[REPLY]
Ik heb nu enkele bestellingen gedaan bij All4bikes en ben een tevreden klant.
Je krijgt snel antwoord op je vragen en hun "laagste prijs garantie" zijn geen loze woorden (in tegenstelling tot sommige andere sites).
Kortom, ik zal er in de toekomst nog bestellen.
Très bon prix (en tout cas l'article commandé, compteur Ciclosport CM 8.3A plus), excellent suivi, relativement rapide: commandé Jeudi, reçu le mercredi. En cause le temps entre mon versement (jeudi avant 17h) et l'enregistrement de mon paiment (seulement le lundi)
Meilleurs prix que j'ai trouvé pour l'instant (si on compte les frais de ports). Pièces de qualité livrées très rapidement, clairement ma référence pour mes prochains achats de pièces.
Snelle levering, scherpe prijzen, goede feedback, maw. uitermate tevreden !
Ik blijf vast en zeker klant.
Al mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord, gevolgd door een snelle levering.
Duidelijke website, goede prijzen en veel keuze.
Ik heb enkele onderdelen Kcnc gekocht voor de fiets van m'n vrouw.
Deze werden zeer snel en correct geleverd.
Bedankt,
Doe zo voort.
Celeste lintje op mijn volledig zwarte Cannondale - Bianchi riders eat your heart out !
Rotor spulletjes op voorraad, super !
Enkele KCNC-spulletjes gekocht, online betaald en minder dan 24u later aan mijn deur.
Reçu le produit rapidement et bien enballé. Très bon service. Un bon site de vente sur internet.
Na aanhoudende problemen elders met de nalevering van een Moots 30,9 cinch titanium zadelpen heb ik via invoerder Rabbit in Duitsland de nodige info gekregen mbt mogelijke levering door de Belgische dealer All4bikes. Op 8 februari heb ik bij hun dan een zadelpen besteld en vandaag 14 februari werd ze netjes bij mij geleverd. Prima en snelle service! Dank u :)
Drie Tacx video's besteld. Zeer scherp geprijst! Zondag besteld, vrijdag netjes afgeleverd. Prima, zal zeker niet aarzelen nogmaals wat te bestellen.
Perfect...!
Alles tip top geleverd!
Doe zo verder!
Je hebt een nieuwe klant!:)
Een zeer snelle service, alles juist en goed verpakt geleverd, prima prijs en zelfs het kleinste onderdeeltje op voorraad.
colis recu 2 jours après commande très bien emballé et exactement ce que j'ai commandé
Van tweede bestelling was ik evenzeer tevreden dan van men eerste.
Tof ook dat je kan mailen voor info en ze zelf ook wel voorstellen doen wat mogelijk best past, op een antwoordje hoef je alvast niet lang te wachten.
All4bikes een voorbeeld voor vele verkoopsites.
één woord TOP !
Al verschillende keren besteld bij Peter en altijd heel correct en stipt van zijn afspraken. Wanneer je zelfs iets verkeer hebt besteld, stuur je het terug en krijg je het correcte artikel in de bus. Zoekt ook samen met je naar oplossingen voor je persoonlijke keuzes, ook al zijn deze niet altijd even evident. Als je een mailtje stuurt, krijg je bijna direct reactie en voldoende uitleg bij je vraag. Je moet zelf een beetje handig zijn in het monteren van onderdelen natuurlijk maar voor de rest kan er geen fietsenwinkel aan tippen qua klantvriendelijkheid!
Zeer snel geleverd.
Ik heb alleen zelf het verkeerde artikel besteld en nu dus weer terug gestuurd. Ga ervan uit dat ze dit ook weer snel zullen oplossen.
Tot nu toe zeker een aanrader.
Paul (Nederland)
Vlotte afhandeling, snelle service.
Kortom, alles zoals je het altijd zou willen.
Bedankt!
Peter van All4Bikes levert een snelle en zeer competitieve service. Snel advies per mail, snelle levering, en scherpe prijzen. Ik kom zeker terug.
Alles perfect en zeer snel verlopen.
Aanrader voor iedereen....
Mvg Nico
Prima service met zeer snelle en correcte opvolging !
Alles verliep zeer correct en vlot.
Niet alleen oog voor verkoop, ook service en raad zijn hier een prioriteit die zeer klantvriendelijk werken.
Duidelijk meer dan gewoon een e-shop ...
Bedankt,
Kris
Zeer tevreden Vandaag besteld Overmorgen geleverd Altijd even correct.
All4Bikes heeft in huis wat hij u toont en als dat niet is ,word dat vermeld
De keuzen is enorm...... De levering snel en correct
Je vindt er producten die moeilijk te vinden zijn en de prijzen zijn zeer vriendelijk.......
Alles is gemakkelijk gerangschikt en gegroepeerd zodat ik het easy winkelen vindt
Ik ben een echte web winkelaar .....Maar all4bikes steekt er voor mij boven uit
Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
De prijzen liggen ook goed in de markt.
Danny
Goede en vlotte afhandeling. Goederen waren zeer goed verpakt en op afgesproken dag geleverd.
Doe zo verder Peter en tot volgende keer.
Groetjes Philip M.
Mijn eerste bestelling bij deze winkel laat een zeer positieve indruk na. Ik had enkele vragen betreft de compatibiliteit van enkele stukken met mijn fiets, en kreeg prompt een email met antwoord op mijn vragen, zelfs met foto's bij ter verduidelijking! Als dat geen goede service is, dan weet ik het niet meer. Darenboven was het een snelle levering, goed verpakt en alle items waren in goede staat. A++
Eerste bestelling .
Perfect contact ,super prijs en vlugge levering !
Zeker aan te raden !!
Steeds correcte en snelle levering. Pakjes steeds goed verpakt.
Nog nooit enige problemen mee gehad. Ik lees overal positieve feedback.
Misschien een puntje van verbetering is de layout van de site. Maar dit is puur persoonlijk.
goeie internetwinkel, duidelijke site, goede verwerking van je bestelling, voor ons makkelijk omdat het dichtbij is en we het kunnen afhalen, vriendelijke man, altijd antwoord op je vragen, goede prijzen, aanrader voor iedereen
goede wijn behoeft geen krans
gewoonweg een steengoede internet-shop
snel, correct en perfecte service, voor herhaling vatbaar
gemakkelijke internet winkel, ik verlies geen tijd meer met rondrijden om
mijn fietsspullen te vinden.
Ik ben tevreden met het verloop en de afhandeling van de zaken.
Dit is hoe een online winkel moet zijn: duidelijke site, vermelding levertijden en snelle levering indien in stock (binnen de twee dagen). Enigde waar over te discussieren valt zijn de prijzen maar dat is tegenwoordig overal zo (sommige stukken zijn goedkoper dan op een ander, andere dan weer duurder)
Mijn eerste bestelling geplaatst en ZEER TEVREDEN over de service, snelheid van reageren op mails, het aanbod van de artikelen, de website alsook de levering zelf uiteraard !
Zeer verdiende 10 op 10 !!
Hier zal ik in de toekomst zeker nog shoppen !
Snel en correcte afwerking, grote keuze aan onderdelen!!
dit was mijn eerste bestelling bij deze site,alles ging vlot.veel onderdelen beschikbaar en aan mooie prijzen.
het enige minpuntje vond ik dat eht zo lang duurde voor men betaling was aangekomen.zondag betaald en pas woensdag bevestiging gekregen dat het betaald was.normaal (bij de concurentie) krijg ik de dag erna al melding.
maar maakt niet veel uit het pakketje is wel donderdag goed aangekomen.
ga hier zeker nog bestellen
bedankt voor de goede sevice