We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Hudlægens Cremeshop

Hudlægens Cremeshop Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Hudlægens Cremeshop et donnez votre propre opinion sur Hudlægens Cremeshop 7
Bon

• Vodskov, DK
  • 2 Evaluation(s)

Topkvalitet!

Topkvalitet!
Det er, hvad jeg forbinder med Hudlægens Cremeshop!
Her får man hurtig, professionel, kvalificeret og meget venlig kundebetjening!
Desuden virker cremerne og lever op til mine forventninger, hjemmesiden er enkel, fin og overskuelig. Især beskrivelserne af produkterne er yderst gode og vejledende.
Jeg er fuldt ud fuldstændig tilfreds og giver mine allerbedste anbefalinger!

• P.H.
  • Holstebro, DK
  • 1 Evaluation

Et sikkert og hurtigt sted at handle

Har handlet på hudlægens cremeshop et par gange og har været fuld tilfreds med både produkter og levering. Kan helt klart anbefale at tilmelde sig som VIP og få nogle gode rabatter.

Hudlægens Cremeshop

Rigtig god og personlig betjening!

Det var for mig meget nemt at bestille mine cremer over den meget overskuelige og flotte hjemmeside. Beskrivelserne af cremerne virker troværdige og de lever op til mine forventninger. Cremen fik jeg i løbet af 2 dage og jeg er meget glad for den. Hudlægens cremer kan jeg varmt anbefale!!

Hudlægens Cremeshop

Kanon god service hos hudlaegenscremeshop.dk

Jeg skrev en mail om jeg kunne få en vejledning på hvilken creme de vil anbefale til netop min hud. Jeg fik hurtig svar fra dem. Nem hjemmeside og meget hurtig levering. Jeg fik en super god creme, som jeg er meget glad for :-)

Hudlægens Cremeshop

***** SERVICE I TOPKLASSE :)

Jeg kan kun give Hudlægens Cremeshop.dk de bedste anbefalinger.
De yder en super hurtig og professionel service i topklasse. Et besøg på klinikken kan også anbefales, personalet giver sig virkelig god tid til råd og vejledning!

Hudlægens Cremeshop

Super behagelig service ;-)

Jeg har købt den mest fantastiske creme hos Hudlægens Cremeshop.dk
Alt fra køb til modtagelse forløber bare perfekt, og jeg vil bruge dem resten af mit liv - for cremen er ikke til at undvære, heller ej hudlægens datter som har ydet mig den perfekte service.

Betiina Hansen

*****

***** Super webshop!!Altid professionel og hurtig vejledning, øjeblikkelig levering - kan kun anbefales, hvis man ønsker at købe kvalitets hudprodukter :-)

CICU Holding ApS a trouvé cette évaluation utile

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer