[REPLY]
Det er ikke uden grund at vi i vores familie har haft 4 dell computere allerede. I øjeblikket er der to stk, der kører.
Nu må i holde op. Dell er blandt de værste virksomhed der er indenfor gaming pc'er. Nu skal i høre. Hvis i har brug for lidt ekspertise til en god bærbar gaming eller skole/arbejds brug så har i min facebook her Patrick Helmenkamp Achen. Jeg skal nok hjælpe jer med at få en ordentlig computer til en god pris hvis det var noget? I velkomne til at få lidt tips og råd til hvor man kan få fat i noget der virker. Jeg har prøvet adskillige forskellige varianter af computere og laptops. Alienware er det vildeste skrammel lavet af Dell (En af mine venner har en Alienware, den kan knap og nap trække DOTA 2, den har lag spikes, dvs. at det er noget skrammel i forhold til hvad han har givet for den. Hvis jeg fik de penge rent i hånden kunne jeg lave en bærbar der var mindst lige så pæn dog bare 1000 gange bedre. Jeg er 15 år gammel og har 1000x mere forstand på computere og bærbare end de lav rangerende mekanikere Dell har arbejdene. Det er dog ikke for at fornærme Dell, det er dog bare min ærlige mening om Dell. I burde holde jer væk fra gaming computere, synes ikke jeres mekanikere er særligt erfarne på det område. I laver dog gode hjemme computere til fx arbejde, stor ros der.
Købte ved et under firma med Dell ting. Super Nice.
Servicen er ok men telefonen skratter og de kigger ikke ud over deres egen næsetip. Jeg har fået min dell computer repeteret HELE 3 GANGE! og nu er den så gået i stykker IGEN med helt samme fejl. Jeg har haft ringet ind 10 gange og de siger bare hver gang at jeg ikke kan få pengene tilbage fordi sagen er afvist. Jeg har bedt om en begrundelse men der har jeg bare fået et svar øst hvor jeg spurgte i vest. Det er det værste (lorte) firma jeg nogensinde har handlet med og spenderer ikke en øre på dem igen.
Ps. Reprationerne tager også 100 år...
Thomas a trouvé cette évaluation utile
Har kun gode oplevelser med Dell, nu har jeg med underfirmaet Alienware at gøre når jeg kontakter dem, og der fejler service ikke noget i hvert fald. Desuden er det nemt at finde SW osv til download der passer til min pc.
Jeg har en Dell-printer 3115cn, som virker upåklageligt på 5. år. Måske skyldes det at jeg alene kan bestille forbrugsvarer hos Dell? Det gør jeg dog også gerne, så længe at det kører så hurtigt og upåklageligt, som i dag. 2 dage tager det at få en ny toner-patron.
Dog sender Dell så også reklamer til mig tidligt og silde, og selv om jeg har forsøgt at meddele at de ikke behøver at bruge penge på at sende mig en lille avis en gang om måneden, så gør de det ufortrødent. Jeg smider den så blot ud - men reelt taber Dell jo penge på det - hvilket betyder at jeg i sidste ende skal betale mere for varen OG miljøet også skal betale ekstra for fældning af skove, trykning af aviser - og derefter genbrug.
Hos Dell får man et produkt der lever op til prisen. Selv har jeg købt en Studio bærbar pc, og der har aldrig været problemer med den, den kører super stabilt, selv 2 år efter salgsdatoen. Én gang har jeg haft problemer med opladeren, og i løbet af 24 var den skiftet og jeg var kørerne igen så hurtigt som det næsten kan lade sig gøre. Tak Dell! Kan klart anbefales. Desuden har de en super sød kundeservice hele vejen rundt!
4 ugers leveringstid er lidt længe men ellers super service af telesondamen
Fik min bærbar lavet hurtigt og til tiden ;-)
Kun 4 stjerne fordi den gik i stykker i første omgang.
S.
Købte min første Dell for 6 år siden, og der var servicen ikke så god. Købte 2 Dell bærbare igen, og må sige at jeg er virkelig imponeret over deres nye service niveau og afhjælpning af problemer. De har virkelig oppet sig på deres kundeservice, hvor man nu får en "agent" på sagen hvis man har problemer, som følger sagen fra start til slut.
De problemer jeg havde var, at der var en ridse på det ene cover til en bærbar, og Dell erstattede det problemløst. Det sidste problem var, at jeg havde et slidt keyboard på en gammel Dell computer, hvor supporten var flink til at hjælpe mig med at reparerede det. Meget god kundeservice, og designet på deres bærbare har også fået et hak op!
Hvis der skal nævnes en ting, så er det, at de på nogle at deres sider stadig henviser til en gammel/ikke-eksisterende email til deres kundeservice.
Jeg har skrevet til support i en måned nu, og har endnu ikke fået svar.
Jeg har igennem flere år handlet hos Dell Computer og været tilfreds med deres laptops - desværre er deres 220 volt strømforsyner (adapter) blevet af ringere kvalitet, hvorfor jeg har måtte købe 3 stk. på 18 måneder.
Men denne gang bestilte jeg en strømforsyner i primo dec.2011. Jeg har måtte ringe flere gange for at rykke til deres kundeservice (venlig nok), men når det går galt - så går det galt.
Endelige har jeg fået min strømforsyner leveret ultimo januar 2012 - men uden ledning ! Ærgeligt, at sidste oplevelse ofte bestemmer hvor jeg handler næste gang.
Ordered DELL Zino HD computer on dell.dk.
Order took 1.5 weeks to arrive. It only included a british power cable so I had to use an converter to use it. WiFi card is crap so I had to buy a USB WiFi dongle to use the internet.
Fik skiftet bundkort i min Latitude E6500 pga. et defekt skærmstik, hvilket efterfølgende har resulteret i et utal af fejl og tekniker besøg.
Bundkort skiftet 4 gange, processor 2 gange, plus ram og harddisk.
Selv efter alle disse reparationer er der stadig fejl på maskinen.
Måske Dell skulle overveje at bruge nye reservedele, frem for tidligere defekte dele der er "repareret".
Jeg bestilte min computer for et halvt år siden. Selve bestillingen var lidt bøvlet, da jeg gerne ville købe en Latitude som privatperson, men skulle udfylde firmanavn. En af deres medarbejdere informerede mig ellers om at det sagtens kunne lade sig gøre. Da det ikke kunne det bestilte jeg i stedet over telefonen hos en meget hjælpsom mand. Desværre gik vi forkert af hinanden, for da computeren kom indeholdt den ikke det jeg mente at havde bestilt. Efter lidt snak frem og tilbage fik jeg dog returneret den forkerte på deres regning og bestilt den rigtige, som i mellemtiden var levet betydeligt billigere.
Nu, et halvt år efter skratter højtaleren en del og computeren kan ikke altid genkende opladeren. Da jeg udfylder en mailformular på deres side for jeg en mail tilbage der siger at jeg ikke kan skrive til denne mail fordi de ikke besvarer den, men i stedet skal bruge en anden. Linket de sender mig fører mig hen til den samme side. Jeg opgiver og tænker at jeg ringer til dem en anden dag. Næste dag får jeg dog svar alligevel, men de skriver at de skal bruge et id-nummer. Jeg har allerede angivet dette id-nummer, for det skulle man udfylde i formularen og det står endda i mailen de sender til mig. Men jeg skriver det igen. Jeg får hurtigt svar tilbage på det ene spørsmål omkring opladeren, at jeg skal ringe til dem når det sker igen. Mht højtaleren hører jeg ikke noget. Så alt i alt har jeg brugt rigtig lang tid på ingenting. Deres systemer virker meget rodede.
Jeg købte en Dell Xps bærbar og alt gik fint, jeg fik min computeren hjem fredag den 6. Jeg havde valgt et 9cellet batteri i stedet for det standart med 6celler (det skal lige siges jeg ikke blev gjort opmærksom på at et 9cellet var fysisk større) Jeg ringede så ind (fredag den 6.) og fortalte at jeg var meget ked af at det 9cellet batteri var fysisk større og stak ud under min computer, personen jeg snakkede med kunne godt følge at jeg var utilfreds og sagde det var ikke noget problem, jeg kunne sende det ind og få et andet OG! få de penge retur jeg havde betalt ekstra for det 9cellet batteri. Han omstilte mig til en der kunne hjælpe mig i denne sag, jeg forklare den nye person mit problem og spurgte om et pris på et nyt batteri så vi undgik problemet med at sende dem frem og tilbage, jeg fik en pris på 1083 kroner som han sagde var en special god pris jeg fik pga. dette problem og sagde til mig at det ikke kunne være rigtig jeg ikke havde kunne læse eller få oplyst at det 9cellet batteri var fysisk større. Jeg blev enig med person 2. at ringe tilbage mandag og få ordnet det hele.
gennem weekenden besluttede jeg mig for ikke at købe det nye batteri fordi det var ret dyrt, selvom jeg fik en "god" pris. Person 3. jeg snakkede med mandag sagde jeg jeg under ingen omstendigheder kunne få byttet mit batteri og få det andet + penge retur. Han kunne kun tage det tilbage og give mig 3xx kroner retur og så skulle jeg købe det andet til 1083. Hvor jeg så spørger ham hvordan det kan være et dyre batteri jeg vil bytte til et mindre "godt" batteri kan komme til at koste mig så mange penge, i min verden burde jeg kunne sende det retur og få det 6cellet + penge tilbage. Så fik jeg bare at vide de helt selv bestemte hvad mit batteri koster da det var igennem en rabat pulje jeg havde købt min comouter, det skal lige siges jeg skulle betale 560 kroner for at opgradere fra 6cellet til 9cellet..... Jeg fik så at vide jeg bare kunne retunere hele min computer og genbestille den med det batteri jeg ville have, dog kostede det mig også xxx antal kroner. Det er så ikke noget jeg har lyst til da jeg har brugt mange timer på at sidde min computer op..
Alt i alt er jeg SÅ! utrolig sur og skuffet over jeg ikke kan bytte mit batteri, da det var det den første sælger have sagt jeg kunne uden problemer...
mvh kasper laukamp
Jeg har i tidens løb handlet hos Dell flere gange, og det har i det store hele fungeret nogenlunde tilfredsstilende sammenlignet med andre steder, hvor jeg har købt computere:
1. Inspiron 5000e: God bærbar, som kun blev taget ud af drift da den tekniske levetid var udløbet.
2. Optiplex GX50: Arbejdshest, som først blev taget ud af drift da den tekniske levetid var udløbet.
3. Inspiron 9300: Bærbar med kvalitetsproblemer - efter 1½ år hvor harddisken stod af. Dell sendte dog uden vrøvl en ny harddisk. Da maskinen var knapt 3 år gammel begyndte displayet at få stadigt flere lodrette fastfrosne striber, hvilket blev årsagen til at den blev taget ud af drift.
4. M1710: God bærbar, som dog aldrig rigtigt har levet op til forventningerne p.g.a. for svag ydelse med Vista.
5. Dimension 5150: Arbejdshest, uden hardware problemer.
6. Vostro 200: Arbejdshest, som kom dårligt fra start, hvor harddisken røg sig en tur efter blot en måneds tid. Dell ombyttede hurtigt harddisken, men det var selvfølgelig surt show alligevel. Siden har der ikke været problemer med maskinen.
7. Zino, kompakt computer købt sidste år: Ingen hardwareproblemer til dato.
Ud fra mine erfaringer har der altså “kun” været alvorlige problemer med to ud af syv maskiner, hvilket trods alt er et bedre resultat end hvad jeg har oplevet hos HP/Compaq og nogle andre leverandører - som siden er forsvundet fra markedet.
Litt lang leveringstid til tider. Men utrolig bra kundeservice!!! Fikk all hjelp jeg trengt og litt til!!!!! Også er det bra kvalitet på de produktene jeg har fått derfra.
Har altid fået god behandling, ikke kun ved køb, men også ved efterfølgende service og reparationer.
Super salgs service.
Men hvad jeg har mest erfaring med er Support, og de er absolutte SUPER. (Hvilket jeg ikke burde vide noget om)
Dell. Skal holde sig fra Extreme Gamer bærbare.
Har nu nr. 2 af samme bærbar, som har samme problemer som nr. 1 (selvom jeg nu med nr. 2, sjældent gider at ringe til support)
Første Alienware jeg havde - Kom der en teknikker ud og skiftede grafikkort, motherboard & hvad ved jeg 3 (Måske endda 4) gange.
Plus at den også blev sendt til Holland i 1mdr.
Kom tilbage og havde kort efter de samme problemer . PLUS utallige opkald til Support.
Endte med at få pengene tilbage.
Dum som jeg var, da Version 2 af samme bærebare kom, købte jeg den. Og sidder nu med det samme skrammel, som allerede har været sendt af sted til service med de samme problemer som den første.
LISTEN er Lang.
Men skal siges: Har Aldrig haft problemer med hverken salg eller support. Venlige & høflige selvom man brokker sig. Og Meget tålmodige.
Mest grinagtige er at Dell efter brug af support, sender et spørgeskema ud, om den udsendte teknikker el. om Support personen man var i kontakt med, levede op til det ene og det andet.
Masser af spørgsmål som alle i sidste ende kun er møntet på deres ansatte.
(Hvilket er det eneste som ikke fejler noget hos Dell)
Men ingen spørgsmål om deres skrammel produkt.
Og kun 1 spørgsmål om Dell: Vil du anbefale Dell til (?)
Nej det vil jeg ikke.
---------------------------------------------------------------------------------------
Tilføjet 10.01.12
Her er et par af de ting der er problemer med:
Nuværende Maskine: Alienware M17x R2
Processor : Intel Core i7 Processor 940XM(2.13Ghz,8MB cache)
Graphics : Dual CrossFire 1GB ATI GDDR5 Mobility Radeon HD 5870
Memory : 8192MB (2x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
Hard Drive : 500GB Serial ATA (7200RPM)
* Battlefield 3:
Hakker & Fryser.
Lyd hænger ikke sammen med handling.
(*Net spil)
Har download hastighed testet i dag fra Pc'en via:
It- og Telestyrelsen
Downloadhastighed: 25353 kilobit per sekund
Uploadhastighed: 3777 kilobit per sekund
Ping: 9 millisekunder
10. januar 2012 16:03:38
(Så det skulle være Ok)
Sims 3:
Hakker og fryser.
Lyd hænger ikke samme med handling.
Sort skærm eller sort smattet som skifter efter hvor man køre musen.
Da det halvejs kørte: Møbler og genstande vises i hvid.
Og tager meget lang tid om at vises ved sceneskift.
-----
For mig. Noget så simplet som:
Google SketchUp 8:
Fryser.
Alm. Billede visning:
Sort smattet som skifter efter hvor man køre musen.
Sort skærm.
-----
Og generelt: Pc'en fryser helt, efter noget tids brug.
Disse problemer kommer *igen, selv kort efter tekniker har udskiftet dele af bærbar, eller bærbar har været sent til reparation.
Grimme plastik kasser. Bestil med ekstra service så vælger de bedre komponenter fra bin.
Det er lidt i overkanten. Specielt når man bliver lovet at det bliver afsendt samme dag som når man taler med kundeservice i telefonen.
Jeg sad med en dockingstation og et tastatursæt efter henholdsvis 1 og 2 uger.
Det skal dog nævnes at computeren nu kører upåklageligt.
Middelmådige Produkter, men hvis du er så heldig, at komme igennem til deres kundeservice, vil du opleve den værste omgang service nogensinde - De havde sendt en defekt computer (kan ske), skrev en mail uden noget svar, sendte så efterfølgende 5 mere uden svar (med 1 uges mellemrum) da man ikke kunne få fat på dem i telefonen. Kom så endelig i kontakt med dem over telefonen også skulle jeg diskutere op og ned omkring den computer. Ifølge kundeservice var det min skyld den var gået i stykker (havde haft den i næsten 2 måneder, uden og bruge den) Dog til sidst efter en meget lang samtale kom vi frem til en løsning. De skal dog ha, at de sendte hurtig en ny computer til mig, og den lever stadig idag - Men er senere hen gået over til MM-Vision, hvilket jeg også vil ambefale andre folk, at gøre -- Billigere, Bedre Service og et bedre produkt--
For 4 år siden købte jeg en dell inspiron 1720, og her i januar i år købte jeg en dell XPS 15.
Først kigger vi på inspiron, da jeg købte den var det en klasse computer der kunne det meste. idag 4 år efter dåben køre den stadig stærk og spiller max.
I januar fik jeg min nye XPS, som jeg også er blevet ovenud tilfreds med. For det første det nogle super gode højtallere der giver en rigtig god lyd efter bærbar standart. for det andet er det super lækkert men en batteri levetid der også holder max. for det tredje er jeg også meget tilfreds med ydelsen på computeren.
men men min xps begyndte tilbage i august og gå i blå skærm jeg ringede selvfølgelig ind til Dell som straks 2 den ind til rep. allerede efter 2 uger havde jeg computeren tilbage i min hånd, selvom de reparere deres computere i sverige. jeg læste mig frem til at de havde skiftet bundkortet.
Da jeg hev computeren ud af pakken virkede den så ikke igen og jeg ringede straks til Dell som 2 den ind igen uden problemer.
Efter 2 uger igen, stod jeg med computeren i hånden igen som denne gang fungerede 100%.
Så jeg vil sige at jeg har været yderst tilfreds med mine 2 computere. Jeg vil helt sikkert vælge at købe en Dell næste gang jeg skal handle bærbar. Dette vil jeg selvom de havde den ene smutter med reparationen.
Dell er ok hvis du køber en billig bærbar pc hos dem.
Køb aldrig en dyr Dell bærbar maskine for den forældes så hurtigt at du står og ikke kan bruge den til noget særligt efter et par år.
Driver support forsvinder hurtigere end du regner med og du kan så ikke opgradere til nyeste Windows fordi dine drivere ikke udvikles længere.
Reserve delene kan ikke længere skaffes som kunne gøre den kunne opgraderes som man faktisk blev lovet ved køb en XPS bærbar til 20K.
Så skal du havde en god pc så køb en du selv kan samle og opgradere.
Men det har jeg så lært af en kraftig bærbar kan ikke betale sig at købe så er du bedre stillet med en stationær pc som kan opgraderes med nyere dele.
Varen leveres som aftalt, dog er det sjældent et problem hos forhandlerne.
Der hvor man skal måle virksomheden er når der går noget galt, og hos dell går det så helt galt når man ønsker at få rep. på sin computer hvis man ikke har tegnet udvidet dækning om hurtig rep. tid.
Der er så mange andre steder hvor supporten er bedre, bl.a. asus, så der er ingen grund til at ligge sine penge i dette penge.
En ting man kan sige om Dell, er at de har dårlig support, medmindre man vælger at betale for premium support. De gange jeg har snakket med Dell, har det ikke en eneste gang været på dansk. Deres server er også langsom (i hvert fald den danske) og jeg har flere gange oplevet at den har været nede. Har du planer om at købe hos Dell, vil jeg råde dig til at lade være. Deres systemer er for dyre i forhold til hvad du får. Køb en Asus eller Lenovo i stedet for en Dell bærbar, da de statistisk set holder længere. Har du planer om at købe en stationær, så køb fra en side som Topdata, Sharkgaming eller MM-vision i stedet. Eller endnu bedre, byg din egen hvis du har forstand på det.
Computeren fungerede nogenlunde i 3 år, 1 måned efter den relativt dyre forsikring udløb stod computeren af og kan slet ikke tænde. Dell support var fuldstændig ligeglade, det var ikke længere deres problem. De er gode nok når de skal sælge, bagefter er du ikke længere interessant.
Nick
Bestilte en Dell 15z for 30 dage siden til arbejdsbrug, og fik maskinen leveret for 2 uger siden. Da jeg fik startet maskinen op, vibrerede maskinen og blæser kørte på fuld kraft - helt ulideligt. Herudover var gummilisten omkring skærmen istykker. Dell sendte mand ud dagen efter som skiftede harddisk og skærm. Det hjalp så støjen blev halveret, men maskinen støjer stadig. Tekniker fortæller mig at det er niveauet, og der er ikke mere at gøre. Han kunne iøvrigt heller ikke installere Windows. Efter adskillige samtaler med diverse uhjælpsomme Dell trainee supporter og flere timers ventetid, må jeg efter en uge give op. De vil ikke tage skidtet retur eller ombytte til anden model. De meddeler mig ovenikøbet at jeg selv må finde ud af at få installeret Windows. Fantastisk spild af tid, og jeg står nu med en ubrugelig xps. Total useriøst, og jeg må kraftigt fraråde andre at handle med Dell.
Hverken problemer med embalage, software, hardware eller noget andet. Service i top. Fik det jeg bestilte, Hurtig levering!
Jeg har efterhånden givet Dell 4 chancer, og hver gang er jeg blevet skuffet. Jeg har sammenlagt brugt 60.000,- på bærbarcomputer til min virksomhed, og der har altid været defekt på de køb vi har fået.
Det har altid været hardware fra grafikkort der brænder sammen til netværkskort som ikke virkker optimalt.
Jeg er yderst træt af hvor ringe kundeservice Dell har. De pisser på de fleste kunder, og som regel finder på flere undskyldninger så de ikke skal refundere noget.
Mit sidste køb er en bærbar Vostro 3450, og den har kostet mig 11.500,- Igen virker netværkskortet ikke, og venstre "CTRL" tast er defekt. :( Mega TRIST!!
Det eneste Dell kommer med er: Prøv at installere de nyeste drivers...WTF?? For det første så har jeg prøvet det, hvilket var det alleførste jeg gjorde, og hvordan hulen hjælper det min venstre "CTRL" tast??
Sorry Dell, I har hermed mistet en kunde. Tror fremover, at jeg skal bruge Apple Macbook Air.
Har købt en Dell bærbar hos dem til 8500 kr,-, den har aldrig virket optimalt, jeg har haft deres teknikere ude hos mig 4 gange nu, stadigvæk ingen forbedring, nu skal jeg så ligge og slås om at få mine penge retur, fusker firma.
Thomas et Ditte a trouvé cette évaluation utile
det er min opfattelse at dell, kun er ude på at tjene mest mulig på alle.
da jeg som ny pc'bruger købte pc hos dell , til næsten 20.000 undlod de at fortælle at pc'en var med RAM som var på vej ud, det kostede mig næsten 5.000 at opgradere. og da jeg klagede over det var dell uskyldigheden selv.
så øv øv til dell
Dell.dk er en fantastisk side til at finde computere på. De tilbyder en masse forskellige computer, både bærbar og stationær. Personligt elsker jeg Dell og deres produkter og jeg har aldrig haft et problem med deres computere, medmindre det har været min egen fejl.
Dell er som en af de eneste sider som tilbyder, at man kan tilføje bedre processor, bedre grafik kort osv., hvilket gør ens computer lidt mere speciel.
Deres levering er også rigtig god, og jeg har aldrig oplevet forsinkelse.
Har haft min DELL i 6 år nu og det fungerer bare- driftsikker og solid. Når jeg skal have ny PC er det helt sikkert DELL igen
Har efterhånden 2 bærbare under vingen fra Dell. og kvaliteten kan man bestemt ikke klage over. lækre produkter.
Servicen er ligeledes i top. nogle gange bliver man desværre stillet om lidt ofte, men det er med henblik på at få den rigtige i røret som kan hjælpe.
Mulighed for selv at reparere, skræddersye PCen, opgradere etc er bare drømmen for mennesker der kan finde ud af at bruge en skruetrækker. noget MANGE kunne lære noget af (producenter såvel som kunder)
kan vitterligt kun grine af folk der tuder over disse punkter.
Handler der bestemt igen, fremfor alle mulige andre der tror DE skal fortælle mig hvad der skal være i en PC. Kom ind i kampen og forstå at skræddersyede systemer er en stor del af servicen i nutidens verden.
Har ikke oplevet en bedre service.
både ved rådgivning, købsbeslutning og efter salget.
I øvrig meget brugervenlig side, og mulighed for at bygge selv.
grunden til at Dell kun får 4 stjerner trods ovennævnte er deres Design.
Design er meget ringe sammenlignet med andre producenter.
siden er ok men at kalde kundesupport ringe er et mildt ord.
Jeg har en Dell Inspirion 1720 (godt nok helt smadret efter 3 års brug = UTALLIGE AF TIMER!) brugte denne pc til Gaming, måske ikke den bedste, men brugbar, helt sikkert. Skal snart købe en Alienware m18x og det er SUPER fedt at man kan designe den selv, både uden på og inden i. Prisen er selvfølgelig med i det, men det er klart det vær.