[REPLY]
Jeg har knallertforsikring hos Alm. Brand. Den første police de sendte til mig var der fejl i stelnummeret + mærket på knallerten.. Når ja, det fair nok, alle kan lave fejl og når man kommunikere over telefon kan der let ske misforståelser.. Men vi ringer derind og forklarer problemet og det var ikke noget problem at få en ny.. Fik så en ny med fejl IGEN. Dette skete i alt 4 gange, hvor der skiftevis var fejl i navn og stelnummeret..
Først 5 gang for jeg en police som er iorden!!!
Oplever ikke en særlig god kundeservice..
De er ikke kundeminded og desværre måtte vi den 4 gang hæve stemmen overfor telefondamen, da vi var ret så utilfredse med at man kan lave den samme fejl flere gange i træk.
Iøvrigt er prisen for en ansvars forsikring til knallert høj
Det var min oplevelse med Alm. Brand, hvilket jeg synes er utroligt negativt, da der bare SKAL være styr på sådan noget, specielt når det har med forsikring at gøre.
Èn ting til er så at vi netop nu har fået brev fra bil finans, at vi ikke længere er forsikret hos Alm. Brand selvom regningen er betalt!
Har I nogensinde prøvet, at trække betalingen af jeres forsikringer ? Gud nåde og trøste jer - der er ingen grænser for katastrofens omfang.
Men skal I have bare en smule udbetalt for forsikringer I har gået og betalt på i årevis. Så kan det ikke trækkes længe nok. Jeg har en privat ulykkesforsikring. Med tillæg på grund af, at jeg kører motorcykel. Så havde jeg en ulykke hvor jeg faldt og fik et slag på hånd og underarm. Det er en måned siden jeg indberettede det og de har ikke fortalt mig endnu, om de overhovedet vil udbetale noget som helst. Så kan vi trække og trække og trække til kunden er død eller har glemt det.
jeg har haft alm brand i 20 år og jeg har aldrig haft problemer når jeg har haft brug for dem har jeg fået den hjælp min forsikring dækker kunne self godt bruge lidt biligere forsikringer men vælger at blive
jeg villle vede noget om min forsikkring og kundecervis hjalp mig med det hele
God og stabil forsikring, rigtig billig hvis ens forældre også er i selskabet!!
Har heldigvis kun haft brug for at anmelde et enkelt tilfælde af indbrud, men oplevede en hurtig og proffesionel betjening fra alm brand
Vi har haft en liv og uanvenligheds forsikring på vores datter pony, Efter 9 mdr vil de nu have vi skal behandle ham i leddene på bagbenene, hvor han har været halt i 9 mdr og vi har indtil nu gjordt alt hvad de og dyrlægen har sagt. Nu har 2 dyrlæger har erklæret ham uanvendelig, men det vil de ikke godtage. Vi har valgt af dyretiske grunde at opsige vore forsikring og lader ham nu få fred.....
Alm brand har ikke ville lade os tale med dyrlægen så vi kunne få hans forklaring, men ponyen trivsel er nu i bund, så vi siger selv stop. Vi ville bare gerne kunne forstår hvordan han kan nå en sådan beslutning ??
Kan ikke anbefale dem til noget som helst
Jeg synes servicen er super god, og de tænker virkelig på at gøre det bedste og nemmeste for deres kunder. Hele min familie har ALM brand og de er også meget tilfredse med det. Jeg vil helt klart anbefale det til andre!
Hvad skal man med dette crap selskab når de ikke dækker noget har 2 gange skulle bruge dem begge gang afslag. Selvom det var små hverdags ting som var gået i stykker. Goodbye Alm brand..
Har gennem et par år haft mine forsikringer samlet i Alm. Brand og har i den forbindelse kun haft positive erfaringer med løbende rådgivning/hjælp, samt udvidelse af forsikringspakken.
mvh
Jesper
Har været kunde hos Alm. Brand i godt 13 år, dog har jeg aldrig haft brug for dem. Men problemet er, at jeg i de 13 år aldrig har haft besøg af en assurandør hos mig personligt, trods flere ønsker herom alt er foregået enten på nettet via kundeservice eller i min bankafdeling, som også er Alm. Brand. Da jeg så får et langt bedre tilbud på mine forsikringer et andet sted og opsiger mine forsikringer hos Alm. Brand skal jeg da love for at jeg lige pludselig bliver ringet op for at høre om ikke jeg er interesseret i et møde med en assurandør, og det første han egentlig har at sige er, at han nok kan spare mig for omkring 2000,- om året. Hvor har han været de sidste 13 år?, og hvorfor pludselig nu? Jeg skiftede selvfølgelig selskab uanset. Det er godt nok ringe service!
Bliver altid glad, når jeg har været i forbindelse med Alm. Brand Bank.
Hvad skulle jeg gøre, hvis jeg ikke havde en så god bank med en altid venlig og hjælpsom betjening?
Der er ikke i mine øjne en så fin bank...
Udover den lovpligtige ansvarsforsikring har jeg syge- og ulykkesforsikring på min hund hos Almbrand. Jeg har 2 gange været nødt til at bruge denne forsikring. Både i forbindelse med en ulykke og et helt forløb hvor min hund skulle til dyrlægen flere gange for at få foretaget røntgen- og kikkertundersøgelse af et led. Dækningen for lige præcis behandling af led hos hunde er en smule svær at regne ud i forsikringsbetingelserne men jeg fik alt dækket!
De gange jeg har skulle anmelde en skade har jeg fået fat i nogle enormt søde mennesker i afdelingen for dyreforsikring. Det har også været utrolig nemt at få behandlet sagerne hurtigt og smertefrit og jeg har hver gang fået en meget fair dækning af skaderne.
Tusind tak for en god forsikring som allerede har betalt sig hjem mange gange!
Effektiv når der skal sendes regninger og er direkte modsat effektiv når man har en skade og nægter altid at udbetale. Elendig forsikringsselskab!
Jeg har aldrig prøvet noget magen til! Det er sindssygt hvor ringe de er til at oplyse folk om deres priser og forsikringer, og lovet en ting til mødet men noget andet når man ringer!
- Jeg skulle have forsikring på min bil fra 2008, og der blev vi enig om en pris på ca. 8.600 kroner om året. Jeg betaler første regning på 5.000 kroner (for 3mdr) derefter ringer de til mig, og oplyser at deres konsulent havde lavet fejl på forsikringen så jeg rigtig skal betale 15.000 kroner om året, fair nok, efter det så får jeg endnu en regning på 5.735 kroner, som jeg så betaler.
Så gå der ikke mere end 20 dage, så modtager jeg endnu en regning på 3.985 kroner - som jeg også betaler, sosm så skulle dække til 11/2012. (Her tænker jeg at det må være den sidste for i år), men næ nej, for 2 dage siden har jeg modtaget endnu en regning på 3.928 kroner !
Så prøver jeg at ringe flere gange, men bliver holdt i kø 10 minutter ad gangen også sker der ingenting??? Hvad sker der for jeres service i den her sag?!
Det er så pinligt, og jeres konsulenter er amatør over hele linjen!!!!
Hilsen en meget utilfreds kunde!
Vi havde en mail korrospondance med dem i forbindelse med et boligkøb, og må sige vi fik utrolig dårlig kundeservice. Vi havde snakket med andre banker, som havde lavet tilbud til os, så vi ville gerne have noget at sammenligne med. Jeg efterspurgte derfor hvorfor vi skulle vælge dem frem for andre banker.
Svaret vi fik tilbage var i en lidt hånlig tone der efterspurgte urealisk meget information og forlangte vi udfyldte en kundeansøgning, før de ville svare på vores spørgsmål.
Han ville ikke engang fortælle os hvad fordelene ved at vælge alm brand ville være i forhold til andre banker.
Så skal i handle bolig vil jeg anbefale jer at holde jer langt væk fra denne bank. De er måske billigere? Men de giver en langt dårligere service end andre banker. Måske var vi bare ekstremt uheldige med vores rådgiver.
Bestemt fair!
efter 2 måneder har de endelig godkendt min skade på et hegn. Det er selvfølgelig fint - men surt, at det skulle tage så lang tid.
Efter en brand i mit hus har jeg haft ualmindelig meget bøvl men Alm brand (Konsulent [navn fjernet]), med at få erstatte de ting det lugter af røg. lille eks, da jeg fik it ting tilbage fra skadeservice (Vejdiksen fra Ishøj) var tingene ikke ordentligt rengjort og mange ting lugtede stadig af røg og der var en front på en pc der var smeltet, men Vejdiksen meldte at alt var rengjort og klar til brug. jeg ringede til vejdiksen og fortalte at jeg ikke var enig, de sendte så projektleder [navn fjernet] ud for at se på det igen, og han kunne så ikke se eller lugte noger og mente stadig at tingene var klar, det skal så siges at [navn fjernet] er ryger og derfor nok har noger svært ved at lugte røg, men han mener har sagtens kan lugte røg. Efter en samtale med [navn fjernet] kom hun ud og lugtede til tingene og kunne så heller ikke lugte noget og hun mente så også alt var ok, da jeg så fortalte hende at jeg så var nød til at sætte en advokat på, kunne hun lige pludslig godt se at der var en front der var smeltet lidt og den kunne hun godt erstatte. en bærbar var blevet meget riste oven på og der fik jeg bare svaret at det var nok fra før branden, alt i alt så har det været en meget dårlig oplevelse at være forsikret hos alm brand, og kan kun opfordre andre til at holde sig væk
Fabelagtig billige forsikringer, efter en tur rundt i forsikrings junglen valgte jeg at blive ved Alm Brandt ingen kunne gøre det billige for mig og det var specielt bil og campingvognsforsikringerne.
Det er besværligt, når der sker en skade. Og tingene er omstændige. Når forsikringen tegnes er alt super, men sker der en skade, viser dækningen sig at være mindre end forventet.Jeg er ikke særlig imponeret over deres tempo. På trods af sjældet brug af forsikring, ønsker vi at skifte selskab, for at få bedre sikring.
F.eks købte vi en ekstra mikro bil og præmien på den overstiger langt andre selskabers, på trods af elitebilist etc.
Kan ikke anbefale alm brand hvis man har fået skimmelsvap i sit hus.
Kan desværre ikke give mindre ind en stjerne, så havde jeg ikke givet dem nogle.
Jeg bliver helt rolig når jeg henvender mig til Alm. Brand
Aldrig vrøvl og altid hjælpsomme når der er noget jeg ikke forstår
Jeg syntes de skuffer lidt, når de ikke selv oplyser om betingelserne, når de ikke er til deres egen fordel (ved anmeldes af skade).. Det er ikke i orden, det er jo ikke gratis at have en forsikring.
Alle forsikringer er flyttet til almbrand, fordi de var billigst.
Men ikke alle deres tefondamer kan man stole på, ringede om en ændring, som ikke blev foretaget som aftalt.
Så husk at kontrollere at aftaler bliver holdt.
2. gang jeg ringede, forløb alt perfekt.
De giver ikke nye bilister en chance mht priser på ansvarsforsikringer.
Det kan godt være at de ikke er de billigste -men de er meget hjælpsomme !
Skiftede i sommers til Alm. Brand forsikring og har indtil videre været super tilfreds. Deres serviceniveau har bestemt været opløftende i forhold til der hvor vi var kunde før.
Men den faktiske måling på kvalitet kan vi vel først gøre når vi måske en dag for brug for dem i forhold til en udbetaling/dækning af en skade.
Kan klart anbefales.
Jeg har prøvet flere selskaber gennem tiden. Alm. Brand passer bedst til mig på nuværende tidpunkt..Ingen problemer når de skal bruges..
Skiftede til alm.brand for ca. 4 år siden og iforbindelse med huskøb. Allerede der løb jeg panden mod en mur, da alm.brand var 4 mdr om at udfærdige husforsikringen/brand forsikring som min bankrådgiver skulle bruge for at kunne afslutte lånet, tiltrods for at jeg i 1 måned ringede 2 til 3 gange i ugen for at høre om der snart dukkede noget op og min bankrågiver ringede flere gange også. Svaret til os begge var at "det var lige på trapperne og kom i løbet af ugen"
Da jeg skiftede havde jeg en assurandør på besøg som lovede mig en masse rabater (samle rabat? ) bla. fordi jeg var ung, uden skader samt havde mange forsikringer. Da policerne og regningerne kom, var priserne slet ikke de samme, feks. bil var 1500kr dyrere og svaret fra aalborg afd var at assurandøren ikke kunne give mig alt det rabat. Jeg accepterede dog og betalte.
Af andre problemer var min ulykkes forsikring som de ikke fattede at lave rigtigt??? Forsøgte både gennem min assurandør og igen aalborg afd. men den blev lavet om hele 9 gange, alle sammen forkerte stadig og alligevel var alm.brand så fræk at sende et ændrings gebyr med på omkring 60kr.
10. gang den kom og var forkert blev det mig for meget, jeg kontaktede et andet lokalt selskab som jeg er ovenud tilfreds med og de har holdt deres aftaler og priser til fulde.
Alt imens disse problemer med alm.brand stod på, oplevede jeg flere gange at min assurandør var umulig at komme i kontakt med og at det var muligt en uge senere, da der havde været dødsfald i dennes familie og senere var den tidligere afdøde åbenbart kommet på plejehjem og det havde assurandøren været stresset over. Der faldt min tillid til dem godtnok på gulvet med et brag.
Efter at have ringet til aalborg afd. og opsagt alt hos det, efter den 10. forkerte ulykkes forsikring, fik jeg ca. en uge senere brev fra dem om hvornår det pr. telefon aftalte møde med deres assurandør ( nu en anden person ) var sat til, for at drøfte mine forsikringer og et godt tilbud de kunne give. Ringende ENDNU engang til aalborg og spurgte om de havde misforstået noget, eller at de ikke forstod at jeg havde opsagt pga jeg var stærkt utilfreds.
Jeg har senere modtaget opkald fra dem, hvor de ville tilbyde forsikringer, men har afvist dem blankt. Det der nok irriterer mig mest i denne sag, er at jeg har betalt 10.000kr til en ejerskifte forsikring hos dem på mit hus , som vel som alt det andet også er til at stikke et vis sted hen.
Kan absolut ikke anbefales !
Vi havde en assurandør ude som gjorde mine fordomme om sælgere til skamme ;-) Proffesionel og havde meget hurtigt opsnappet vores behov og forsøgte ikke at prakke os alt muligt mærkeligt på. Han var endvidere til at handle med, da vi gerne villle have en fornuftig pris (de har altid lidt at give af) Det hele var meget hurtigt på plads og papirerne lå hurtigt i postkassen. Har siden haft to skader og kun mødt en personlig og meget behagelig kundeservice, der hurtigt fik hjulpet os videre.
Lidt lang ventetid pr. tlf. Men ellers hurtig og venlig betjenung
Overskriften siger alt, det kostede mig dyrt at jeg ikke kunne bevise en mundtlig aftale.
Dim Nowak a trouvé cette évaluation utile
Havde haft dem i 3 år, men forsikringen på en ny bil ville stige med 5000kr da der havde været skade på samme år. Da jeg kørte galt der står der på policen at de betaler vejhjælp, men det gjorde de åbenbart ikke så skulle selv betale for politiet fik rykket bilen i en falck bil 4000 Kr. (Den eneste grund til jeg betalte var fordi jeg ikke gider at have rykker på) Efterfølgende snakkede jeg med en medarbejder fra alm brand der sagde jeg bare skulle sende regningen og de ville dække det, men hørte aldrig noget fra dem. Har OPGIVET! Har ringet et par gange selv, men gider ikke mere. Har skiftet forsikring og har aldrig været gladerer.
I sommeren 2010 blev vi kontaktet af en mødebooker, som ville tilbyde os møde med en af Alm. Brands assurandører - vi takkede ja. Desværre endte det 2 gange (hvor vi havde taget tidligt fri) med at vi blev brændt af - den ene gang uden afbud. Ærgerligt, men da vi 3. gang bliver ringet op siger vi ja igen, og vi får besøg af en meget dygtig og rigtig rar assurandør. Da han tager afsted igen har vi skiftet forsikringsselskab og føler os godt dækket - og det økonomiske er også i orden (samme niveau som tidligere). Mødet går så godt at vi "overtales" til et besøg fra en pensionsrådgiver også - med henblik på at flytte dette også, og få fordele ved dobbeltkunderabat. Vi får besøg af endnu en Alm. Brand ansat - og endnu en utrolig positiv oplevelse, der også ender med vi flytter alt vores pension til virksomheden.
Så begynder det at blive lidt besværligt...
I 2 policer finder vi fejl - bl.a. er min ulykkesforsikring tegnet på min mand og med kontorerhverv. Ved første kontakt får vi at vide at den er god nok - alt står bare i hans CPR-nr. fordi han er ældst. Ok.. Men det viser sig, at den ER tegnet på ham og ikke på mig som aftalt. Derudover arbejder han ikke på kontor men i industri - så havde en af os været ude for en ulykke havde den jo ikke dækket. Det bliver rettet da vi tager kontakt 2. gang. I overflytningen fra vores tidligere selskab mangler én forsikring at blive opsagt - det skal dog til Alm. Brands forsvar siges, at vi får refunderet små 200 kr. som "plaster på såret" for dette.
Så begynder besværet for alvor.
Vi får SÅ MANGE breve fra Alm. Brand - ugentligt 1-2 skrivelser om bl.a. investeringer, køb og salg ved vores kapitalpensioner. Fair nok - vi skal orienteres om vores aktiver, og det er jo sådan set en god ting, men værre er, at vi oplever 2-3 gange at der uden forforklaring tilsendes en ny forsikringspolice - eneste forklaring i følgebrevet er: "Vedlagte erstatter tidligere fremsendte" = øhhh tænker man så.. hvor på de mange sider er forskellen når vi ikke har hørt noget til dette.
5 måneder efter vi har underskrevet papirerne om overflytning er vores kapitalpensioner ikke overflyttet endnu, og jeg selv har dermed månedligt 2xindbetalinger og 2xtab af erhvervsevneforsikring i 2 forskellige selskaber indtil jeg selv sørger for at få det ordnet. I maj måned får vi opgjort dobbeltkunderabat (vi har været kunde i forsikringsselskabet siden juli og pensionsselskabet siden august), og får sammenlagt for husstanden (hold nu fast) 72 kr.. Jeg er interesseret i en forklaring på dette, så kontakter først pensionsrådgiveren som desværre ikke kan hjælpe, så kundecentret - først forsikring, så pension og så bank og ingen kan hjælpe. Jeg bruger 2 timer med at ringe rundt indenfor koncernen indtil jeg giver op, og må acceptere at det bliver ikke bedre. Efterfølgende har jeg fået at vide, at de 72 kr. skyldes, at overflytningen af vores pensioner var så forsinkede.
Dobbeltkunderabatten var dråben der gjorde at vi ikke helt kunne se fordelen i det skifte vi havde gjort til Alm. Brand - og vi begynder at søge andre muligheder.
I midten af juli måned i år får vi accept på vores nye forsikringer, og også accept af at vores forsikringer i Alm. Brand overflyttes.
Pensionen går hurtigt (og det viser sig at min kapitalpension er forringet med næsten 7.000 kr. i perioden - jeg får efter en frustrerende samtale med en irriteret medarbejder lederen af afdelingen i røret og refunderet ca. halvdelen som kompensation.
Vi skriver i dag den 4. oktober - dvs. næsten 3 måneder efter vi har fået accept på overflytningen af vores forsikringer. Der er ikke endnu kommet en krone retur fra Alm. Brand Forsikring. Jeg talte dog med en meget sød kundecenter-medarbejder i sidste uge, som lovede mig at de (incl. en specifikation af beløbet) er på vej indenfor 2 uger, så vi håber og venter.
Jeg ved det er en lang "anbefaling", og jeg er sikker på at Alm. Brand gør det godt overfor en del af deres kunder - ellers kunne de da på ingen måde være så store som de er. Men os - det duede bare ikke desværre! Er glad for der ikke skete skade i mellemtiden, for så turde jeg ikke tænkte på hvad udfaldet havde været...
Jeg har dog alligevel givet dem 2 stjerner og det er takket være deres utrolig kompetente og søde rådgivere der besøger kunderne samt dem i kundecentret ved forsikringsselskabet. Det er utroligt hvad en sød og serviceminded person kan gøre af indtryk efter sådan en rodet affære.
Der var nogle problemer ang. den forsikring mine forældre betaler for mig, af en eller anden grund modtog jeg pludselig et brev om at der ville komme foged på hvis jeg ikke betalte min forsikring - Jeg kontaktede dem straks og forklarede dem at JEG ikke havde tegnet nogen forsikring og det var mine forældre de skulle have fat i. Mine forældre havde ikke modtaget forsikringspolicen samt rykkerne fordi de var blevet sendt til mig, og jeg havde ikke modtaget dem fordi jeg havde skiftet adresse 5 gange indenfor de 7 mdr.
Men alm. brandt håndterede situationen rigtig godt da mine forældre ringede derind og vi skulle ikke betale rykkergebyret og vi aftalte at de fremover bare skulle sende regningen til mine forældre - som havde tegnet forsikringen. Det burde de egentligt bare have gjort til at starte med, da jeg jo aldrig selv har tegnet forsikring. Men håndteringen var fin.
Alm Brand mangler styr på Ders tilbagemeldingssystem. Når en forsikringsagent ophører får man ikke besked på at rette henvendelse til en anden. End ikke en tilbagemelding om at personene er ophørt når man sender mail...?? Har sendt 4 mails til samme person (der viste sig at være ophørt )- UDEN at mailsystmet meddelte mig at mailadressen var nedlagt). Personalet ved omstillingen på hovedkontorethar ikke styr på hvem der er ansat (samme person) Fik den ene dag at vide at pågældende fortsat VAR ansat.... for NÆSTE kontakt dagen efter, at få at vide, er pågældende var stoppet for flere måneder siden....
Det bekymrer mig MEGET at man skal kontakte til EN CHEF for at få noget igennem. Hvordan skal det ikke blive hvis man får en skade.....???