We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Lifevents

Lifevents Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Lifevents et donnez votre propre opinion sur Lifevents 3
Bon
7.9 sur 10

3 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (3)

Dykkertur

Jeg har været super tilfreds med vores dykkertur som blev arrangeret meget professionelt af Lifevents.dk. Programmet var skruet perfekt med spændende dyks kombineret med hygge og afslapning før under og efter dykkene!

Det lokale dykkercenter var meget erfarne og gav os derfor gode og trykke ramme, derfor kan turen anbefales til både erfarne og nybegyndere.

Synes også at det var en fordel at komme af sted i 4 dage da det med travlt hverdag kan være svært at være væk fra familien en hel uge

Mvh
Niels-Arne

Top avis Lifevents

Dykker tur med Lifevents.dk

Jeg var så heldig at deltage i den første dykkertur med Lifevents.

Under transporten til og fra Grand Canarie var der styr på alt, og den gode stemning var til stede fra starten.
Dykkene på Grand Canarie var organiseret af det lokale Dive Center. Sikkerheden var i top og personalet var meget nærværende.
På Dykkene var der 3 vidt forskellige vrag, natdyk, dybte dyk, huler, grotter og masser dyreliv.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en fed dykkeroplevelse med Lifevents.

Mvh Peter Kjær-Jepsen

Dykkertur til Gran Canaria

Jeg kan på det varmeste anbefale Lifevents og især dykkerturen til Gran Canaria. Arrangementet var i top med fremragende vragdyk, natdyk og vægdyk.

Det lokale dykkercenter var hjertelige og professionelle med høj prioritet af sikkerhed. Det giver en god fornemmelse og vi kunne koncentrere os 100% omkring afslapning, dykning og hyggeligt samvær.

Jeg håber at flere prøver muligheden for denne form for afslappende ferie med Lifevents.

Mvh
Michael

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer