We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de BIGWHEELS.DK

BIGWHEELS.DK Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de BIGWHEELS.DK et donnez votre propre opinion sur BIGWHEELS.DK 750
Excellent
9.4 sur 10

750 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (750)

Hurtig, effectiv service

Bestilte om eftermiddagen, ankom den følgende dag.
Hurtig og effektiv service. Ikke kun pga hurtig levering men også pga meget klar email opfølgning.

Top avis BIGWHEELS.DK

Super god service

Da jeg kontaktede Bigwheels, for at få svar på nogle spørgsmål, omkring nogle fælge og dæk, fik jeg så god en behandling og rådgivning, at jeg bestilte med det samme. Jeg havde ringet rundt til flere forretninger, men deres service niveau, kom aldrig op i nærheden af Bigwheels. Jeg bestilte mandag og torsdag kl. 9.00 havde jeg mine varer, præsis som lovet. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Bigwheels. Jeg kan kun anbefale dem til alle.

BIGWHEELS.DK

God service og hurtig levering og fri låsebolte

Hvis du skal have dæk og fælge så køre til Big Weels de er bare god og pro service
Claus Van Thygesen
Tronkærgårdsvej 5
8541 Skødstrup

• Stig

brug dem

Det virker bare. bestil det om formiddagen og du har det uden problemer næste dag.

Perfekt

Forløbet gik hel perfekt. Det er nok ikke sidste gang jeg handler her.

Rigtig god betjening

Bestilte nogle fælge og betalte for dem og fik ordrebekræftelse på dem. Får så en mail om at jeg skal ringe til dem, og får at vide at det er et forkert billede der var sat ind, men indrømmede at det var Deres fejl. Så fik jeg nogle andre. Virkelig godt at De sender en mail hvis der er noget i vejen.

• Mike

Fremragende

Bestilte kl 11.00 og modtog pakken dagen efter.

• xxx???
  • København, DK

Fantastisk.

Bestilte et sæt OZ Ultraleggera, og de var har så en lille uge efter, hurtigt og smertefrit, nu skal de monteres, handler 100% her igen!

• Klaus

Styr på det

det bedste ved at handle ved BW var den hjælp jeg fik
i butikken, virkelig flinke mennesker :-)

Kanon Service

Bestilte via nettet, og modtog mine hjul med dæk indenfor de lovede 72 timer. Alt var OK centrerringe monteret, og der fulgte endda en pose Haribo Skipperskrå med sammen med leverance. - Kan kun anbefale BIGWHEEL. Hvis jeg får brug for det igen, vil jeg helt sikkert bruge BIGWHEEL.

• LS
  • Acheteur vérifié

fem stjerner er også en kommentar

I småtingsafdelingen:
3 Ultra Grip 8 dæk produceret 46-11; 1 dæk 28-11.

Hurtig og god service

God overskuelig side, hurtig ekspedition og super god service. Ikke sidste gang jeg har handlet her:-)

• BN
  • 3 Evaluation(s)

Fint

Brug evt Post Danmark til småpakker, så man ikke skal være hjemme for at modtage pakken.

Stort tilfredshed

Takker for hutig behandling af ordren med nye fælge og dæk.

Hurtig og korrekt levering

Fik præcist det fælg jeg manglede og med hurtig levering på alternativ adresse som ønsket.

Umuligt at finde kritikpunkter

Venlig og saglig telefonvejledning, ukompliceret netbestilling, rettidig levering, fælge/dæk pakket omhyggeligt enkeltvis.
Flotte fælge og ditto dæk, der virkelig klæder bilen. Dækkene i perfekt balance, og uden støj.
Jeg er virkelig rigtig godt tilfreds.

• Kasper

Hurtig ekspedition

Det gik nemt og hurtigt uden problemer

• elias

perfekt handel.

God service. Som altid præcis som aftalt...

Super service

God hjælp, super hurtig levering.
Dem bruger jeg igen næste gang!

• lars

super service

jeg bestilte en centringsring torsdag eftermiddag, blev oplyst om at den ville være fremme man el tirsdag, men kl ca 16.30 samme dag kom der en flink mand med ringen. super hurtig service.

Tak for en god service

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet da jeg bestilte de 4 fælge med dæk hos BIGWHEELS og kan kun anbefale andre til og gøre det samme.
Johnny

en god og behandling

det var god og fin leveret og alt var godt

Johnny Rasmussen

Absolut en butik man gerne handler i igen
Levering inden for lovet tidsrum og hjulene var godt embaleret

Perfekt

Hurtig lev. alt super ++++++++

BIGWHEELS.DK

Nemt, hurtigt og billigt, men en smule utroværdigt

Jeg har bestilt og modtaget 4 stk. 15" Enzo H.
Under bestillingen fremgik det, at der fulgte et gratis sæt hjulbolte med i bestillingen. Fremme ved betalingssiden var der imidlertid dukket en post på 295,- eller 299,- op for det her sæt hjulbolte.
Med lidt god tro vælger jeg at tro, at det er en fejl fra programmørens side. Men med min normale skepsis skruet på, når der er tale om nethandel, så har jeg tendens til at tro, at det er med vilje denne post pludselig dukker op.
Det var nemlig ikke muligt for mig at manøvrere tilbage i siderne og vælge hjulboltene fra. For at gøre det var jeg nødt til at starte helt forfra.
Jeg opfordrer derfor kraftigt til, at I får rettet dette!

Fin service - God rådgivning

Man får altid god rådgivning om dæk og fælge samt en fin service i butikken og på telefonen.

• Daniel
  • Acheteur vérifié

Rigtig god og hurtig service!

Kan kun sige noget godt om bigwheels! super professionelt!

super.

min vare kom dagen efter

Nemt & hurtigt!

Dæk m/fælge blev leveret 5 dage før lovet ( leveret skærtorsdag i stedet for tirsdag efter påsken).

BIGWHEELS.DK

God, hurtig og professionel behandling

En rigtig god oplevelse at handle hos Bigwheels, Hurtigt leveret og alt iorden.

BIGWHEELS.DK

god service og hurtig levering

jeg bestilte varene mandag og havde dem onsdag på leverings adressen fik både møtrikker og en pose labre laver med

• Acheteur vérifié

Nemt, smertefrit og proffesionelt.

jeg bestilte varerene Torsdag d 29-3-2012 og fik at vide der var ca 3 dages leverings tid. Allerede Fredag ringede de til mig at varene var klar til afhentning. Det kalder jeg kvikt.

rigtig god service

det var en meget venlig mand som hjalp mig igennem hjulkøb selvom fælgene ikke lige var på hjemmesiden fandt han dem alligevel til mig så super god service

BIGWHEELS.DK

Det kørte bare så godt hele vejen

Et godt sted at handle

• Knud
  • Trige, DK
  • 3 Evaluation(s)

En enkel smutter.

Bortset fra Centerringene der ikke var monteret, og der manglede vareprøver, som lovet i brevet, så har det været en rigtig god oplevelse. Det har virket perfekt.

Nemt, hurtigt og problemfrit

Hurtigt overblik på nettet og nem bestilling. Super kundeservice, når man ikke lige får det hele med i bestillingen.

hurtig eksspedition

jeg er godt tilfreds med varen, (især posen med vingummi) jeg syntes bare at dækkene/Hankok, støjer temmeligt meget.

Super service

Har lige købt et sæt alufælge og dæk i butikken i Egå. De 2 sælgere jeg talte med i den forbindelse, var meget imødekommende, hjælpsomme og kompetente. Jeg fik god vejledning ifht. at vælge de rigtige fælge og dæk. De tog sig god tid, også til spørgsmål der faldt lidt uden for det specifikke køb.
Derfor er jeg nu den glade ejer af 4 fælge og dæk fra Big Wheels.

2 arbejdsdage så stod der 4 nye dæk

Jeg bestilte 4 dæk torsdag aften og mandag morgen stod de ved min dør, mange tak skal i have.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer