We are hiring!

• Evaluation(s) (27)

Top avis Jijwel

• Sarah
  • Acheteur vérifié

Toffe merken én een goeie service!

Mijn zoon doet zijn coole Molo T-shirt niet meer uit. Echt mooi en een super kwaliteit. Mijn bestelling was snel geplaatst, ik kon hem duidelijk volgen via de mail die ik ontving en een paar dagen laten zat hij netjes in de bus.

Erg tevreden

Snelle behandeling, snelle verzending en tevreden van de aankoop

zeer coreccte service

we hebbe de kleding gekregen zoals op de site vermeld.top wij bestellen zeker nog terug .aleen we wilden nog iets hebben en dit was niet meer tijdelijk in vooraad toen we het wilden bestellen. .graag had ik hier info over en heb nog geen antwoord gekregen over dit kledingstuk .het ging over een bodywarmer die wel past bij mijn bestelling.hierover heb ik een mail gestuurd maar op heden nog geen antwoord over.

goed

enkel op kleedje is de print licht beschadigd

Super tevreden!

super snelle service! En bij vragen, altijd direct antwoord. Ik vind jijwel.nl een top webshop! Helemaal omdat je geen verzendkosten hebt :-)

Jijwel

Heel goede service,snelle levering!

Bestelling geplaatst,dag erna nog eentje en heb ze de dag erna al samen in de bus gekregen.
Snel,vlot en volledig!

Snelle en correcte afhandeling

Toffe webboetiek voor kinderen

Snel en juist.

Gemakkelijk besteld en snel verstuurd. Kwaliteit van de kleertjes is ook prima.

Snelle afhandeling van bestelling

Mijn bestelling werd snel afgehandeld & afgeleverd. Communicatie verliep ook vrij vlot. Tevreden!

Veel te laat geleverd !

Ik heb mijn bestelling op 13/12 geplaatst, en is maar vandaag 23/12 toegekomen !
En bovendien was er een stuk uitverkocht !!! Zonder enige communicatie, of alternatief.
Ik bestel héél véél via webshops, nog nooit ben ik zo slecht bediend geweest !

Een misnoegde klant.

Mooie kleertjes

Ik heb de kleertjes deze week ontvangen, ze zien er super uit he. Wel spijtig dat 2 stuks in maatje 50-56 geleverd werden, terwijl ik deze in maat 80 besteld had. Dit stond ook zo op de leveringsbon (maat 80).
Mvg,
Barbara

Geen snelle service

Sinds 08/12/2011 is onze bestelling onderweg.Tot op vandaag, 16/12/2011,nog geen levering ontvangen.U begrijpt dat onze reactie op uw evaluatie niet erg positief is.

• Tine V

snelle levering, mooi artikel

hele goede en betrouwbare site

Jijwel

leuke kleding snelle levering en goede servicej

leuke kinderkledingsite, leuke aanbiedingen
goed mailcontact kortom ik blijf hier shoppen.

leuke aktie 10,00 korting via facebook

• Joke G
  • 2 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Goederen ok, verzending niet ok

De goederen waren in orde, maar ik kreeg ze aan op het factuuradres en niet op het verzendadres.

Prachtige kousenbroek!!!!

Snelle levering! Bedankt!

• Ann
  • Acheteur vérifié

Mijn eerste bestelling via internet

En die is super meegevallen. Foto's waren duidelijk en dankzij de maattabellen bestelde ik de juiste maat. Mijn dochtertje was in de wolken.

Jijwel

Zeer correcte en snelle service!

Ik kom zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Zeer tevreden klanten

Vlotte en zeer correcte afhandeling van de zaken! Wij zijn zeer tevreden klanten

Snel en betrouwbaar.

Zeer snelle levering.

Eenvoudig en snel!

Eenvoudig en snel!

Jijwel

Levering nog steeds niet gehad!!!!

niet tevreden

• Klant

Zeer vlot en snel

precies wat we verwacht hadden

Zeer persoonlijke benadering

Ik bestelde een truitje dat nogal klein tailleerde en dat liet de webmaster mij dan ook persoonlijk weten via mail. Heel tof!

Jijwel

Mijn dochter was supertevreden over haar nieuwe garderobe!!!

Zeer vlugge en verzorgde verzending, lang achter het jurkje gezocht en uiteindelijk heb ik het bij jou gevonden!!! Mijn geluk kon niet op en voor mijn dochter zeker niet!

Geweldige service

Vlotte levering en spontane en bijzonder snelle respons op mijn vragen. Ook positief dat ik de bestelling kon tracken. Bovendien een super leuk product, mijn vriendin was in de wolken ^-^. thx

Jijwel

Jammer maar toch een goede service bij mijn tegenslag.

Ik ben ervan overtuigd dat jijwel een goede onlineshop is ondanks mijn tegenslag. Ik heb een ander produkt ontvangen dan ik had besteld. Omdat het produkt dat ik besteld had niet meer voorradig was en een retour vanuit het buitenland heel duur is, mocht ik het ontvangen produkt houden. Dat noem ik heel goede service. Toch blijf ik het jammer vinden dat ik zo mijn beoogde bestelde produkt (een heel mooie broek voor mijn zoon) gemist heb.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer