[REPLY]
Goed en betrouwbaar bedrijf. 2 x iets besteld en 2x zeer tevreden.
De bestelling had ik de volgende dag al in huis terwijl ik rond de klok van 17:00 uur besteld had, alles klopte. Ook alle lampen doen het goed, ik heb ze meteen verwisseld, zodat ik nu op de meeste plaatsen in mijn woning gebruik maak van led verlichting.
netjes, duidelijk.
Artikelen goed verpakt.
Correcte en eerlijke afhandeling
24 uurs service staat.
Nu een keer of 3, 4 bij deze winkel besteld en altijd dik tevreden. Bepaalde ledlampen (Pharox) zijn hier bijna een tientje per lamp goedkoper dan in de bekende klusmarkt met de G.
Bij mijn laatste bestelling was er een ledlamp gebroken tijdens het transport. Nog binnen 24 uur kreeg ik een nieuwe lamp bezorgd.
Cor, Oldeberkoop
Gewoon Heel simpel, een ouderwetse service, waar men wat men beloofd ook uitvoert, zeer correct in de verwerking van de orders, je word op de hoogte gehouden van het traject.
Subliem, ik voel mij thuis
Succes
De bestelde producten waren er al binnen 1 werkdag.
Ik had enkele vragen over een product.
Hierop werd vrij snel via email gereageerd.
Bij de bestelling nog een vraag geplaatst.
Hierop werd ik een uur later gebeld, alles in orde gemaakt en de ochtend erna al het pakketje in huis.
Super, waar vind je nog eens zo'n service.
Duidelijke site,goede en snelle levering,jammer dat de verzendkosten wat hoog waren voor 1 lampje...
Duidelijke site,goede communicatie voor wat betreft bestelling en levering. Zou er zeker wwer kopen.
Prima webwinkel, snelle levering, goede communicatie.
Ik ben erg tevreden over deze daglichtlamp, Mooi helder licht!
Afgelopen januari bij u een 'smart' battery charger gekocht. Afgelopen maand deze een aantal malen toegepast met droevig resultaat: oude batteryen zijn slechts deels bruikbaar en indien bruikbaar worden zij voor slechts zo'n 20% opgeladen. Oplaadbare batterijen laadt hij slechts voor 40% in tegenstelling tot mijn oude oplader. Kortom 35 euro weggegooid, een ervaring die 180 graden gedraaid staat op uw slogan op uw homepage 'slim besparen' en tevens het tegenovergestelde van 'duurzaam'......
Bedankt voor uw bericht. Zonet zag ik dat u dit bericht ook geeft gestuurd aan onze klantenservice. Vandaag krijgt u een retourformulier per mail waarmee u de battery charger kosteloos retour kunt zenden.
We hebben verder nog geen klachten gehad over dit product, enkel positieve reacties. We nemen dit product graag terug voor nader onderzoek. U kunt op het formulier aangeven of u een nieuwe charger wenst of uw geld terug.
Ik heb een aantal hebbe dingetjes gekocht in 2011 daar zoals 6 draaiende vlinders op zonne energie, heel leuk maar allemaal al stuk. Vier staande vlinders die licht geven savonds 1, heeft het er nooit gedaan. En 1 bol die savonds ook licht zou moeten geven, die heeft het ook nog nooit gedaan en dat was een dure. Ik mocht terug sturen maar dat komt er dan niet van omdat ik het veels te druk heb. Dus oke het ligt deels aan mij maar voordat je iets naar de klant stuur controleer dan de werking. Of wees coullant en stuur bv een nieuw lampje en als die het dan ook niet doen dan moeten de solar onderstukken wel terug. Kost toch niks nieuwe lampjes op te sturen.
Bedankt voor uw beoordeling. De meeste producten die wij verkopen worden getest voor wij ze opnemen in ons assortiment. Als we veel problemen hebben met een product halen we deze direct uit het assortiment. Met de door u bestelde producten hebben wij nog niet opvallend veel problemen gehad. De defecte producten kunt u zoals u zelf aangeeft kosteloos retourneren. U dient er wel rekening mee te houden dat producten op zonne energie in de winter niet of minder goed werken. Wij zien uw retourzending graag tegemoet.
Op 26 januari een bestelling geplaatst bij bespaarbazaar.nl.
2 x Philips My-Ambiance Ledkogel DIMBAAR 3W (15W) mat - E27 ()
2 x Philips My-Ambiance Ledkogel DIMBAAR 3W (15W) mat - E14 ()
Op vrijdag hebben wij de bestelling ontvangen. In plaats van 2 x Philips My-Ambiance Ledkogel DIMBAAR 3W (15W) mat - E14 () hebben we er drie ontvangen. En van E27 hebben we er maar een ontvangen. Gelijk contact opgenomen. Er werd ons toegezegd dat een E27 alvast per post gestuurd zou worden.
Op 2 februari telefonisch contact opgenomen. De verkeerde lamp was al retour en de nieuwe nog steeds niets ontvangen. De heer van den Broek zegt dat deze toezegging niet gedaan is. Gezegd dat CoolBlue een beter service heeft en sneller de retouren afwikkelt.
Dit bedrijf is gelijk en klant kwijt.
Petrie a trouvé cette évaluation utile
Helaas kunnen wij niet achterhalen wie deze toezegging gedaan heeft, normaal gesproken doen wij dit nooit. In ieder geval onze excuses als het is toegezegd en niet nagekomen.
Onze retourzendingen worden doorgaans binnen 5 werkdagen behandeld. Uw lamp wordt vandaag verzonden.
Snelle levering van bestelde produkten en komen hun afspraken na.
De site is overzichtelijk en mooi, de levering supersnel.Bespaarbazaar lijkt me een heel professioneel bestuurd bedrijf en ik ga zeker opnieuw snuffelen.
Snelle levering en de bewegingslamp sonarlamp met zonneschermcellen op het het zuiden aangesloten. Even uitproberen hoe lang ik de lamp aan wil hebben en dat is gelukt. Hij straalt goed en ver genoeg en slaat aan als mijn hond in het bewegingsgebied komt. Dat wilde ik ook. De gekleurde zonnebol van glas staat prima, doet het nu nog niet zo lang, omdat de zon nog te weinig schijnt. Ik had wel een hele blauwe bol verwacht, maar dit is niet zo, er zit ook groen bij, dat vind ik wat jammer, omdat ik eigenlijk een blauwe had willen hebben. Is het wellicht mogelijk om de kleur bij de bestelling op te kunnen geven?
Prima accurate levering van een voortreffelijk product tegen een concurrerende prijs. Eigenlijk hebben we er spijt van dat we maar een lamp hebben gekocht. Dan was bovendien de bezorging ook gratis geweest.
Ik had een moeilijke bestelling want kon geen korting berekenen. Die werd achteraf gewoon terug gestort. Klasse!
Overzichtelijke site,duidelijke product informatie,snelle levering en goed verpakt
De webshop heb ik als erg overzichtelijk en informatief ervaren. De levering is duidelijk en ordelijk verlopen. De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, het zijn de details die het voor mij persoonlijk doen.
Ik raad deze shop zeker aan. Het is bezuinigen en bewust met het milieu bezig zijn.
de bestelling werd snel behandeld en kreeg netjes bericht hoelang de levertijd zou duren omdat het niet op voorraad was.
prima
Nog op de valreep op 23 december 2011 besteld en op 24 december de bestellingen ontvangen, goed verpakt!!
Wel jammer als je maar een paar kilometer verder woont dat je het alleen met de post kan later versturen en dat je het niet persoonlijk kan gaan ophalen.
Ook handig dat je zelf kan aangeven wanneer Bespaarbazaar mag versturen. Ik was ook aangenaam verrast door de efficiënte manier van inpakken. Ik had 11 dingen besteld en die pasten allemaal in een doos die gemakkelijk achter op de fiets kon.
Binnen een dag geleverd en voor een scherpe prijs.
Prijs en levertijd ( zoals beloofd) waren goed, en de artikelen waren goed verpakt. Zeker een rede om volgende keer weer op hun site te kijken .
Perfecte service en snelle levering! Ik ben fan.
Was verrast door het uitgebreide assortiment, voor elk wat wils, en zonder geitenharenwollensokkengeur!
Bestelling is 's avonds geplaatst en was twee dagen later al binnen.
Alles zoals besteld aangekomen.
Betaald via ideal.
Bij het bestellen was al te zien dat het bestelde artikel niet op voorraad was. Uiteindelijk werd mijn bestelling toch nog sneller geleverd dan verwacht. En je wordt goed op de hoogte gehouden.
makkelijke en prettige site, wel even moeten wachten op mijn produckt maar werd wel goed op de hoogte gehouden,
Alles verliep goed. De bestelling was op tijd. Overzichtelijke site.
Had een aantal producten besteld die ik wilden aanbieden aan mijn klanten.
Maar ik wilde het eerst testen.
Alles werkt hartstikke goed dus we gaan het zeker in onze showroom plaatsen.
Ook wordt er supersnel geleverd.
Ga zo door zou ik zeggen.
Goede terugkoppeling tijdens lever proces. Product was initieel niet op voorraad, maar prognose en levering waren gewoon goed.
Ook goed prijzen.
De bestellingen van bespaarbazaar waren perfect verzorgd Keurig op tijd met een melding van verzending met daarbij de 3S code van post nl zodat de zending gevolgd kan worden. Geen fouten in de order en geen gezeur met artikelen voor mij een heel fijn bedrijf waar ik graag zaken mee zal doen
Verzending en afhandeling uitmuntend. Klacht zeer professioneel mee omgegaan en lag niet aan de leverancier. SERVICE met hoofdletters
Alles werd snel geleverd alleen de verzendkosten vindt ik wat aan de hoge kant. Al wisten wij dit van tevoren wat de kosten waren alles werd geleverd in een doosje wat ook makkelijk in een envelop kan.
Verder prima op tijd en de producten werken goed.
De levering ging super snel en en heb zelf al weer een nieuwe bestelling gehad. De producten zijn naar wens en denk zeker dat ik nog vaker zal bestellen.