[REPLY]
Ringede op og spurgte om jeg ikke ville have den leveret den hurtige end post-danmark kunne(det havde jeg bestemt at det skulle være post-danmark)
Tjekkede hjemmesiden og fik en god idé om hvilket produkt jeg skulle gå efter. Ringede herefter for at spørge lidt nærmere ind, og fik en meget behagelig og kompetent rådgivning. Bestilte efterfølgende højtalerne via hjemmesiden, og blev ringet op kort tid efter med forespørgsel om der var et sted fragtmanden kunne aflevere pakken såfremt jeg ikke skulle være hjemme på afleveringstidspunktet. Modtog herefter forsendelsen mindre end et døgn efter ordregivning. Har ganske vist endnu ikke nået at anvende højtalerne (så kan ej bedømme noget ift disse), men servicemæssigt er Højtalerbutikken i hvert fald helt i top!
Jeg fik min højttalerenhed dagen efter bestilling, og den spiller som den skal :)
Har bestilt fra højttalerbutikken et par gange, og har altid fået varerne dagen efter uden problemer.
Jeg bestilte 2 stk 12" bashøjttalere til mine gamle Jamo - efter god rådgivning, og de blev leveret efter 2 dage. Intet at udsætte og jeg vil klart bruge dem igen.
Jeg bestilte 2 stk 12" basenheder.. Fik hurtigt en bekræftelse på mail, og der gik 2 dage, så havde jeg mine varer..
Jeg vil absolut anbefale højttalerbutikken.dk
Rekonstruktion af den aktuelle handel :
Bestilte 3x HT-biwireterminaler med forgyldte jumpere, men modtog uden henvendelse og forudgående aftale (jfr. gældende handelsregler for internethandel) forkerte vare med 2 ens og 1 uens terminaler, 2 ens med Krom jumpere og 1 uens med forgyldte jumpere med andet udvendig mål og med loddespor (Brugt vare !), sendt i genbrugsembalage (juletræspynt se foto ) til trods for jeg betalte 60,- for embalage og porto !.
Ville kontrolerre varens rigtighed på Forr. hjemmeside men varen og reference nr. var ikke længere tilgængeligt, jeg kontaktede derefter forr. pr. tlf. og fik af indehaver PK en forklaring om at han ikke længere ønskede varen og at den var slettet fra sortimentet.
Vores "samtale" der havde karakter af enetale fra PK`s side ( det var ikke muligt at opnå en reel dialog med PK da jeg blev afbrudt lige så snart jeg begyndte at tale ) og hvor jeg fra start til slut blev svinet til af PK med grænseoverskridende og nedsættende personlige angreb.
"Fejlen" blev fosøgt forklaret med en plausibel undskyldning om dårligt syn !, men jeg accepterede dog en aftale fremsat af PK af egen drift, om fuld refusion af det betalte beløb på 254,- Kr og at jeg kunne beholde de forkert leverede varer. Aftalen blev dog fra PK`s side krænket inden jeg nåede at ringe af da fremsatte et nyt krav om retunering af hans varer (navnlig den brugt vare med loddespor).
Jeg forsøgt gentagne gange at komme til orde og fastholde PK i vores aftale som jeg havde givet accept på, men uden at lytte fortsatte PK sin grænseoverskridende fremfærd med nye personlige angreb som : (Ordret citeret ) Hvem tror du du er, en mail blev modtaget med overskriften "Den ufejlbarlige" og udtalelsen "det er utroligt nogen kan være så hadefuld som dig", men tro mig det stoppede ikke dèr (og er veldokumeteret af sagens korrespondance).
Jeg forsøgte fortsat at fastholde PK i vores indgået aftale som nævnt ovenstående, men han fremsatte igen et nyt krav nu om at returnere hans varer ( troede i min naivitet at da varen var betalt så var jeg således at betragte som suveræn ejer, men ikke ifølge PK). Han ville efter modtagelse af "hans varer" fremsende de 3 terminaler jeg oprindelig havde bestilt, og som han nu påstod var bestilt:
Men jeg følte ærlig talt at hans troværdighed var langt under nul punktet med sine skiftende forklaringer og tiltagende tilsvining, og han havde jo også forklaret at han ikke længere ville handle med den aktuelle vare !, og jeg havde selv sagt ikke den ringeste tillid til PK og hans butik.
Jeg stod midt i en ubehagelig sitiuation skabt af PK og han blev bare blev ved og ved, så jeg følte at nok var nok, og sendte PK en mail hvor jeg oplyste at ham at jeg ikke ønskede han kontaktede mig yderligere, grundet hans grænseoverskridende fremfærd.
Men heller ikke den henstilling blev respekteret af PK, der således i hans utilpassede adfærfd fremsendte yderligere 2 mail der udelukkende indeholdt nye grænseoverskridende personlige angreb.
Min sammenfattede oplevelse at PK og hans butik kan kun forklares kort : Uprofessionel og utilpasset adfærd grænsende til psykopati og en negativ særbehandling uden sidestykke !. og er yderst veldokumeteret af "sagens" bilag..
Gamle Hi-Fi woofers er pudselig mørnet i kanten - hvad gør man? Finder Højttalerbutikken på nettet og spørger efter en egnet erstatning. Får straks et svar med forslag til erstatningshøjttalere. Bestiller og den kommer dagen efter med GLS. Lyder fantastisk og Super Service - TAK!
Får også gode råd om forbedring af gamle PA-højttalere til orkesterbrug. Bestiller nyt og får specialtilbud samt råd om delefilter. Jeg kan ikke være mere tilfreds. Det bare lyder godt !
Alt har fungeret fint fra bestilling til levering. Jeg er fuldt ud tilfreds med den service højtalerbutikken har ydet.
Super service blev kontaktet pr. telefon for at aftale et leverings sted i tilfælde af at der ikke var nogen hjemme når fragt manden kom.
Der var fin service med valg af nye enheder til mine gamle B&O kabinetter og der var flere muligheder. Valgte et sæt til en god pris som jeg i øvrigt fik rabat på - så er man jo glad :-) De ankom dagen efter jeg købte dem selvom det var med GLS! Webshoppen har en masse gode ting til alle niveauer - er den ikke altid helt opdateret og små partier...
Jeg bestilte små højtaler til min campingvogn
2 stk ( regnede jeg med ) men fik leveret 2 kasser med 2 i hver.
På hjemmesiden står der stk. pris, så det er ikke i orden.
nu står jeg med 2 højtaler som jeg skal sende tilbage og betale porto
på ?? men håber selvfølgelig at de betaler det.
Kender kun Højttalerebutikken fra surf på nettet, så da vores hund lige gumlede bassen i vores subwoofer(Audio Vector) til ukendelighed måtte jeg prøve at handle med dem. Det var det eneste butik der havde varen på lager, så bestille online og vupti varene var i mit firma 2 dage senere.
Bedre kan det vel ikke gøres.
Rigtig god og reel behandling med opfølgning pr. telefon for at sikre at vi havde forstået hinanden korrekt, men også for at sikre at vi nu også var hjemme når pakken kom. Bedre service kan man ikke tænke sig.
God service. Ingen problemer med returnering og ombytning efter at have lavet en fejlordre.
Pruduktet lever næsten op til forventningen (der mangler lige en lille lys diode men det er noget jeg selv kan ordne)!
God, hurtig og forståelig rådgivning til ikke hi-fi nørd. Forsendelse kom dagen efter bestilling.
Har netop købt auto-højtalere via Højtalerbutikken. Sættet spiller fint til prisen, og service i forbindelse med køb og leverance af varen var hurtig og upåklagelig.
Leverer som de skriver på deres hjemmeside. God service via telefonen.
Godt arbejde, helt ærlig og med top kvalitet!
Bestilte en 15" højtaler men fandt ud af at det var et fejlkøb. Skrev til butikken og fik tilbudt at få den byttet til en anden/den rigtige højtaler/subwoofer. Den blev sendt første dag i ugen og modtog den den 2. dag i ugen. Perfekt service og gode højtalere for pengene! Kan kun anbefales.
Super ifht. levering. Det tog dog 3 dage er registrer mine køb, så derfor kun 4 stjerner. Ellers er alt andet helt i top! Kan klart anbefales
Købte akustiske ventiler - suverænt det billigste sted på nettet.
Endnu en gang, en perfekt nethandel med HøjtalerButikken. Super hurtig, forsvarlig embaleret og produktet lever op til forventningerne fra hjemmesiden.
Kan kun anbefales.
Rigtig god service, fik opringning om ordre da JEG ikke havde udfyldt ordre rigtig. Levering få dage fra ordre. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering trods mix 2 forkerte højtalere. Et telefon apkald og 2 nye på vej også her hurtig levering,de to andre skal leveres tilbage heller ikke her er der noget at komme efter, da alt til forsendelsen var leveret med de 2 nye enheder.Alt i Alt en super handel og hadler helt sikkert igen med Højttalerbutikken-
Kanon kundeservice, hurtig levering. Så havde de lige hvad jeg skulle bruge, og tilmed billig. Kan varmt anbefales.
Dejlig hurtig levering trods mix-up da GLS skulle afhente pakken. Dog fik jeg tilsendt en mail vedr. dette, hvilket jeg synes var rigtig fint, så man kunne følge med i hvad der skete. Jeg bestilte højtalerne som gave og modtageren var rigtig tilfreds med dem. All in all var jeg super tilfreds med alle dele af processen.
Jeg oplevede proaktiv betjening da jeg blev ringet op vedr upræcis bestilling. Levering skete dagen efter. GOD PRIS i øvrigt.
Pakken kom inden for den forventede leveringstid! Intet at klage over!
God service - meget imødekommende og hjælpsom
Kæmpe udvalg
Fik en email med det samme om at de udgåede ting først kom tidlige ugen efter og de ville give mig besked lige så snart det hele var på plads.. Gjort som lovet.. Fantastisk..
hoejtalerbutikken.dk havde lige præcis det højtalersystem jeg gerne ville have og indenfor få dage stod det foran min dør og jeg er ovenud tilfreds med både behandling, leveringstid og pakkens stand da den ankom.
Herfra er det topkarakter :-)
Havde næsten opgivet at finde nye basenheder til mine B&O Højtalere da B&O ikke mere kunne levere, Der stod intet fabrikat på enhederne men en søgning på nettet gav et hit på Højtalerbutikken og en efterfølgende telefonisk henvendelse resulterede i at finde 2 stk 10" enheder der kunne passe , Jeg modtog dem næste dag og de spiller perfekt, Super Service. Det eneste lille men var at begge enheder havde en lille slagskade (formodentlig transportskade) på yderrammen som dog kunne rettes op
Købte 1 stk AM 80 - subwoofer - forstærkermodul. virker bare rigtig godt
Købt 6 højtaler til mine 2 sæt højtalere, og fik god rådgivning.