We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Cellshoppen

Cellshoppen Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Cellshoppen et donnez votre propre opinion sur Cellshoppen 57
Excellent
9.6 sur 10

57 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (57)

Top avis Cellshoppen

fantastisk service

jeg købte et nokia batteri med levering 9kr. det første batteri duede ikke . de sendte så et nyt med retur kuvert til det dårlige. denne forsendelse gik tabt med postdanmark, (sker nogle gange for mig) Da jeg sagde det ikke var nået frem sendte de endnu et batteri uden beregning ( som var efterprøvet)
dette batteri er rigtig godt holder 5 gange så længe som det gamle udslidte jeg havde

Fornemt

Jeg betilte et beskyttelses cover og film til min mobil. Coveret var ik på lager men vil blive sendt inden for 2-4 dage. Jeg bestilte den 5/12-11 og modtog varerne her til morgen den 8/12-11. Så det er fornemt. Mærker jo ik at varen er ik er på lager.

Super service!

De fleste kan åbne en webshop, og begynde at sælge produkter. Det er først når man får problemer med det man har købt man finder ud af om det er det rigtige eller forkerte sted man han handlet. Jeg er ikke i tvivl om jeg har handlet det rigtige sted. Cellshoppen er yderst imødekommende og hjælpsomme, og bruger meget tid på at forklare og rådgive omkring det problem der for mig opstod. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Cellshoppen. Virkelig god service!

Lynhurtig levering

Jeg manglede en lader til min mobiltelefon, bestilte søndag morgen, samme (søndag!) eftermiddag var varen afsendt.

Lynhurtig levering

Bestilte holder LØRDAG kl. 19.08, modtog den MANDAG kl. 11.15!
Og den passede til min X8.
Godt nok imponerende hurtigt.

Ingen problemer

Ingen problemer. Købe et micro sd card til billige penge og fik det dagen efter. Intet at klage over.

Super !!!

Havde bestilt en HTC Desire bordlader (til gave) hos en anden internetbutik, de tog røv.. på mig, og jeg fik aldrig varen ,,, herefter fandt jeg cellshoppen, her var en særdeles overskulig hjemmeside, med nogle billige priser, jeg kontaktede dem på mail med tvivl spørgsmål, der var svar i løbet af få min. , og der var vedhæftet yderligere et billede for at hjælpe mig :-) , jeg bestilte varen tirsdag eftermiddag, og jeg havde den onsdag morgen :-) , ja der er nogen der kan få en til at smile endnu !!!, ved jeg skal bruge mere mobil udstyr inden jul, og gæt hvem der får den ordre :-) ....

Handel uden problemer

Bestilte et datakabel til en gammel samsung. var i postkassen dagen efter. alt som det skal være

Cellshoppen

Gode priser og hurtig levering

Bestilte skærbeskyttere til min telefon til denbilligste pris på nettet og modtog dem dagen efter bestilling , så super service ++++

God og hurtig service

Jeg købte en memory stick til min telefon, men først efter at have mailet dem et spørgsmål og fået svar inden for et par timer.
Jeg bor på Færøerne, og alligevel - og på trods af langsomt postvæsen og toldekspedition - havde jeg varen 2½ døgn efter bestillingen.

Perfekt

God og meget troværdig hjemmeside, bestilte en Nokia lyd adapter til kun 15 kr. Det var det billigste jeg så den til, så derfor søndag eftermiddag i sommerferien købte jeg den. Jeg modtog den mandag morgen, det kalder jeg fandedme service i højeste niveu. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

• Søren
  • 7 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Bestilte mandag eftermiddag - Levering tirsdag morgen...
Pris 9,00 - Det kalder jeg service

ekstra anmeldelse

gammel ordre fra 7 jan usb ladekabel til nokia og en htc 220v lader bestilt, begge fungerer upåklageligt og under 24 timers leveringstid :)

intet mindre end imponerende

bestilte fredag og modtog varene lørdag og så er portoen ganske billig -varene fine og kommunikationen i topklasse
jeg bestilte igen mandag og kom til at bestille det forkerte ringede derfor derind og de ordnede fejlen med det sammen
så denne virksomhesd kan kun få de bedste anbefalinger med på vejen.
De har bare styr på deres virksomhed
mvh astrid

• Henrik Ml
  • Henrik Ml
  • Sjælland, DK
  • 83 Evaluation(s)

Imponerende

Flot hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering - sådan ! Bestilte et cover og noget folie til en skærm - det kom dagen efter. Jeg kan kun anbefale det firma her og vil bestemt handle her igen.

Super effektiv :)

Jeg havde støvet hele internettet igennem efter et bagcover til min mobil uden held, så som et sidste desperat forsøg ringede jeg til cellshoppens kundeservice. Efter 5 min. havde de både oprettet produktet på deres shop og bestilt det hjem ! jeg fik mit cover 2 dage efter. Fantastisk !

perfekt som altid

bestilte en ac-4e nokia lader til 25kr og sampakken med dc-4 autolader og endnu en ac-4e lader fra nokia til 74kr. totalprisen var på 99kr også 24kr i fragt hvilket ikke var galt bestilte i går aftes det var fremme i morges og med en lille tilhørende gave som altid.

så er godt tilfreds, havde nogle spørgsmål til deres support vedr output på laderene det blev der svaret hurtigt på selvom det var sent de blev skrevet.

• lasse
  • 1 Evaluation
  • Acheteur vérifié

god service og overskud til slik

Jeg læste først herinde, før jeg bestilte fra hjemmesiden. Efter at have hørt alle de gode anmeldelser, var jeg ikke i tvivl om at Cellshoppen blev stedet. jeg købte et gammelt Nokiabatteri og dagen efter var den i min brevkasse. det hele passer, god service, og med et batteri følger en Maoam. mange tak.

Beste netbutik

Bestiller 2 forskellige batterier til Nokia telef. ved 19,00 tiden, leveret med posten kl 10,00, hvordan bære de sig med at gører det så hurtigt ??,
jeg anbefaler dem for hurtig service, har jeg brug for noget en anden gang, så bliver det dem.
Nb. er ikke i familie med dem

Hej Svend
Tak for din anmeldelse. Er glad for at du har været tilfredse med os.

Det er ikke et kurerfirma vi bruger, men faktisk blot PostDanmark.
Grunden til at man skal bestille kl. 19 og få varerne næste dag med posten, skyldes at vores lager er åbent fra kl. 8-20. Og derfor bliver alle ordre bestilt inden kl. 20, sendt samme dag, hvis varerne er på lager. Og så bliver de indleveret hos PostDanmark i Odense, hvor vi kan indlevere frem til kl. 21.

Så derfor kan man bestille kl. 19.59 søndag aften, og så modtage varerne med posten mandag formiddag.

Du siger endeligt til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

God dag.

Jeg købte:
Brodit Sony Ericsson Xperia X10 Mini - Aktiv Holder
HR Universal Air Vent Mount
Det var nemt at bestille..bestilte det mandag ca. kl.18 og onsdag
formiddag fik jeg det..så også hurtig lev.

Johnny

Bare perfekt

Nemt at bestill, fantastisk god kundeservice og levering indenfor 1 - 2 dage.

Super service !!!!

Super hurtig levering...

Bestillt, batterien til mobilen 01.12.2010
levering 02.12.2010
Hvad skal man forvente mere!!!!
Tak,tak,tak,tak.......

Cellshoppen

Og så en gratis julehilsen med i handlen.... SUPER

Batteriet til mobilen kom dagen efter bestilling - samt en lille julegave! Mange tak for det og tak for hurtig levering.
PS: Det billigste original Nokia batteri i DK.

Fremragende hurtig levering

Jeg kom hjem fra ferie på Malta i lørdags og konstaterede ærgerligt, at jeg havde glemt at få min oplader pakket i kufferten.

I går søndag bestilte jeg derfor en NOKIA AC 5e Mini rejse oplader, men var forberedt på, at den allertidligst ville dukke op tirsdag.

Da jeg tømte min postkasse i dag mandag morgen, blev jeg meget glædeligt overrasket over at konstatere, at min oplader allerede lå til mig.

Det er da super service at sende en bestilt vare afsted på en søndag, særligt når der på hjemmesiden står, at der er lukket i weekenden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cellshoppen, og det bliver absolut ikke sidste gang, jeg handler med dette netfirma.

Finn Fryd Petersen

Hej Conni

Tak for din anmeldelse. Det er altid rart når kunderne bliver glade for vores service.
Og at du fik den før du regnede med, er jo kun helt perfekt.

Vores kundeservice havde lukket i weekenden (åbner igen i weekenden fra næste weekend af), men vores lagermedarbejder arbejder alle ugens 7 dage. Så alle varer bestilt inden kl. 20, sendes samme dag, uanset om det er hverdag eller weekend.

Men endnu engang tak for anmeldelsen og handlen. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Jim Jensen
Salgsansvarlig

Cellshoppen

Netshop på den seriøse måde!

Jeg bestilte et cover til en iPhone 4, og var efterhånden begyndt at undre mig over, hvor min vare blev af. Samme dag var der en mail fra kundeservice, der bare lige ville følge op på deres henvendelse.

Det viste sig den første mail var røget i mit spamfilter, og jeg derfor ikke havde reageret. Derfor deres opfølgning.

Desværre var varen røget i restordre fra leverandøren, så i mailen var der links til andre lignende produkter jeg kunne køber, jeg kunne vælge at vente, eller jeg kunne annulere ordren.

Kort efter jeg havde annuleret ordren, kom der en bekræftelse på dette. Netshop på den seriøse måde!

Exellent kundeservice

Jeg valgte at handle hos cellshoppen, da de havde det billigste mobilbatteri og de bedste anmeldelser.Og det forstår jeg godt, de har!

Mit Track-and-Trace nummer virkede af en eller anden grund ikke, og jeg kontaktede kundeservice for at høre, hvor i verden min pakke var. De svarede hurtigt, at de heller ikke kunne se den, men undersøgte så hvor langt andre pakker, der var afsendt i samme omgang var nået. Og så næste morgen havde de fulgt op på undersøgelsen, og kunne fortælle, hvilket postcenter, den var blevet registreret på sidst! Det synes jeg er mere end jeg havde turdet håbe på fra en netshop - super dejligt!

Derfor kvitterer jeg med 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger!

Super service, hurtig levering

Jeg har brugt siden 4-5 gange nu, og hver gang er det gået efter bogen, jeg har endnu ikke oplevet at varen ikke har været på lager, og alt hvad jeg har købt er blevet sendt samme dag.
GODT INFORMATIONSNIVEAU:
Ordrebekræftelse (Hvad man har købt, pris m.m.) samt en
Ordreopdatering (når varen er afsendt)
- Det kan ikke være bedre.

Der er styr på sagerne.

Cellshoppen

Jeg har nu handlet ved Cellshoppen for første gang, og jeg kan kun sige super service og levering.
Købte nye reservedele, de havde dog ikke alt jeg skulle bruge, kontaktede Cellshoppen, og spurgte om de kunne fremskaffe de ting jeg skulle bruge, og få minutter efter var der en mail om at varen var oprettet på deres hjemmeside.
Super levering, dog tog det lidt længere tid end forventet, da de skulle have nogle dele hjem fra leverandøren, men det havde de også oplyst mig om.

Og et lille plus var der slik og en kuglepen med i pakken :)

• Mads
  • 3 Evaluation(s)

Fint fint fint

Hurtig levering, og nem bestilling.

Og så sendte de et stykke slik med - bonus. :-)

Perfekt

Jeg har brugt siden 4-5 gange nu, og hver gang er det forgået perfekt, jeg har endnu ikke oplevet at varen ikke har været på lager, og alt hvad jeg har købt er blevet sendt samme dag.

Man modtager en Ordrebekræftelse (Hvad man har købt, pris m.m.) samt en Ordre opdatering (når varen er afsendt) - Det kan ikke være bedre.

Der er styr på sagerne.

Cellshoppen

det har været en fornøjelse at handle med cellshoppen !

Jeg valgte at ofre pengene på en ny mobil oplader samt en lader til bilen fra cellshoppen, jeg havde regnet med en pris på omkring 200 kr, men langt billigere fandt jeg det ved dem. prisen for dette var helt kanon ! varene blev bestilt ved en 4 tiden og dagen efter klokken 9, fløj de ind af brevsprækken. Det er det absolut bedste køb jeg har gjort mig, og det er bestemt ikke sidste gang ! Jeg siger tak for en fantastisk service (:

• Anders
  • 3 Evaluation(s)

Super leveringstid

Bestilte mine varer 1. pinsedag og ordren var allerede afsendt 2. pinsedag.
Webshoppen fungerer perfekt og priserne er rimelige hvad mere kan man ønske sig.

Fremragende handel

Bestilte søndag eftermiddag og havde min lille pakke mandag formiddag. Det er dejligt med sådan en hurtig ekspedition :-)

Wildbirdsdirect.com

Ordering was easy, notification of delivery time was exactly right to the hour.The birds are more than happy!

Fantastisk oplevelse med cellshoppen.dk

Bestilte et batteri til min N900. De sendte det samme dag som jeg bestilte og jeg modtog det dagen efter. Meget professionel virksomhed og jeg kommer til at handle hos dem igen mange gange fremover.

Cellshoppen

Fantastisk og lynende hurtig!!!

Fin shop med alverdens tilbehør og til gode priser. Lynende hurtig levering, handler gerne her igen :o)

Kom til tiden

Jeg har købt en højtaler til mobiltelefon. Det var nemt at bestille, og der stod, at varen ville blive afsendt mandag. Tirsdag havde jeg varen. Super

Hurtigt og let

Varen blev bestilt i weekenden og lå i postkassen om mandagen - købet var helt uden problemer og hjemmesiden let at bruge - dog en smule langsom.

Cellshoppen

Jeg var glad for så hurtig og velfungerende levering af en ordre..... jeg modtog allerede min levering dagen efter ordreafgivelsen

Hurtig og nemt

Varen var med posten dagen efter jeg bestilte, god service... bestemt ikke sidste gang jeg handler der...

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer