We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Rudefix

Rudefix Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Rudefix et donnez votre propre opinion sur Rudefix 65
Excellent
9.7 sur 10

65 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (65)

Top avis Rudefix

Perfekt og hurtig service

Hvad kan man sige :

Svarer hurtigt på prisforspørgsel, venlig og god service.
Billige priser
Rude skiftet i løbet af få dage på min arbejdsplads.
Flink montør.
En perfekt oplevelse, Rudefix skal helt sikker skifte min rude en anden gang.

Virkelig god service

Fik skiftet en forrude på min nye Citroën C5. Omhyggelig montør klarede opgaven til 5 stjerner. Kan anbefales til andre.

Niels, Hillerød

Rudefix

God pris og fantastisk service

Vi kan kun give rudefix topkarakter. To døgn efter et stenslag gav en grim løber i forruden var den skiftet ud med en ny - og endda til en meget fordelagtig pris.

Dygtige, reelle og fleksikble. Brug dem.

Kit og Lars, VAlby.

Rudefix

God service og god pris. Fik skiftet ruden på min arbejdsplads.

Karina Andersen

God service og god pris

Jeg indhentede tilbud hos et par forskellige firmaer, og rudefix gav den klart bedste pris. Specielt i forhold til at de kom og skiftede den på min hjemmeadresse, hvilket kostede ekstra hos de andre firmaer. Det synes jeg er super god service.

Da de sendte tilbudet stod der "gøntonet" rude. For en lægmand som mig, var det måske lidt for rigeligt med information :-) For jeg synes ikke min forude var grøn, så jeg blev lidt bekymret for, om de ville sætte den rigtige rude i. Men efter at jeg ringede til dem, blev jeg beroliget og overbevist om, at det var den rigtige rude (selvom det hedder sig, at ruden er grøntonet).

Rudefix kom som aftalt, og jeg fik ruden skiftet på en times tid. Ruden er i praksis slet ikke grøn. I øvrigt fortalte de mig, at de bruger samme forhandler af glas som CarGlas. Og eftersom CarGlas' tilbud lå 1500,- højere end Rudefix, så tager CarGlas sig da noget af en avance.

Alt i alt er jeg super tilfreds, og jeg vil helt klart benytte Rudefix næste gang, jeg skal have udskiftet min rude.

Lars Koch Hansen a trouvé cette évaluation utile

Golf 1,6 Udskiftning af forrude

Super godt arbejde der er udført til en yderst fair pris, og fantastisk god service på alle måder. Kan varmt anbefale dette firma til alle. Tak for god kundeservice

• Ole
  • Valby, DK
  • 4 Evaluation(s)

God service + Pilkington glas

Fin montering og Pilkington forrude til lavpris. Trods at den gamle skadede rude sad godt fast, var det intet problem for montøren.

Man er altid lidt urolig, når prisen er en del lavere end de "store" på markedet - men dette var en positiv overraske. Der er ingen grund til at vi kunder betaler for dyre firmabiler osv. til montørene.
Pris, kvalitet og service.

Rudefix

Fik i dag skiftet forruden på min gamle Renault. Det blev gjort lynhurtigt, venligt og ikke mindst billigt. Dejligt, at det kan gøres på hjemmeadressen - det sparer en masse tid.

Rudefix får mine varmeste anbefalinger.

Mvh
Peter Andersen

Rudefix

Super god og super venlig og super hurtig service.

To gange indenfor en tre ugers tid har jeg benyttet mig af firmaret Rudefix og det har været en fornøjelse. Både den høflige og hjælpsomme stemme i telefonen, men bestemt også teknikeren som kom og skiftede min forrude. Oven i den gode service betaler man også branchens laveste pris, ihvertfald i mit tilfælde. En forrude til en Chevolet Kalos 1,4. Tak for hjælpen Rudefix.

Ken Gerner Petzold

Rudefix

God pris. Montøren var venlig og gjorde sit arbejde godt.
Jeg er yderst tilfreds!!!

Albertsluder

Super service og professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefales!

Perfekt service

Var lidt skeptisk over deres billige priser. Alt fungerede perfekt.

• Aida
  • Aida
  • København, DK
  • 4 Evaluation(s)

Rudefix

Super service og professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefales!

Rudefix

Superb service, betjening og pris!

Har fået skiftet forrude på min Toyota Aygo og rudefix har udført opgaven til fuld tilfredshed!

Rigtig flink betjening med kontoret ved bestilling og professionel og venlig service fra montøren som skiftede ruden i løbet af blot 45 min.

Og så er prisen bare rigtig! Ikke så mange dikkedarer.

Kan kun anbefales så tøv ikke med at benytte dem.

Carsten Stokkebye Stenvang

Hurtig og venlig service

Jeg skulle have skiftet forrude på min Hyundai I10 og ringede i den forbindelse rundt til forskellige forhandlere. Jeg fik et tilbud fra Rudefix, som var 50% af prisen hos Carglass.

Jeg tog derfor imod tilbuddet fra Rudefix, som få dage senere kom ud på min adresse og skiftede forruden.

Kanon god service både fra kontor og montør.

Kan klart anbefales.

Brian Cilinder-Hansen

rudefix

hej.skulle ha´skiftet forrude, og fandt rudefix som det billigste,vil så bare sige tusinde tak for en god og proff kundebetjening.og resultatet nydeligt arbejde.
VIL GERNE ANBEFALE ANDRE AT BRUGE RUDEFIX.

MED VENLIG HILSEN
Otto

Super service... !!!.

Skulle have skiftet min forrude og valgte rudefix da de var ca. 33 % billigere end f.eks. Quickpot.

Nemt at booke på hjemmesiden www.rudefix.dk, og der blev også ringet forinden som aftalt.
Nicolai som kom var smilende, udadvendt og kompetent.

Udskiftningen tog under en time, og er et flot stykke arbejde.
Ud over udskiftningen af forruden var der tid til lige at gøre mig opmærksom som at døren i førersiden hængte... Og hvad jeg selv kunne gøre ved det.

Super at der er tid og overskud til at yde ekstra service.
Det er som kunde altid rart at få mere end forventet.

Så ud over en varm kop kaffe skal Nicolai og Rudefix også have en varm anbefaling med herfra.

Jan Huniche

Nemt og hurtigt.

En ny forrude fra Rudefix skiftet på omkring 1 time, til en god pris på
kr. 2200
Hurtigt udført på hjemmeadressen, hvilket sparrede mig for at sidde og vente på et værksted.

M. Schjoldager

Knusende god behandling

Hurtig og veludført arbejde og så til en rigtig god pris.
Tip top det hele til Ug med kryds og slange

Verdens klasse service

De kommer og ordner bilen mens man er på arbejde! og det kalder jeg Service! bilen er rengjort og så god som ny igen! efter skifte.

En Glad BMW ejer.

Frontrude skift på Opel Astra H

God oplevelse

Kan varmt anbefale rudefix.dk til alle.
God kundeservice , rigtig flink og professionel montør.
Prisen er langt under hvad andre firmaer skal have for samme produkt.

Revnet forude RAV 4

Forruden udskiftet hurtigt og smertefrit hjemme i carporten. Endvidere til en fornuftig pris.

Rudefix

stenslag i for-ruden på min seat leon.

hej alle sammen jeg fik et kedeligt stenslag i min for-rude så den revnet hele vejen ned det var lige midt i føresiden så den skulle skiftes med det samme jeg tjekket hvad det ville koste at købe en ny og skifte den selv en ny rude ville koste 1500kr og så skal man også købe lim + div værktøj til at sætte den på plads igen det ville være alt for besværligt i forholdt til hvad RUDEFIX kan gøre det til. de kommer ud og sætter den nye rude i med alt der skal bruges til det 2400kr og så kom de dagen efter jeg bestilte ruden dette er god service, og jeg kunne køre glad på arbejde igen :-) jeg kan varmt anbefale rudefix dem vil jeg selv bruge igen. god dag til jer alle mvh sean.

Rudefix det gode valg

Hej
jeg stod og skulle have skiftet min forrude på min Audi A4,
Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Rudefix......Hurtig respons, og flot stykke arbejde.
Michael Nielsen
Everdrup

Rudefix

Rudeskift, billigt, nemt og hurtigt

Rudefix var langt billigere (op til 50%) end andre tilbud jeg fik på udskiftning af min forrude. Det ustadige danske sommervejr var ingen hindring - Rudefix har nu et værksted, de kan foretage udskiftning i. Selve udskiftningen forløb nemt og hurtigt og resultatet er perfekt.

Rudefix

Reklamationer er en ærlig sag

Nu har vi skiftet flere tusind ruder og vi takker for alt den positive response som vi har fået.. -TAK-

Men men. alt er ikke en dans på roser, og vi fejler også i ny og næ.

Vi er stolte af at det hører til sjældenhederne, men vi er også flove over at det er en del af livet.

Jeg undskylder her offentligt over for de få som skulle være ramt af vores menneskelige fejl :-(

Jeg håber at de er af den opfattelse at vi har gjort alt og gør alt hvad vi kan for at udbedre fejl.

Mvh Rudefix

• Jiri
  • Dragør, DK
  • 1 Evaluation

Perfekt rudeskift

Hurtigt og uden problemer, venlig betjening, tak for det!

Kan kun anbefales!

Rudefix

Skift af bilrude. Perfekt!

Rudefix var mere end 1.000,- billigere end konkurrenterne, da vores rude skulle skiftes pga. revne. Super kundeservice ifm. tilbud og svar på spørgsmål. Skift af rude skete som aftalt og uden anmærkninger. Kan absolut anbefales!

Skift af bilrude

Kan varmt anbefale Rudefix. De "fixer" det i løbet af nul, 5.
Fantastisk service fra start til slut, og ikke mindst prisen er konkurrence-dygtig. Langt under konkurrenterne.

Skift af forrude på Swift

Checkede priser på nettet og faldt for Rudefix. Sendte en forespørgsel
om pris osv. Svar hurtigt efter og aftalen kom i hus.
Tarik som kom og skiftede ruden var meget professionel og flink og
havde tydeligvis styr på det hele.
Håber jo ikke selv at få brug for rudeskift igen - men vil helt sikkert anbefale Rudefix til andre.

Hvor nemt kan det være?

Jeg søgte et tilbud på en forrude hos Rudefix og et par timer efter lå tilbuddet klar i min mailbox. Allerede et par dage efter kom de og skiftede vores rude. Alt kørte som smurt og jeg er ikke i tvivl om, at jeg bruger Rudefix næste gang en rude i min bil skal skiftes!

Rudefix

Super fin og hurtig betjening hele vejen igennem

Professionelt. Jeg kunne ikke forlange det bedre. Servicen helt i top og prisen meget konkurrencedygtig.

Rude på Ford s-max

Jeg lavede en aftale og alt blev overholdt.
Tarik som kom og skiftede ruden var meget professionel og havde styr på det under hele forløbet.

Stor ros, og ingen tvivl om jeg anbefaler til andre.

Rudefix

Lækkert, hurtigt og nemt!!

Der er ikke så meget at sige, jeg fik skiftet en forrude for et par måneder siden og den sidder stadigvæk lige i skabet, det hele er lækkert :)
Klart et sted jeg kan anbefale, og et sted jeg kommer tilbage hvis jeg bliver uheldig igen og får smadret en rude. :-)

Nemt og billigt

Den absolut billigste autorude fås hos rudefix, og montering er lydefri. Montøren lavede ovenikøbet lidt rustbehandling på steder, der blev blottet ved udskiftningen af ruden.
God service og god pris.

Fantaskisk oplevelse

Kan varmt anbefale rudefix.dk til alle.
God kundeservice , rigtig flink og professionel montør.
Prisen var langt under hvad andre firmaer skulle have for samme produkt.

Skift af forrude - Subaru IMPREZA

Jeg kan 100% anbefale rudefix, den billigste pris, venlig betjening og meget kort og flexibel leveringstid.

Hurtigt og effektivt

Ringsted 6/5-11. Hyundai Gets forrude skiftet på arbejdpladsen. Det bedste tilbud, som jeg kunne opdrive - og super service. Kan varmt anbefales.

• john
  • roskilde, DK
  • 2 Evaluation(s)

Kanon god oplevelse

Fik skiftet forrude i en Seat Leon...flink montør og hurtig ..nemt og smertefrit samt til en god pris,,,kan varmt anbefales

Rudefix er super!!!

Jeg fik skiftet min VW Golf 6 forrude af Rudefix.Jeg er godt tilfreds.Deres mand som skiftede ruden var rigtig flink og god til at vejlede.Jeg fik en god service og en Pilkington forrude til en rimelig pris. Rudefix kan varmt anbefales.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer