[REPLY]
Bogbasen er en god side at finde bøger på. Dog trænger siden og søgemaskinen voldsomt til en opdatering. Bogbasen har i 3 år lovet, at der ville komme et nyt design af det hele. Vi venter spændt !
SVAR TIL BOGBASEN:
Kommentar til besvarelse: Bogbasen har netop lavet en ændring, der betyder, at man enten skal sidde i timevis og slette bøger (at slette hver enkelt bog kan tage 4-5 minutter - pr. stk !) eller aktivere ALLE bøger, selvom der måske er nogle, man ikke længere har).
Systemet er super-langsomt, indviklet når man skal slette eller aktivere enkelte bøger. Man ryger konstant tilbage på side 1 UANSET hvilken side, man befinder sig på. Det er rent molbo. Hver gang man klikker på en "knap" på bogbasen, kan der gå op til 1 minut eller mere, før opdateringen sker. Og man kan let risikere at skulle klikke på 3-4 "knapper", hvorefter man er blevet 4-5 minutter ældre - pr.bog !
Der er ingen mulighed for opdatering via "flueben". Man SKAL møjsommeligt sidde og klikke og klikke og klikke - og vente og vente og vente.
Det kan ikke siges at være en forbedring, men kun en forværring og en rigtig dårlig idé. Der er ikke nogen "løftet brugeroplevelse" over skulle bruge time efter time på opdatering. Det kan gøres bedre. Ellers så fjern i det mindste denne ændring, indtil I udvikler en bedre løsning.
Hej Tina,
Tak for din anmeldelse. Vi kommer lige nu ikke med en gennemgribende design-opdatering, men arbejder lige nu på at få løst nogle af de største udfordringer på sitet, og vil løbende lægge de ændringer ud, og dermed få løftet bruger-oplevelsen.
venlig hilsen
www.bogbasen.dk
Bogbasen er en super fin måde at købe billige bøger på. Folk plejer at være meget seriøse og jeg har ikke oplevet andet end gode handler der.
Et minus er dog, at man ofte oplever, at bogen er solgt, når man henvender sig.
Jeg har købt flere bøger på bogbasen.dk og altid uden problemer!
Det er nemt og det billigste sted jeg kunne finde ved de bøger jeg skulle købe.
Kan varmt anbefales!!
Jeg har været inde på bogbasen og også fået solgt nogen ting derinde :-)
Nem måde at kontakte folk på og der er seriøse købere derinde :-)
det er en overskuelig side :-)
Dog burde de opdatere de ting folk søger for man får tit henvendt sig til en og så har han/hun allerede bogen :-)
Alt i alt en ok side :-)