We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Computergrej.dk

Computergrej.dk Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Computergrej.dk et donnez votre propre opinion sur Computergrej.dk 31
Excellent
9.4 sur 10

31 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (31)

Top avis Computergrej.dk

Alt i bedste orden!

Fik lavet en mindre reparation på min bærbar. Meget høflig og venlig betjening. Det virker reelt som om det er en oprigtig interesse for at yde den bedste service muligt for dig.

Priserne er særdeles i orden! fx kan nævnes en strømforsyning som er 250 kr. billigere end hos en langt større konkurrerende kæde lidt længere nede af Amagerbrogade!

Mht. reparationen er der heller ingen smalle steder! Alt blev lavet i den skønneste orden! Jeg skulle bruge min bærbar igen hurtigt og den var færdig som aftalt dagen efter!

Alt i alt en rigtig god oplevelse og service jeg så absolut vil komme tilbage efter!

Computergrej.dk

Lille butik med stort hjerte

Har købt to dyre maskiner hos dem og de har været meget hjælpsomme. I øjeblikket er min fjernbetjening gået i stykker. Jeg forstod på dem at jeg bare ville få en ny når det nye parti kom hjem. Altid venlig betjening og meget professionelt. Kan kun anbefales.

Morten Michael Lindahl

Computergrej.dk

Altid klar til at hjælpe

Jeg skulle have opgraderet min computer og købte nyt grafikkort,da jeg kom hjem var strømforsyningen ikke stor nok, så jeg ringede ned til shoppen og de gav mig nogle gode råd og efter en tur derned igen +/- 30 min var jeg hjemme med en computer der virkede. Altid klar til at hjælpe og med et smil på samt kvalificeret hjælp der vil noget. Nu har jeg lige fået bygget en hele ny computer der ned fra og der er kun en ting at sige; den sparker røv og den er bare fed, godt gået.

-Upåklagelig-

Bestilte et graffikkort via mail - leveret ved døren to dage senere.

Meget flot

Computergrej.dk

Sådan bør enhver computerforhandler være.

Jeg har et par gange skulle købe et par småting i computer kategorien og jeg bliver mere og mere glad for stedet. Jeg havde begået den fejl at købe to usb penne i elgiganten (der ligger kun 100 meter fra computergrej) og skulle så have nogle andre ting jeg de ikke havde. jeg kiggede så ind hos computergrej for at se om de havde det. og det havde de så bestemt. Endda billigere end jeg havde forstillet mig. Til min rædsel så jeg at de havde usb penne i en bedre kvalitet og endda halvt så billigt som dem jeg lige havde købt. I det mindste kunne jeg få pengene retur fra elgiganten og så fik jeg lige dobbelt op på kapacitet hos computergrej.
De bliver helt sikkert stedet jeg vil handle fremover.

+++ FANTASTISK +++

Deres motto "lille butik - Kæmpe Service" kunne ikke passe mere perfekt. Både ejeren Cyrus og hans medhjælper Bjørn er virkeligt dygtige og giver sig tid til at hjælpe uanset hvor travlt der end måtte være.Jeg har aldrig oplevet en computerforretning hvor de gør så meget for deres kunder og de kan KUN ANBEFALES. Selvom jeg ikke længere bor i nærheden af selve forreningen, så vil jeg fremover KUN handle hos dem og kører gerne de ekstra kilometer på min cykel :-)

Mange hilsner
Micka - en super glad kunde :-)

Super service!

Jeg er lige komme hjem med min nye bærebare computer, og er slet ikke i tvivl om at det er et godt køb. Jeg har aldrig før oplevet så god service fra start til slut.

Super kompetent og seriøs rådgivning, hvor selv jeg kunne følge med og hele tiden med udgangspunkt i mine ønsker og behov.

Løbende information fra butikken, specielt da der viste sig at være problemer med leverancen. Jeg straks blev foreslået en anden god løsning.

Virkelig en god oplevelse!

5 store stjerner til computergrej.dk :)

Ditte

• aske
  • Høje taastrup, DK
  • 2 Evaluation(s)

kanon

hurtigt service, velfungerende og til meget fornuftige priser.

Perfekt

Et firma der holder hvad de lover, og lidt mere til, hvis alt handel på nettet var som at handle med Computergrej, ville ens dagligdag se anderledes ud. Har kun rosende ord til min oplevelse med firmaet. TAK

Computergrej.dk

Service over hvad man kan forvente.

Jeg købte for en måneds tid siden en android tablet. Sammen med den købte jeg et bluetooth tastatur. Da jeg en uge senere endelig får tid til at lege lidt med det hele kan jeg ikke få tastaturet til at virke.

Jeg tager ind og spørger om han ikke vil hjælpe, og selvfølgelig vil han det. Det viser sig at det så ikke er helt så nemt som forventet. Så han beholder tablet og tastatur natten over. Jeg henter dagen efter og vi får en snak om hvordan og hvorledes, sådan at jeg selv kan installere på andre maskiner hvis jeg finder det nødvendigt.
jeg spørger ved samme lejlighed om han har et cover til maskinen, da jeg godt kunne bruge sådan et. Det har han ikke, men der kommer nogle næste uge. Jeg siger bare ok, og at jeg vil kigge ind senere så.

Omkring en uge efter ringer telefonen, det er fra computergrej.dk. Han har fået covers hjem, og vil gerne give mig et. Jeg siger mange tak, og jeg vil komme ind og hente det snarest.

Da jeg kommer ind i butikken genkender han mig med det samme, og jeg får coveret.

Vi snakker derefter et par minutter om hvad jeg synes om tabletten, og han viser mig nyeste produkter.

Det er en mand der ved hvad han laver, og han brænder for det. Jeg vil ikke tøve med at handle der igen, ville faktisk nok også handle der selv hvis (og det har jeg ikke undersøgt) prisen var højere end andre steder.

Fin behandling

Jeg har lige købt en ny I5 (processor) udstyret computer.Som sædvanlig fin betjening,og computeren er meget god og hurtig.Tak Computergrej.

Andres Bjerregaard

Det er et firma man kan stole på ringede Fredag og meddelte dem at der var fejl på strøm forsyning næste dag var der en ny i min postkasse super gået +++++ her fra

• Lene
  • københavn, DK
  • 2 Evaluation(s)

God betjening

God betjening, kan absolut anbefales, man kan få hjælp og gode råd.

Kanon Service

Kan anbefales at købe udstyr her, de har styr på tingene og man får super service.
De anbefales hermed til alle..

Super Betjening

Har lige købt en stationær computer til en rigtig god pris. Betjeningen var helt i orden specielt da den ikke ville som jeg ville da jeg kom hjem den lille ny, greb straks telefonen og fik en super forklaring og problemet blev løst.

Super super super

har køby comp og skærm, super betjening og god pris :-) kan kun anbefales
freddy

Andmeldelse af butikken+service

Jeg har været i butiken 2 gange for at formatere mine pc'er og har fået en kanon sevice begge gange. Har tænkt mig fremover at bruge dem når jeg har problemer med mine pc'er. Har kun gode ting at sige om dem!

Computergrej er top..

Coputergrej er top

Super betjening

Jeg har købt en Asus pc, super betjening, overholder hvad der loves, god vejledning. Der lyttes til dine behov og ønsker til dit "grej" og der oversælges ikke. Føler mig meget tryg ved rådgivningen.

Min computershop!

Jeg får vejledning og service i topklasse, jeg får mere for pengene, og jeg er mere tilfreds med det jeg køber hos computergrej.dk

Hvorfor skulle jeg så handle hos konkurrenterne? Nnenna har ret, Ali ved hvad han taler om, og han deler gerne sin viden. Jeg har aldrig været så tilfreds hos nogen anden "PC-pusher". Thumbs up, Ali min ven :)

Mvh Keld

Computergrej.dk

Når kun det bedste er godt nok

Jeg har nu købt flere produkter i COMPUTERGREJ.DK og kan kun sige hvor tilfreds jeg er som kunde. Der er den service som skal være og det er også selv om man ikke køber noget. Altid et smil og god vejledning til brugen af de ting man nu køber. Kan kun anbefales til alle, som nogle gange føler sig lidt hægtet af i de store kæder. Sidst men ik mindst, så ved Fyren her hvad han taler om, vigtig lille detalje at ha´ med.

Meget fin service

Har lige købt en bærbar til min kone, hun var ikke helt sikker på at hun ville have den jeg havde fundet på hjemmesiden, men Computergrej tog den alligevel hjem uden købetvang, det er service, men hun kunne godt lide den, så den blev købt, og Ali som ejer Computergrej satte den op samme dag, også med ekstra software og han yder fjernsupport.
Fremover vil jeg kun bruge ham, jeg kan kraftigt anbefale forretningen.

Victor Christensen

Computergrej.dk

klart super kæmpe service i verdens mindste butik

helt klart en butik der kan noget særligt, synes hver gang jeg får den rigtige dims eller maskine med hjem, og når jeg er i tvivl om noget, er der altid support, online eller over telefonen eller i den minimale butik... hvor jeg heldigvis ikke har væltet noget på gulvet endnu. Super begejstret firma. Cool.

kanon Service

Ali gider amagers bedste service, og har super priser. Jeg forstår ikke hvordan den lille butik, kan have så gode priser.

Herrmann

fin service, hurtig reparation,

min trådløs kort virkede ikke, så jeg købte en netwear USB som heller ikke virkede, computergrej ordnede min computer på kort tid, god service, alt virker som det skal og billig.

Fin betjening

Computergrej er en fin butik der giver god betjening,til en rigtig rimelig pris.Jeg har lige fået en solid state harddisk i min computer,og det kører virkligt godt.
Service er altid i top hos Computergrej.Takker..

køb af bærbar

Har købt en Asus X59GL med Win7 og office-pakke.

Produktet er virkelig skønt, og jeg er endnu kun lige begyndt at andvende den.

Prisen var bestemt konkurence dygtig når jeg har sammenlignet med priser på nettet og i daglige reklamer fra supermarkeder.

Servicen er top høj. Der er en en god stemning i butikken og betejeningen er meget imødekommende. Nu er jeg selv lidt tabt bag en vogn når det kommer til IT, men mit indtryk er bestemt at det faglige niveau er højt. Og så er hjælpsomheden stor: har nu været forbi for 3. gang for at få hjælp til opsætning af trådløst internet - og nu virker det. Mange tak CG. üa

Computergrej.dk

Fremragende kunde oplevelse samt betjening...

Jeg gik ind i forretningen og sagde tydeligt min bærbar er til grin og fortalte problemet, Der gik 1 time fra jeg havde afleveret den til jeg fik den igen, " Som helt ny og meget forbedret ", Jeg har nu fået en del extra features som gør min bærbar helt eliminemt og extreme på dupperne !!!

5 STJERNES SERVICE

Jeg har igennem tideren handle her, her bliver man ikke snydt med priserne
og varen er stort set billigere ende det fleste forretninger ..
Service er billige og hurtigt og man bliver modtaget ind til forretning med STORT smil altid..

Computergrej.dk

Perfekt service og god pris

Jeg købte et tv kort hos computergrej, i starten virker det ikke med min mediacenter, men med hjælp fra for handleren fik vi ordnet det:)
God oplevelse at handle hos computergrej.dk

super service

Jeg havde brug for at få genetableret min windows på min mini notebook.

Jeg indleverede computeren hos computergrej i deres butik. Da de ringede til mig få timer senere og sagde at den var klar til afhentning, var jeg super overrasket. Jeg har prøvet at vente op til flere dage og uger andre steder.

Jeg fik min computer med hjem og alt virkede bare helt perfekt.

Suber imødekommende betjening og rigtig god og hurtig service. Jeg kan kun anbefale computergrej.

Næste gang jeg skal have lavet noget på min computer eller skal købe en ny computer så ved jeg hvor det bliver.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer