[REPLY]
Show Wasnoot is een prima bedrijf. Al jaren bestel ik onder andere diverse (schoonmaak)artikelen en tot grote tevredenheid. Gaat er iets niet goed of valt een product tegen dan wordt dit zondermeer teruggenomen. Zelfs meegemaakt dat het "verkeerde artikel"werd geleverd en ik dit kocht behouden en de volgende dag was het juiste artikel binnen. Wasnoten een perfect alternatief voor de talloze milieu verontreinigende wasmiddelen.
Al jaren bestel ik daar mijn schoonmaak- en verzorgingsproducten. Altijd goede, persoonlijke service. Goede maatschappelijk verantwoorde producten. Elke keer weer iets nieuws.
Snelle en erg vriendelijke en persoonlijke service. De produkten zijn uitgetest door de eigenaars van de site en je krijgt altijd goed advies
zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de goederen. Duurzaamheid, biologisch, natuurlijk, gezond, goed voor het milieu etc.
Alleen maar TOP
Helmy en Gerard zijn uitermate gemotiveerd om eerlijke producten op leuke wijze te leveren! Zeker aan te raden. Ze staan ook altijd open voor tips en staan goed in de wereld.
Informatie wordt regelmatig bijgewerkt.
Ook als achteraf iets tegen blijkt te vallen wordt dit niet uit de weg gegaan.
Goede service op basis van vertrouwen.
Ik heb goede ervaringen met de Wasnoot. De informatie en de produkten zijn zuiver, de bestellingen zijn zorgvuldig behandeld en verstuurd. Ik kan het iedereen aanraden!
Via mijn zus en mijn moeder ben ik bij deze winkel producten gaan bestellen tot mijn grote tevredenheid.
Goede snelle service en een prima kwaliteit en variatie van de producten.
goede produkten en snelle levering en daarbij kun je ook altijd advies krijgen,een hele goede site.
De levering (een stralingsarme telefoon van Orchid) was een dag na de bestelling al binnen. Ook kreeg ik een vriendelijk mailtje van het bedrijf waardoor ik de bestelling kon volgen. Nog verder geen ervaringen, maar deze vond ik al veelbelovend.
Gerard School a trouvé cette évaluation utile