[REPLY]
Da jeg er ved at bygge om, er det vigtigt, at tingene bliver leveret korrekt og hurtigt.
Endnu en gang levede ELonlineSalg op til dette.
Jeg kunne ikke drømme om at købe elartikler andre steder på nettet.
Henrik
Der gik 6 dage fra jeg bestilte min ordre til de overhovedet har behandlet den, det er der ingen der er tjent med.
Hej Gert,
Vi sætter stor pris på ris og ros på Trustpilot, men mener dog at det skal være ordentlig berettiget. I denne sag modtog vi din ordre onsdag den. 1/6 12:00:40, som var dagen før kristelighimmelfartsdag.
Da varen ikke var på lager blev den omgående bestilt hos vores leverandør, som desværre ikke kunne afsendes i helligdagene, hvilket der også var givet besked om. Varen blev afsendt samme dag som vi modtog den på vores lager den. 6/6, og vores system fortæller du modtog varerne den. 7/6 kl. 16.26 (dagen efter), hvilket er en hurtig levering fra vores og Post Danmarks side.
Så skæve helligdage forrykker leverancen, hvilket vi desværre ikke kan gøre ved.
Jens Johan Christensen
ELonlineSalg.dk
Bestilte mange forskellige varer til kontakter. Modtog mail med ordrepakning og afsendelse to dage efter bestilling og modtog varen dagen efter. Der er fysisk adresse og telefonnummer og endda navn på personen som pakker varen. Det fik jeg ikke brug for, for alt var perfekt - det fungerer godt.
Der blevet leveret 2 forskellige produkter (som gerne skulle have været ens). Efter reklamation blev der lovet at rette op på fejlen. Efter 3 dage er der endnu ikke modtaget noget, som ellers var lovet dagen efter. Øv for en oplevelse.
Hej N. J. Jørgensen
Vi undskylder mange gange for din oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vores mand der pakker ordrene har desværre ikke vært opmærksomme på forskellen på de to medfølgende nipler i fatningen. Efter dit opkald blev der straks eftersendt to nye identiske, som Post Danmark som regel levere dagen efter vi afsender dem fra vores lager.
Jonas Jacobsen
ELonlineSalg.dk
Købte en digital bimåler.
Jeg købte el-målere for anden gang til www.tarm-camping.dk
Bestilte et AEG HPFI relæ og den kom dagen efter. Så helt efter bogen.
Jeg bestilte nogle dele en torsdag aften og fredag morgen fik jeg mail at de var ved at pakke ordren og straks efter en ny mail om at den var sendt. Hurtig service.
Købte En frostgaurd, 6 m. Blev ringet op inden for en halv time efter bestilling. Varen var i restordre pga. kong vinters hærgen i Danmark. Men jeg blev tilbudt et alternativ som er ligeså godt. Og pakken blev afsendt samme eftermiddag. Flottere service kan man ikke få.
mvh. Johannes H. Nørgård
ELonlineSalg.dk. købte LK Lexcom dataudtag og konnektorer til rimelig pris, og de kom dagen.
Jeg har ikke stor erfaring i bestilling af denne type varer, men jeg oplevede at få leveret mine varer indenfor 48 timer til priser, som var næsten det halve af, hvad jeg kunne få hos et konkurrerende onlinesælgende firma. Min bror, som bestilte varerne for mig og har forstand på den slags, var begejstret. Så næste gang, jeg har brug for komponenter til internet-installationer (konnektorer mv.) ved jeg godt, hvor jeg vil handle.
Købte en bevægelses sensor - bestilte den om aftenen og havde den 2 dage efter på min arbejdsplads. Det kan ikke være nemmere, og jeg slap for turen i et byggemarked.
Fin service - varer ekspederes hurtig - let og overskuelig webshop.
Har købt bielmåler til campingvogn meget hurtig ekspedition hurtig levering ,jeg handler der fremover
God hjemmeside, effektiv information om leverance. Varen ankommer som lovet, vel emballeret.
Meget lettere end at lede i et byggemarked !
Jeg købte 2 stk. lysdæmpere, et produkt som lever 100% op til min forventning.
Det skår, der var i glæden, var som sådan ikke Elonlinesalg's skyld. Lysdæmperne var i restordre, så levering var lidt lansommelig. Der var så sket en fejl ved at der kunne var pakket en lysdæmper i min pakke.
Jeg sendte en mail samme dag som jeg modtog varen, hvor jeg gjorde dem opmærksom om fejlen. Herefter havde jeg den sidste lysdæmper så hurtigt som det er muligt med postdanmark.
Leverer hurtigt og præcist som bestilt, og med god dokumentation. Endnu et plus: Sælger og leverer ledninger og kabler i afmålte længder, efter ønske (og diverse installationsløsdele stykvis), til meget konkurrencedygtige priser, således at man ikke er tvunget til at købe 100-500m ruller af ledning/kabel, eller kassevis af løsdele, som man aldrig får brugt - fint!
Super service, kompetent hjælp over telefonen, og hurtig levering.
Jeg er god tilfreds med den service jeg har fået hos elonlinesalg
Vare modtaget - kvalitet som lovet. Indpakningen var meget fint så der ikke kunne komme skade på alle de enkelte stumper. God automatisk email notifikation under hele processen fra ordre til forsendelse.
Hurtg og korrekt ekspedition. Firmaets hjemegn var mere eller mindre sat i stå af snevejret, man tog sig i denne situation tid til at holde sine kunder underrettet om mulige forsinkelser. Flot, jeg er godt tilfreds.
Jeg har købt en lysdæmper, hjemmesiden er god og overskuelig. Det er nemt at handle hos elonlinesalg, man skal ikke oprette en brugerprofil, men kan gå direkte til beatling og levering udern login. Jeg har efterhånden handlet rigtig mange forskellige steder på nettet og har et hav af kodere og brugernavne jeg ikke bruger eller kan huske.'
Tak for en hurtig, nem og god handel
Tore
købte et kiprelæ. var i tlf kontakt. har ingen klagepkt.
J/
Har købt 2 ting fra El-onlinesalg, begge kom dagen efter jeg havde bestilt dem.. Den ene troede jeg der var fejl på, men kom retur og fik samtidig rigtig vejledning på mail samt en billedanvisning..
Super og venlig service
Købte DVB-T stueantenne TWD-01. Blev afsendt samme dag (endda kort før jul) og til den laveste pris på nettet.
Problemfrit online køb. Hurtig forsendelse. 100% tilfreds!
Meget informativ ordrebekræftelse med angivelse af leveringsmåde, hurtig levering og OK pris.
Bestilte inden kl. 16 og modtag varerne dagen efter med posten. Fint.
Mvh
Morten, Frederiksberg
Min FUGA komponenter blev bestilt sent i aftes og her kl.7.13 er vare pakket og afsendt... så gøres det ikke meget beder
Betilte via nette, fandt let det jeg søgte og til fabelagtig pris. 5 minutter efter at jeg havde bestilt kom mail om at komponenten var pakket og afsendt.
Super service !
Har købt alt el tilbehør til nyt hus.
Det var billigt og jeg havde det inden for rigtig få dage. (2 tror jeg)
venlig hilsen
Stefan
Jeg fik leveret pakken 20 timer efter bestilling, og alt var, som det skulle være. Det er klasse!
Har købt ledninger samt muffer. Der var en lille farvefejl i leverencen som uden videre blev rettet med det samme. Hurtig ekspedition og god kvalitet på produkterne. Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle.
Nemt at finde varen på internettet, fornuftig pris og mindre end 10 minutter efter bestilling får jeg en bekræftelse på at varen sendes i dag.
Eneste er at jeg skal give kr. 48 i forsendelse. for en vare der kan sendes med brev, men ok, det er vel for at gøre det enkelt.
Nu glæder jeg mig bare til at modtage varen.
har bestilt en temostat som jeg skulle bruge dagen efter, selvom det var lige til lukketid så blev den sendt til modtagelse dagen efter kanon !!!!!!!!!!!!!!
Mister en stjerne fordi sitet til tider var langsomt og hang flere minutter.
Når man køber afbrydere er der umuligt at vide hvor mange dele der går til en funktionel afbryder (LK fuga f. eks.). Der var dog nogle hints under varen, som viste tilbehør, men man var aldrig helt sikker. Jeg er ikke elektriker; for dem er det jo indlysende.
Priserne er ok, men dele kan findes billigere i varehuse - fordelen er at man kan sidde derhjemme og købe ind.
Meget hurtig levering, god email info. Kunne få 4 stjerner.
Hej Thomas
Vi er kede af du har oplevet en langsom hjemmeside. Dette skyldes vores programmør har vært igang med at optimere vores hjemmeside, så den gerne skulle blive meget hurtigere i fremtiden.
Vi giver dig ret i der er stor tvivel omkring vores salgsenhed og pakningsstørrelse, og vil tage dette op til diskussion om det skal fjernes, for at gøre det lettere for vores kunder.
Du må meget gerne (hvis du har tid) sende en e-mail til mig på jnj@[FJERN]elonlinesalg.dk med varer, hvor prisen er billigere.
Du skal have tusind tak for din anmeldelse. Håber du giver den 4 stjerne, som du skriver i din anmeldelse.
Jonas Jacobsen / ELonlineSalg.dk
Let og overskueligt. Købte mine varer, fik en mail et par min. efter, og dagen efter fik jeg min pakke.
Hurtig levering, god service og billige priser.
Jeg modtog varen dagen efter bestillingen, så min elektriker kunne udføre sit arbejde :)
De tager altid telefonen og vender også gerne tilbage dig på mail!
Jeg købte en powermax pro via deres hjemmeside! Gode information til mig om status hos dem pr. mail. Leveringen skete som aftalt. Så jeg kan varmt anbefale dig at handle via deres hjemmeside.
Jeppe J. a trouvé cette évaluation utile