We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Sanisale.be

Sanisale.be Logo
Ce que disent les clients: »Goede service,correcte afhandeling,snelle levering« »R Lemmens« 29
Bon
8.3 sur 10

29 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (29)

Top avis Sanisale.be

Vlotte en correcte service

We zijn niet gewoon van zaken via internet te kopen, maar het gemak van thuis op een tijdstip dat voor ons het best paste alle mogelijkheden kunnen bekijken met daarbij ineens de volledige technische gegevens van iedere kraan was zeer aangenaam. Neem daarbij het aanzienlijke prijsverschil op de artikels en de beslissing was vlug genomen.
De vraag die we toch nog hadden werd nog dezelfde dag beantwoord.
De bestelling verliep vlot met de vermelding 'in voorraad' of ' levering voorzien in week...' De goederen in voorraad kregen we al de volgende dag. De andere goederen werden in de juiste week geleverd. We zijn heel tevreden over de service.

A recommander

notre commande est arrivée à temps, il y a eu un petit soucis au dépot de drogenbos car la commande était là mais les papiers n'étaient pas arrivés.
Après 2 coups de fil tout était en ordre
je recommande donc ce site car les produits sont de qualités et les prix imbattables!

Sanisale.be

correcte behandeling voor de beste prijs!

Beste sanisale,

ik zal zeker bij jullie nog materialen bestellen, de vlotte service, vriendelijk telefonische contact geven vertrouwen.

Tot later

J+BOUW

Sanisale.be

Beste prijs kwaliteitsverhouding in de markt

Wat op het eerste zicht een risico was (nog nooit zo'n grote bestelling via een online shop bestelt), is over de hele lijn een
heel positieve ervaring geworden. Niet alleen hebben we kwaliteitsvolle producten aan een scherpe prijs kunnen aankopen, maar ook de service was uitermate goed. Op alle vragen per e-mail werd snel gereageerd en ook op het moment van ophaling bij Dockx Movers in Wilrijk kregen we een goede dienstverlening.
Kort samengevat: voor herhaling vatbaar!!!

• colle

No problem

just the price for shipping is too expensive

Prima service!

Handig dat jullie ook via skype bereikbaar zijn en niet via een duur 0800-0900 nr

• gino

topservice

Door zijn goede website is kiezen en bestellen kinderspel.
Prijzen zijn opmerkelijk lager maar de service zeker hoog.
Vlotte communicatie via mail, zelf afhalen mogelijk en aan te bevelen omdat voor kleine hoeveelheden thuis leveren wel een fikse meerkost is.

Snel,eficient,klantvriendelijk

Goede prijzen en toch een fijne service.
Snel antwoord op gestelde vragen.
Persoonlijk vind ik de persoonlijke benadering zelfs beter dan in bepaalde winkels .
Kortom deze koop was een toffe belevenis.
Ik kan niet anders dan U aanbevelen bij mijn vrienden.

bestelling kasten en douchezuil

Hadden in een toonzaal in de buurt om een offerte gevraagd "en bekomen na anderhalf uur wachten(op afpsraak!!!)"Eens thuisgekomen wat gegoogeld en terecht gekomen bij SANISALE ! Wat een verschil , wat een site alles op merk soort product grote lengte breedte dikte.Na half uurke had ik alles gevonden en bovendien ook nog 1247 eu gewonnen..direct na de bestelling eerste mail met bevestiging en dezelfde dag nog eerste mail met meer info"persoonlijk"een dag erna een vraag om voorschot (bijna alles was maatwerk) maar terwijl ook bevestiging van levertermijn!Dit zou week 11 worden, maar vorige week al een mailtje ontvangen dat alles zou klaarstaan vanaf eind week 9;naar Wilrijk gereden bij Dockx-movers toen we daar aankwamen heel vriendelijke jongeman die meteen alles bekeek de rest ontving en ons de producten één na één overhandigde om in te laden.Na 20 minuten zaten we terug op de Antwerpse ring alles netjes geladen
Thnx Sanisale U ziet ons nog terug

Zoals afgesproken.

Sanisale, geen gezever, geen geleuter, alles klaar en duidelijk en stipt op tijd geleverd met telefonische verwittiging erbij.

R Lemmens

Ik ben zeer tevreden over sanisale.be
de prijzen zijn goed, je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van de bestelling.
De materialen worden op een goede manier verpakt en getransporteerd

perfect

Zeer vlotte afhandeling

Sanisale.be

correcte behandeling, ik ga nog bij hen bestellen

Een bad besteld en gaan afhalen in Drogenbos. Een Nederlandse internetbedrijf, gevestigd in Curacao,... toch maar het zekere voor het onzekere genomen. Bij afhaling betaal je immers gewoon ter plaatse, en voor voor 55 euro verschil tussen leveren en afhalen wou ik wel naar Drogenbos rijden. Alles is perfect verlopen, op een detail na: bij de statusupdates die ik per mail kreeg stond telkens Drogenbos, behalve bij de laatste: daar stond "gereed voor afhaling in WILRIJK". M'n mail hierover werd echter direct beantwoord dat dit een foutje was en dat de levering wel degelijk in Drogenbos stond.
Leverings- of afhaalkosten zijn niet klein maar wel duidelijk vermeld, dus best enkel grote bestellingen plaatsen cfr. ontevreden reactie hieronder.

Sanisale.be

Zeer correcte afhandeling van de bestelling

Ik kan Sanisale zeker aanbevelen, want alles is verlopen zoals het hoort, van de bestelling tot de afhaling. Bij de bestelling heb ik zelfs enorm goed advies gekregen en telefonische ondersteuning omdat ik bepaalde vragen had over een artikel. Ik beveel dit zeker aan!!!!

• J. B.

Bonne expérience

Vendeur sérieux, quelques petits soucis techniques avec le mode de paiement mais ça reste indépendant du vendeur!

Sanisale.be

vlotte correcte service en zeer goede prijs-kwaliteit

Artikelen werden perfect geleverd op tijd en toen ik een vraag had en het contact center belde kreeg ik het bekende antwoordapparaat : "alle lijnen zijn bezet, gelieve boodschap te laten en wij bellen zo snel mogelijk terug" maar na amper 15 minuten werd ik al terug gebeld. Super service.
Ik raad Sanisale zeker aan !

• Tdc
  • Acheteur vérifié

Grote keuze, niet de goedkoopste en pfe wat een administratie

Duurder dan je denkt
Verkeerd afhaalden door hun opgegeven
Laattijdige levering
Dure verzending
Retourneren ook erg duur

Geachte mijnheer,

Het spijt ons dat u ontevreden bent over uw bestelling. Wij krijgen echter ook de transport- en behandelingskosten doorgerekend van de fabrikanten en transportbedrijven, waardoor wij hier geen verandering in kunnen brengen. U kunt zich voorstellen dat er bij een order verschillende processen plaatsvinden voordat u het op de juiste locatie aankomt, bijvoorbeeld orderverwerking, opslagkosten en transport. Zo kan een klein onderdeel (of het retourneren ervan) inderdaad iets prijziger worden, aan de andere kant bieden wij u de mogelijkheid om kleinere onderdelen te bestellen die vaak niet los te verkrijgen zijn in de “normale” winkel. Om teleurstellingen te voorkomen geven wij daarom onze transport- en behandelingskosten duidelijk aan op onze website. Ten tijde van uw bestelling is ons afhaaladres gewijzigd waardoor er helaas wat verwarring is ontstaan, onze excuses daarvoor, dit had niet mogen plaatsvinden. Inmiddels is dat aangepast in ons systeem. Wij hopen dat, wanneer u een volgend item nodig heeft, u toch weer contact met ons opneemt.

SaniSale.be

• Denise

Perfect

Levering werd vlot en naar wens uitgevoerd.

Beste mevrouw,

Goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling, hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie. Fijne feestdagen nog!

SaniSale.BE

• Isolde

kon beter

Mijn bestelling was betaald en zou binnen de 3 werkdagen bij mij thuis zijn, na 7 dagen contacteerde ik sanisale. Die wisten in eerste instantie van niets en zeiden dat ik moest terugbellen op een later tijdstip. Bleek dat ze mijn bestelling (die meteen betaald was met visa) over het hoofd hadden gezien. Ze hebben hun fout uiteindelijk wel rechtgezet en een 5 tal dagen later had ik dan toch mijn bestelling. Moeilijk verstaanbaar aan de telefoon, wat chaotisch.

Geachte mevrouw,

Het spijt ons dat de bestelling niet helemaal soepel verlopen is. Onze excuses hiervoor, wij hopen u volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Fijne feestdagen!

SaniSale.BE

eerlijk, correct en perfect

alles is eerlijk en uitstekend verlopen. vriendelijke bediening bij afhaling.

uitstekend

Sanisale.be

Nog geen reden tot ontevredenheid tot nu toe

In het begin getwijfeld of we zouden bestellen of niet: nog geen reviews, enkel te bereiken per mail, adres in Curaçao ...?
Hebben het er toch op gewaagd en een douchebak besteld die zonder enig probleem geleverd is rond het afgesproken tijdstip.

uitstekend

zeer tevreden

A recommander!

Bon service, professionnel, délai de livraison respecté

• Peter

Positieve ontdekking!

SaniSale is voor mij een positieve ontdekking. Ik heb dan ook een tweede maal besteld. Alles is telkens goed verlopen en ik onthoud deze online-winkel voor toekomstige projecten.

Vooreerst zijn de prijzen aantrekkelijk. Ook is er redelijk wat keuze, al heb ik niet alles gevonden wat ik zocht (een bepaalde SaniJura spiegelkast, specifieke zeer compakte KVC uitneembare mengkranen en een Hüppe badwand). Een deel heb ik dan spijtig genoeg elders gekocht. Voorts, is de behandeling correct, maar ietsjes lang (feitelijk 2-tal weken indien voorradig), vooral omwille van de internationale betalingen. Desondanks is de opvolging goed. Ik heb altijd een antwoord gekregen op mijn mails. Tevens wordt de klant mooi per mail verwittigd bij elke stap van de aankoop tot de volledige afhandeling. De chauffeurs van het Limburgs transportbedrijf zijn zeer vriendelijk en hulpzaam. Jammer daarentegen dat de tussenpersonen niet altijd alle gegevens, zoals het GSM-nummer van de klant (belangrijk om precies te kunnen afspreken), doorgeven aan de laatste schakel van de logistieke dienst.

Hopelijk wordt SaniSale morgen nog beter en dan zal ik 5 sterren of "uitstekend" uitreiken. ;-)

zeer goede service

De opvolgingsmails zijn véél te gedétailleerd. men moet ze "bestuderen" om te inhoud te verstaan.

Dat is weinig gebruiksvriendelijk

• Conrad

Goede service,correcte afhandeling,snelle levering

Goede service,correcte afhandeling,snelle levering.

Gemakkelijk bestellen via de website, correcte afhandeling van de betaling en correcte levering van de gewenste goederen.
Dus aan te raden,zou ik zo zeggen.

Nergens goedkoper!

We hebben bijna onze hele sanitaire uitrusting bij Sanisale gekocht: de eerste bestelling een beetje argwanend (want ik had geen referenties van Sanisale) maar gezien de kwaliteit en correcte informatie is de rest vanzelf gevolgd. Het enige nadeel: als een artikel niet voorradig is dan moet je lang wachten op de nalevering. Maar dat neem je erbij gezien het prijsvoordeel.

Sanisale.be

Uitstekende prijs en vlotte afhandeling!

Het plaatsen en het afhalen van mijn bestelling verliep vlotjes.
Zeer mooie kwaliteitsartikelen voor een zeer gunstige prijs!
Aanrader!

• Ward
  • Acheteur vérifié

Lage prijs, goede communicatie en handig afhaalpunt in Wilrijk.

Lage prijs, goede communicatie en handig afhaalpunt in Wilrijk.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer