We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Kaffeagenterne

Kaffeagenterne Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Kaffeagenterne et donnez votre propre opinion sur Kaffeagenterne 365
Excellent
9.1 sur 10

365 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (365)

God kaffe!

Har handlet hos dem flere gange.

Top avis Kaffeagenterne

Kaffeagenterne

Jeg har nu handlet et par gange med kaffeagenterne og har to gange haft kontakt med Thomas. Hver gang har servicen været fantastisk og jeg har haft en følelse af at han havde masser af tid til mig.
Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har købt hos kaffeagenterne og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget hos dem!

Kaffeagenterne

Super service, Hurtig levering, lækker kaffe!

Jeg er stort set stoppet med at købe kaffe andre steder end hos kaffeagenterne.

Kaffeagenterne

Bestilte 1 Verdenspakke med rå bønner. Sendingen kom efter to dage og kvaliteten var i top. Kan bestemt anbefaldes.

Kaffeagenterne

Høj kvalitet og god service

God og hurtig service. Nu er butikken flyttet til Randers, men butikken i Århus var altid et inspirerende besøg værd.
Varer og leverance i top, og Thomas svarer hurtigt på mails.
Da vi får leveret til en firma adresse, fungerer det fint med GLS leverance.
Jeg kunne dog godt tænke mig muligheden for abbonement der udelukkende rummer espresso kaffe.

God service!

Jeg har tidligere købt direkte i butikken, men efter at de er flyttet til Randers så er web-shoppen den eneste mulighed.

De er hurtige til at pakke og sende varerne så det er ikke sidste gang at jeg køber hos dem.

Ny kunde

For det første finde jeg hjemmesiden, indbydende og nem at overskue. Der er mange anvendelige informationer. Et ekstra plus ville være, hvis man let og ubesværet kunne printe de forskellige artikler ud.
Som ny kunde til køb at rå kaffebønner, manglede vi en medsendt beskrivelse af hvordan vi skulle riste bønnerne, jo det er på hjemmesiden, men godt hvis det var medsendt.
Vi prøver os stadig frem, men finder det rigtig spændende. så jo vi vil også fremover købe både kaffe og the hos kaffeagenterne.
Familien Larsen
Bredsten

God service - altid

Jeg har handlet her en del og de er altid venlige, og altid hurtige. Når de af den ene eller anden grund ikke kan levere dag til dag (flytning, skift af transportservice) kommer der en mail og bestiller man i denne periode kommer der en gratis gave med som kompensation.
Sidst og vigtigst, så er der god balance mellem pris og kvalitet på deres grønne bønner.

Helt i orden

Købte grønne bønner. God kvalitet til en god pris. Hurtig levering.

Kaffeagenterne

Rigtig god kaffe i en god og praktisk embalage

At kaffen er god og altid frisk ristet og altid afsendes meget hurtigt efter bestilling er ikke nyt. Det skal i have ros for, men -
Skiftet til GLS pakkepost er en forringelse. Det kan godt være, at Post Danmark er dyre, men så giv i det mindste kunderne muligheden for at vælge leveringsform, evt mod tillæg af et gebyr ved levering med Post Danmark.

Martin O a trouvé cette évaluation utile

Vaniljestænger

Jeg bestilte i sidste uge nogle vaniljestænger og blev gjort opmærksom på, at virksomheden var ved at flytte, hvorfor leveringen ville blive forsinket og arbejdet først genoptaget mandag 30. jan. . Alligevel modtager jeg allerede onsdag morgen 1. feb. en mail om at min pakke er leveret via GLS i den lokale brugs. Super service. Har endnu ikke prøvet vaniljen, men de ser super lækre ud - tykke og saftige, jeg glæder mig! :o))
Birthe

Kaffeagenterne

Super lækker kaffe, ristet samme dag som det sendes. Godt udvalg, gode priser. Eneste minus er at man ikke får pakken til døren. Men det kan man lige overleve :-)

Hurtigt og nemt

Min første bestilling hos Kaffeagenter foregik upåklageligt med en enkel dags leveringstid, så det kan ikke være bedre!

Kaffeagenterne

Rigtig god kaffe og service, men en forringet levering

Jeg har handlet hos kaffeagenterne de sidste 2-3 år og har altid været yderst tilfreds, hvilket jeg sådan set stadig er. Jeg forstår bare ikke, i har forringet jeres levering ved at gå over til en pakkebud i stedet for post Danmark. Er bekendt med at deres porto er steget kraftigt, men det ændre ikke ved at leveringen er blevet forringet,da pakken ikke bliver leveret til bopælen. Det er en rigtig ærgerlig forringelse af jeres service!

Hej Flemming,

Tak for din tilbagemelding. Som det ser ud nu er det desværre ikke muligt at fortsætte med PostDanmark.
Og det bedste valg var efter vores mening GLS - også efter kundernes anmeldelser her på Trustpilot - så scorer GLS højere end PostDanmark....
Men vi arbejder hele tiden på de bedste løsninger til prisen - og derfor er din mening også vigtig!

VH

God service. Hurtig levering

Kaffeagenterne anbefales på det varmeste.

Kaffeagenterne

Super services også når der er fejl i leveringen

hvor der er mennesker fejles der...

Jeg har EN gang ud af efter hånden ret mange bestillinger fået en fejllevering. Jeg havde bestilt adskillige pakker kaffe i forskellige formalingsgrader. den en pakke fik forkert formalingsgrad. jeg ringede dagen efter, og der var ingen problemer, de sendte en ny pakke, med det samme i den korrekte formalingsgrad UDEN at jeg skulle retunere den forkerte!

Telefonisk har jeg heller aldrig haft andet end positive oplevelser, på alle mine spørgsmål.

Eneste problem er at jeg NU er blevet MEGET forvendt mht kaffe - hellere ingen kaffe end supermarkedkaffe ;-)

Super duper..

Kaffe Agenterne er et super fint sted at handle dine varer, og servicen er også god!

Jeg har købt alt mit udstyr hos dem, samt størstedelen af mine grønne kaffebønner. Hver gang har alt været i orden!

Eneste minus er, at telefon og mail korrespondance er lidt sløjt til tider, samt at webshoppen er lidt gammeldags.

Kasper.

Lang ventetid

Jeg ventede lidt over halvanden måned på min kaffe. Skrev en mail uden at få noget svar, hvorefter jeg ringede til dem og fik at vide min kaffe ville blive sendt dagen efter. Det gjorde den ikke. Ringede så igen d. 3. januar hvor jeg fik at vide min kaffe lige var blevet pakket og sendt, og modtog den dagen efter.

Jeg savnede at få noget besked/status på min ordre. Så vidt jeg ved skyldtes ventetiden at den ene kaffe var udsolgt.

Jeg håber at dette var en smutter, da jeg ellers før har haft indtryk af at de yder en god service og hurtig levering.

Hej Martin,

Beklager meget den ekstremt lange ventetid - det er ikke i orden. Det skyldtes rigtigt nok en udsolgt kaffe, men vi skulle have været bedre til at holde dig informeret.

Kaffeagenterne.dk

Fin kvalitet, men....

jeg bestiller for det meste mine pakker til Døgnposten (Post Danmark), men sidste ordre blev leveret med DPD, selvom jeg bestilte til Døgnposten (Kaffeagenterne bruger i.flg. dem selv, Post Danmark, DPD og GLS til levering). Fik selvfølgelig pakken, men DPD bliver i mine øjne aldrig et fragtfirma der kan finde ud af at levere til private (jo efter flere mobil opkald fra chaufføren, og at man halser hjem fra arbejde, for det er ikke os alle der bare kan bestille til vores arbejdsplads)

Hej Martin,

Vi er desværre gået bort fra levering med Postdanmark i 2012, da vi fik nogle prisstigninger og garantiforpligtelser der simpelthen ville gøre det umuligt for os at fortsætte med dem.
Vi forsøgte i 4 dage med DPD som leverandører, men det gik slet ikke og er efterfølgende overgået til GLS og deres mere end 700 pakkeshops i Danmark.
Vi håber dette fungerer for alle og at du også får lyst til at handle hos os igen.

Kaffeagenterne.dk

zybert

God service, hurtig levering. Klart anbefalelsesværdigt. Har været i kontakt med Thomas flere gange med afklarende spørgsmål som der er vendt tilbage på hurtigt.

Kaffeagenterne

God service med et lille men...

Vi måtte vente længere end normalt på vores varer, men det skyldtes ferie, og det var annonceret på hjemmesiden. Det er helt i orden, alle skal have lov til at holde fri ind imellem. Fin service. Vi fik de rigtige varer til en fornuftig pris, og de blev modtaget hurtigt efter feriens afslutning.

Der var desværre et stort hul i pakken, men det må være sket på turen. En pose kaffe var gået i stykker, og der var bønner i hele kassen. Det gik heldigvis ikke ud over vores nyindkøbte glas. Det er en mindre ting, men ville lige nævne det. Havde pakken været hel havde jeg givet 5 stjerner.

Køber helt sikkert kaffe hos jer igen. Er generelt rigtig godt tilfreds.

Kaffeagenterne

Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne

Det skal dog nævnes, at der var bøvl betalingsprocessen, hvilket gav unødige bekymringer da min ordre blev noteret to gange. Prøvede at kontakte virksomheden via deres kontaktformular på hjemmesiden men fik aldrig svar. Der kom heldigvis kun det, som jeg bestilte - hvilket kunne indikere at virksomheden var bekendt med problemet eller min mail...

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse - vi så godt din mail og fik rettet ordren, glemte desværre at informere dig pga. juletravlhed.
Håber du nyder varerne :-)

Kunne være lidt bedre !

Afleverede ordren og kunne se at den gik til pakning. . . . det var den så stadig en uge efter. Ingen svar på mail forespørgsel. Fik telefonisk kontakt og varerne blev afsendt 10 dage efter ordremodtagelse.
Ventetiden ville være OK, ifald Kaffeagenterne blot havde meldt korrekt ud. Ellers MEGET tilfreds med kvalitet af varerne :O)

Hej Flemming,

Jeg beklager den lange leveringstid - pga. kafferejse til Uganda og mange jule-ordrer har vi haft noget længere leveringstid end normalt.
Vi sender normalt ordrer efter 1-2 dage.
Jeg håber du vil handle hos os igen og nyde godt af en forhåbentlig hurtigere levering :-)

god service hurtig levering

super service har handlet der flere gange og har været tilfreds hver gang. købte pakninger til min espresso maskine denne gang og der var ingen problemer. der sendes med gls så varen skla afhentes i en pakke shop derfor 4 stjerner.

Meget nemt

Overskueligt og nemt. Hurtig levering. Super. Eneste stjerne minus er den dyre fragt.

Levering til tiden

Hurtig levering og varen var godt emballeret. Har tidligere via en kollega modtaget varer fra Kaffeagenterne og kvaliteten er super.

Hurtigt levering

Vanen tro, kan jeg kun sige positive ting om kaffeagenterne.dk
Hurtig levering trods ferie/udlandstur. :)

Så er der kaffe - igen!

Jeg stod ikke lige og manglede kaffe, men kaffeagenterne.dk reklamerede med en "lille overraskelse", hvis man bestilte mens de var ude og rejse.
Det skulle prøves.
De kom tilbage d. 28/11 stod der på hjemmesiden. Min just modtagne kaffe er ristet og afsendt d. 28/11, for jeg står her med den idag d. 29/11.
Det er bare i orden;)

super

det er en ren fornøjelse at handle, hos kaffeagenterne, er der den mindste tvivl om noget så er de der straks med råd og vejledning, jeg har nu drukket kaffe gennem mange år har vækslet mellem diverse slaks, men fandt først den helt rigtige, da jeg handlet her, og har brugt den siden, så her kan du helt sikkert handle i ro og mag, og få en føelse af tilfredshed gennem hele forløbet.

Sådan!

Sådan burde det altid være at handle på nettet.
God og fylding information om produkterne, let bestilling, hurtig levering i løbet af 1-2 dage og til sidst en god oplevelse af kvaliteten af det leverede produkt.
Her handler jeg fremover.
Den sidste stjerne kommer, hvis fakturaen bliver sendt som email fremover.

En stor fornøjelse

Som alle andre gange er det en stor fornøjelse at handle hos kaffeagenterne.dk. Det går hurtigt, og varen er altid primo. Eneste grund til at den sidste stjerne ikke er givet, er på grund af at der ikke er genlukningsmekanisme på poserne mere :-( Ellers tip top.

Kaffeagenterne

Problemfrit og høj kvalitet!

Har kun haft et enkelt leveringsproblem og det blev løst med stor tilfredshed.

Hurtig levering, god hjemmeside

Det er let at bestille på hjemmesiden, og levering kom meget hurtigt.

Derudover er det godt at der er guides og instruktioner på hjemmesiden til produkter, kaffebrygning osv.

hurtig og flot levering

hej - jeg fik hvad jeg bestilte meget hurtigt . alt var ok.

Kaffeagenterne

God indpakning, hurtig levering og fedt med rå bønner

Rigtig god oplevelse :)

Alt til UG.

Som alle andre ordre fra Kaffeagenterne var alt til UG.

Kaffeagenterne

Hurtig levering, varerne lever op til forventningerne.

Mit første besøg hos Kaffeagenterne, bestemt ikke det sidste. Købte rå bønner til ristning hjemme: Espresso Classic Økologisk og Espresso Pure. Begge kaffetyper levede op til forventningerne og var klart bedre end hvad min tidligere leverandør kunne præstere.

fiks og hurtig

Jeg købte et kilo rå kaffebønner og nogle ventiler engangs poser til at opbevare den færdige kaffe. Varen blev sendt til mig hurtigt og indefor et par dage havde Jeg min egen hjemmmeristet kaffe i koppen, takket være en rigtig god hjemmeside med udførlige forklaringer til hvordan man gør! Det eneste minus er fragten, den er simpelthen pebret i forhold til mængden man køber! Så der går nok lidt tid før Jeg køber igen, nok først når jeg får samlet flere der vil købe sammen!

Kaffeagenterne

Kaffeagenterne er stedet hvor man skal shoppe hvis man ønsker at få en udsøgt service. Jeg køber mine grønne bønner og udstyr hos kaffeagenterne. Dog har jeg købt min Gene Cafe Rister lokalt men da den gik i stykker fik jeg en udsøgt service så jeg igen kan riste min kaffe! TAK til Thomas og Co.

Fantastisk service

Jeg har købt "Miss Silva" til min kæreste og ringede over til Kaffe-Agenterne og fik en fantastisk snak om kaffe mv.

Maskinen blev bestilt og kom 2 dage efter :-) Skønt!

Trustpilot a trouvé cette évaluation utile

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer