[REPLY]
Hurtig levering. Hurtig og åben dialog ved problemer. Sjældent mødt bedre og hurtigere service.
Jeg havde lidt problemer med at finde den rigtige model panel til min bærbar hvor skærmen var flækket. Jeg talte med Thomas fra Datamarked tre gange i telefonen før jeg var helt sikker på at skærmen de havde på lager var den rigtige. Da jeg modtager skærmen og får den monteret, opdager jeg en pixelfejl oppe i det ene hjørne. Jeg retter straks henvendelse til Thomas igen og vi taler om det. Efter aftale får vi løst problemet så jeg er glad og tilfreds. Stor anbefaling herfra og endnu engang tusind tak for god service og venlighed ved hver eneste henvendelse :)
Bestilte en Samsung oplader, hvor der stod ORIGINAL samsung oplader, men det jeg modtog lignede en billig Kina kopi. De første par dage virkede alt optimalt, dog at opladeren blev ufattelig varm. Nu er der gået 2 måneder og opladeren virker ikke længere.
Havde problemer med at finde en lader til min bærbar via Dell som jeg blev rigtig frustreret over. Det kunne datamarked så hjælpe med let og hurtigt.
Den jeg fik tilsendt virkede desvære ikke optimalt, jeg skrev en RMA og sendte den tilbage, uden bøvl eller noget fik jeg tilsendt en ny 3 dage senere
Lækkert med så god service
tak for hjælpen
havde ikke lige det jeg skulle bruge på lager, men havde en hurtig korrespondence med kundeservice, hvor de forklarede mig hvornår varen ville være hjemme...
alt i alt godt
I buy new display , the delivery was mega fast.
One day I buy it next day I got it:)
Cool....
Nice company, great support not cheapest but good quality products.
Thank you
Jeg bestilte et tastatur til en HP Compaq laptop som ankom dagen efter, jeg talte med dem og fik oplyst det endda var på lager.
Det var nemt at finde frem til hvilken model som de forskellige produkter passer til osv.
Det er bestemt et sted jeg vil handle igen, og anbefale til andre.
Fandt let den rigtige vare på siden (batteri til bærbar)
Prisen var den bedste jeg kunne finde på nettet.
Lagde ordre sent om eftermiddagen - modtog varen næste morgen.
Informationer (ordrebekræftelse, track&trace mv.) i orden.
Kort sagt - Perfekt !!!
Batteriet var kolapset på den bærbar jeg købte - jeg fik et nyt med det samme uden regning
kan kun anbefale at handle i datamarked rigtig god service hurtig levering havde tid ved telefonisk kontakt rigtig god oplevelse
Den perfekte måde at købe brugt. Slip for bøvl og svindel på DBA og få garanti!!!
Hej!
Jeg kan kun erklære mig 100% enig med Christian Skallerup-Børgesen..har haft samme gode oplevelse.....
Datamarked.dk kan det der med service, information og troværdighed
Hej
Jeg har lige købt en brugt IPad2 hos datamarked.dk og det har været en rigtig god oplevelse.
Efter at have læst om datamarked.dk i en forum på www.livingsmart.dk kastede jeg et kig på siden og synes at dets virkede OK.
På daværende tidspunkt var der ingen Ipads på lager. leveringstiden var 30-60 dage. Lidt træls men jeg valgte alligevel at kaste mig ud i det. Fik bekræftelse med det samme.
Efter en lille uge skrev jeg til Michael hos Datamarked.dk for at høre om det var muligt at sige lidt mere om den forventede leveringstid. Sammen dag (få timer senere) modtager jeg et svar om forventet hjemkomst af Ipads og et skøn om hvornår de vil være gjort klar (refurbised) med ny digitizer og nulstilling software.
Jeg har undervejs også talt i tlf. med Michael (fordi jeg lige ville have et smartcover med på samme ordre) som virker utrolig flink og reel. Han undskyldte den lange leveringstid - men det var der nu ingen grund til - for den var allerede oplyst på hjemmesiden og kom derfor ikke som nogen overraskelse.
Da ordren var klar til afsendelse modtog jeg en mail herom og dagen efter modtog jeg min IPad. Denne var super godt emballeret så forventningerne var høje da jeg pakkede den op.
Alt er som jeg håbede og forventede i fin stand. Ny front og kun minimale ridser på bagsiden.
Jeg kan anbefale datamarked.dk til køb brugt IPad. Mon ikke de er ligeså gode til resten af det de laver. Det tror jeg.
Har nu handlet med Datamarked flere gange. Suveræn vejledning og hurtig ekspedition. +++++
God kundeservice, kompetence. Fik min vare dagen efter jeg bestilt.
Jeg har købt 2 brugte lenovo bærbar til vores drenge sidste år (til jul)'
Så for nogle dage siden, kontaktede jeg datamarked.dk og snakkede med Thomas om batterierne som sidder i bærbarene at de er godt brugt og der er blevet sagt til mig at der skulle nogle andre i, og han sagde kunne du lige sende billeder af dem, jo det kunne jeg da.
Jeg tog hjem og tog billeder af batterierne og sendte dem per mail, nu 2 dage senere så ringer Thomas igen og siger der er 2 nye batterier på vej.
Det kan man da kun kalde superservice, på brugte sager:-) men der er også 6 mdr garanti, det er også en rigtig god service.
Jeg kan varmt anbefale dem og hvis jeg skulle købe nogle igen er det helt sikkert at jeg køber dem fra datamarked.dk.
Jeg bestilte nogle specielle pc ram hjem - de kom men ak de var alligevel forkerte - jeg ringede og de sagde jeg kunne bare returnere varen. Det gjorde jeg og fik pengene retur. fejl kan ske og derfor 5 stjerner!
VH
LH
jeg havde bestil og modtaget en computer, desværre kunne den af en eller anden grund ikke starte, så jeg modtog en ny inden for kort tid.
jeg kan klart anbefale at handle med datamarked. det er professionelt og rigtig god service.
det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her
rigtig god service har ringet for at høre lev, sendt samme dag fedt
Super, handler der igen
Jeg bestilte reservedele til en bærbar computer, hvor betalingen fejlede. Jeg skrev en mail til Datamarked hvor de svarede at jeg skulle prøve at bestille igen så ville de slette den nuværende i systemet. Jeg bestilte igen uden fejl og fik delene et par dage efter.
~2 uger senere, får jeg endnu en faktura og kan se de har trukket penge (~2000 kr) fra min konto hvilket på det tidspunkt bringer min dankort konto i minus. Jeg tager kontakt til firmaet som nægter at sende pengene tilbage, før de har varene retur, på trods af at det er varer som egentlig er ubrugelige, medmindre man lige står med en speciel type bærbar.
Vi har ikke nægtet at sende pengene tilbage.
Det blev aftalt at pakken skulle afvises ved modtagelse og vi refunderede det fulde beløb når dette var sket og dermed returneret på vores lager.
Beløbet er refunderet omgående da pakken kom på vores lager og dette er bekræftet hos kunde.
Mvh.
Michael
Datamarked ApS
Det er en kanon service og varen er hurtigt fremme.
Kan klart anbefales
Har en nørd på gaden,da han så maskinen kunne han fortælle mig at det var kram ,så det var jeg glad for.
Hilsen Hans Paugan
Bestilte batteri til min bærbare onsdag, modtog fredag. Alt i orden. Kan varmt anbefales.
Alle kan komme til at lave en fejl. I situationen her bliver fejl rettet hurtigt og uden problemer - sådan skal det bare være!
Præcis besked om hvornår min pakke ville blive afsendt. Hurtig levering og rigtig god kundeservice. Klart anbefalelsesværdig.
Det har altid været en fornøjelse at handle med Datamarked.dk. Varerne kommer til tiden, fungerer fint og ved evt. returnering er der ingen problemer. Tekniske problemer ordnes pr. mail eller telefoniske hurtigt og professionelt.
En fornøjelse at handle med Datamarked og forsendelsen var hurtig. Jeg kan klart anbefale at handle med Datamarked .o)
Kunne ikke finde det rigtige varenr. på hjemmesiden så jeg sendte en mail til kundeservice og fik hurtigt svar med link til det rigtige vare nr.
Leder og kan ikke finde det tastatur jeg søger (bærbar med cola i). Ringer og efter 20sek har jeg rette vare nummer. Bestiller via deres hjemmeside og dagen efter kommer varen..
Dejligt og ikke sidste gang de kommer til at sende en pakke til mig.
Oversiktelig hjemmeside
Enkelt å bestille
Nem bestilling. Hurtig levering.
Kom til at bestille en forkert strømforsyning til knægtens bærbar computer. Brugt deres system til returvare og bestilte en ny strømforsyning. Har før opgivet at sende ting retur til andre firma. Men datamarked løftede også den opgave til ug. Vil en anden gang tjekke om datamarked sælger en søgt vare, før jeg kigger andre steder
Det var nemt at bestille og mindre end 24 timer efter kom posten med varen. Tak for hurtig service.
Jeg bestilte min ordre på nettet, kunne hente den 30min senere, hvad mere kan man forlange? Da jeg kom der ned fik jeg vejleding til at montere min vare, sådan service skal man lede længe efter id ag synes jeg. jeg kan kun anbefale datamarked.
Når pcén er ude af drift - så er man på den.
Bestilte på denne side - og håbede at det var en god leverandør.
Det var det - god returbesked - og hurtig levering.