[REPLY]
Har aldrig fået leveret en vare så hurtig, bestilte natten til tirsdag, varen leveret onsdag efter kl. 1200.
Nu har jeg brugt Computersalg et par gange i kraft af jeg er ved at bygge ny PC. Normalt har jeg mine 'faste' sider jeg bruger, som levere hurtigt og jeg har gode erfaringer med men alle de ting jeg skulle bruge slog jeg op på EDBPriser. Hver eneste gang stod Computersalg mod toppen prismæssigt, men de var sørme også den virksomhed som havde de fleste ting på lager.
Levering går hurtig, priserne er rigtig gode og der kan endda nettes fri fragt på mange af de lidt dyrere varer. Mange af varene de ikke har på lokal lager står som fjernlager. Normalt når man tænker fjernlager, tænker man den lige skal krydsimporteres fra en bambus fabrik i Kina og så går der 4 uger, til trods for de påskrevede 1-3 dage. Men nej, de går sgu 1-3 dage som lovet hvilket jeg næsten vil kalde en sjældenhed.
Henvendelser per mail kvittere dig også med et venligt telefonopkald når de har et svar, fantastisk.
Så hvis jeg kunne give 89 stjerner ville jeg bestemt det, men 5 er maks. Computersalg har lige lavet den frække og listet sig ind på min første plads over IT butikker jeg vil bruge.
Martin Dalskov a trouvé cette évaluation utile
Bestilte en USB-hub og en trådløs mus d. 10/5 og de blev leveret d. 16/5.
Så lang leveringstid for så almindelige varer, er bare ikke i orden. De burde - uanset man benytter sig af uafhængige underleverandører - kunne afsendes samme dag ordren modtages. Og udbringes dagen efter. Det er der mange andre pc-netbutikker, der kan finde ud af.
Hurtig og effektivt bestilling og levering. Har handlet her flere gange - og altid uden problemer. Kan anbefales.
Bestilte et headset fredag og de sendte samme dag som der stod på siden , og jeg modtog det så om mandagen , handler gerne her igen :)
Jeg havde bestilt et headset for en uge siden, og kontaktede dem i morges for at høre hvor den var blevet af. Jeg får så her til aften at vide, at den først er på lager igen på fredag, selvom jeg havde modtaget en mail sidste uge, som sagde den ville blive leveret d. 18/05.
Jeg syntes det er for dårligt at jeg ikke lige for at vide at der ikke var flere på lager, selvom der stod de havde det på fjernlager og at det var gået igennem.
Derudover så bliver 14 dage hurtigt lang tid.
Dette er sikkert kun en lille fejl og har ikke handlet med dem før, så vil ikke give dem under 3 stjerne, men indtil videre har jeg ikke fået det bedste syn på dette firma, når man ikke kan vide sig sikker på om de rent faktisk har varen på lager!
Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den, kom på den forventede leveringstid, og varen var i perfekt stand, og lever helt op til mine forventninger. Gode produktbeskrivelser, og forholdsvis nemt at navigere rundt og finde, hvad man leder efter på hjemmesiden.
5/5
Jeg har købt en mini-pc i sidste uge, fik den leveret til mit arbejde 3-4 dage senere. Det var enkelt og der var ingen problemer nogen steder.
Computersalgs hjemmeside er god at finde rundt på. Dejligt med forslag til relaterede produkter. Bestillingen foregik problemfrit og leveringen var superhurtig. De lever op til det, de skriver på hjemmesiden.
Hurtig levering, alt som aftalt. Jeg var især glad for muligheden for at kunne vælge leveringssted i en af gls' mange pakkeshops. Det virker bare
Jeg havde noget familie bosat i Afrika på besøg og de besluttede sig for at købe en ny computer hos ComputerSalg til at tage med hjem. Computeren ankom til min adresse allerede dagen efter vores bestilling og efterfølgende var kundeservice meget hjælpsomme med hensyn til eksport og tilbagebetaling af dansk moms. Super god service og professionel behandling af deres kunder. Det fås ikke bedre.
Bestilt en bærbar cd spiller fredag - leveret mandag. Varen var som beskrevet.
Forløbet hos butikken gik som det skulle. Bestilte en eeeBox, der kan stå på en fod, men i den pakke jeg modtog manglede den specielle skrue, der skal bruges for at kunne sætte computeren på foden. Lidt irriterende.
Varer til aftalt tid, aldrig problemer hos Computersalg.dk
Udmærket service. Fint hjemmesiden.
Fed service...varen kom til tiden...vil handle med ComputerSalg.dk igen (:
Bestiller en SSD på fjernlager med leverings tid på 1-4 hverdage, og får den først efter 7 hverdage, elendigt. Køber ikke varer hos dem der er på fjernlager mere
Gode priser. De holder hvad de lover med hensyn til levering.
Bestilte en bærbar PC hos computersalg efter at have checket på edbpriser, computersalg var de billigste sammen med wupti. Ca. samme totalpris, men wupti havde et underligt gebyr på 8 kroner, alene af den grund blev de valgt fra - har ellers haft gode erfaringer med dem også. Jeg fik hurtigt en bekræftelse med en forventet leveringsdato fem dage senere, så vidt jeg husker. Leveringsdatoen blev overholdt. Jeg synes måske godt leveringen kunne være lidt hurtigere, men det synes jeg ikke er grund nok til at trække en stjerne ned, så de får 5 stjerner på god pris og professionel information. Jeg har ikke haft brug for support eller kundeservice, så det indgår ikke i vurderingen.
Jeg bestilte en Samsung Galaxy W på deres hjemmeside. Jeg skulle bruge den så hurtigt som muligt og valgte derfor at ringe til dem efter et par dage for at høre, hvorvidt den estimerede leveringsdato fortsat var realistisk. Jeg fik bekræftet datoen, og pakken ankom på dagen. Alt i alt, en ren handel uden problemer.
Super handel uden problemer, alt er i orden ! Tak for det!
Har handlet hos ComputerSalg flere gange med tilfredshed.
En enkelt gang var der lidt knas med lagerstatus på hjemmesiden, men de var responsive på email og jeg fik varen som lovet.
Bestilte en Dell U2412HM omkring klokken seks om aftenen og kunne afhente den dagen efter lige over middag ved mit lokale GLS pickup point.
Det gik godt nok stærkt!
Ingen problemer. Fik varen til tiden og alt var som det skulle være.
Det var første gang jeg bestilte noget på computersalg, tjekkede edbpriser hvem der hvade det på lager jeg skulle bruge, prisen kiggede jeg ikke så meget på da jeg bare skulle bruge varen her og nu, så ved faktisk ikke om de var billigst eller ej.
De var ihvertfald hurtigst!!!, bestilte varen kl 18:44 og dagen efter kl. 7.04 (om morgenen) kom en mail at varen var afsendt og kl 12:00 samme dag kom det med posten, det havde jeg slet ikke forventet.
Kan det gøres bedre, det tror jeg næppe.
De holder hvad de lover (de gange jeg har handlet der) og leveringstiden er altid knivskarp.
De har desuden Track 'n Trace på deres afsendte varer (hvis man vælger Post Danmark) og igen fungerer det fremragende!
Jeg er tilfreds - og 5 skarpe stjerner herfra!
Bestilte sent på eftermiddagen og havde de i GLS pakkeshop 500m fra hvor jeg bor inden middag dagen efter.
Super hurtig levering og som regel også altid konkurrencedygtige priser.
God service, god information, (modtagelsen holdt ikke stik, fik mail om at det var afsendt to gange med et par dages mellemrum, sidste gang den dato jeg havde fået besked om at jeg ville modtage det....)
Men tak for god behandling.
Ledte specifikt efter 2 WD green harddiske, og bruger som altid edbpriser.dk. Computersalg.dk var ikke alene et sted jeg havde handlet før, men de var også billigst. Leveringen kom hurtigt og masser af information undervejs. Kommer igen :-)
Jeg bestilte en computer en søndag, hvor der stod at computeren blev afsendt samme dag hvis man havde bestilt inden kl. 15. Da jeg onsdag stadig ikke havde modtaget en ordrebekræftelse, mailede jeg til dem og fik at vide at deres lager havde meget travlt. Computeren blev sendt samme dag som jeg mailede (tænker på om den var sendt hvis jeg ikke havde mailet...) og jeg modtog den dagen efter, og alt var i orden og jeg er rigtig glad for mit køb. Synes dog bare det er dårligt at man skal vente uden at få noget at vide, og at der ikke kom en mail ud med at ordrer var forsinket eller lignende.
Jeg har købt et Canon-spejlrefleks hos Computersalg, der, til trods for at forretningen ifølge deres hjemmeside altid leverer varer med en dansk brugervejledning, sendte mig et sæt vejledninger på tysk, spansk, italiensk og hollandsk.
Til et spejlrefleks er det meget rart med en dansk eller engelsk vejledning, så jeg kontaktede Computersalg for at få en dansk udgave. Til trods for adskillelige opkald til forretningens kundeservice og henvendelser på mail er der dog aldrig sket noget i sagen, og selvom Computersalgs ansatte flere gange har lovet mig en ny vejledning, har jeg intet hørt fra firmaet.
Ikke imponerende...
Hej Thomas
Skriv en mail til mkp@computersalg.dk så fremsender han straks en mail.
Vi kan ikke finde din ordre i vores system, da du ikke har opgivet hverken ordrenr eller fakturanr.
ComputerSalg.dk
Jens Thøgersen
Har handlet et par gange hos dem. Overholder de lovede leveringstider og priserne er altid ok.
Det var som sædvanlig en problemfri handel til den bedste pris på dagen og en leveringstid som lovet AAAAAAAAAAAA++++++++++
Købte en bærbar, den blev leveret til tiden, betaling OK osv.
Ikke noget at udsætte.
Johnny Christensen a trouvé cette évaluation utile
jeg købte en 90 gb solite state og jeg er også meget glad for den men jeg syntes at leveringstiden er alt for dårlig det må kunne gøres bedre
god oplevelse at handle med computerslag.dk for første gang. det bliver nok ikke sidste gang, da varens pris og kvalitet levede op til forventningen.
Bestillingen blev afsendt samme dag som jeg bestilte. ComputerSalg.dk skal ikke have skyld for at Post Danmark er et ringe fragtfirma (alt gik galt mht. Post Danmark). Næste gang vælger jeg helt sikkert et andet fragt firma. ComputerSalg.dk holder hvad de lover.