We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Nieuweautokopen.nl

Nieuweautokopen.nl Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Nieuweautokopen.nl et donnez votre propre opinion sur Nieuweautokopen.nl 133
Bon
8.7 sur 10

133 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (133)
  • johan
  • 2 Evaluation(s)

Verfrissend goed

Bestelling van de Kia ging vlot, werd vrij snel terug gebeld.
Het bestelde model was pas eind augustus leverbaar, maar wilden graag nog gebruik maken voor de wegenbelasting vrij tot 2014.
Dus het is belangrijk deze auto voor 1 juli binnen te hebben.
Er werd dus voor gesteld voor een ander model Kia die nog wel voor 1 juli leverbaar was.

Hierbij ook nog een fikse korting van 1029,00 euro gekregen, waarbij ik niet lang over hoefde na te denken.
De Kia kan ik dus nu ophalen op 29-06-2012
Ben dus erg tevreden mee, verfrissend goed dus.

Top avis Nieuweautokopen.nl

Toppie

Eind december een Kia Rio 3 deurs besteld bij nieuweautokopen en 4 mei kon ik hem ophalen, het was wel een lange levertijd maar dat ivm dat de 3 deurs nog niet te leveren was.
Ik heb eerst een offerte aangevraagd met inruil en daar kwam een X bedrag uit bij NAK, toen naar twee kia dealers hier in de buurt geweest en daar zat een verschil in van 2500 euro en 3200 euro in mijn nadeel.
1 klein minpuntje, ik had gevraagd om me kentekenplaten vast te schroeven en dat hebben ze over het hoofd gezien maar daar lig ik niet wakker van.
Ik ben naar alle tevredenheid geholpen en wil hierbij ook het voltallige personeel van nieuweautokopen bedanken.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

HoI Karel, Bedankt voor je review en tip voor alle potentiele kopers van welk merk dan ook! Ga altijd een aantal offertes aanvragen en dus ook bij ons, om tot een evenwichtige keuze te komen! Bedankt voor je business!

Nieuweautokopen.nl

Bestellen top! Info flop.

De bestelprocedure en aankoop van de auto verloopt zeer spoedig en naar alle tevredenheid. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en zelfs via de chat nog goed contact gehad.

Na de het terugsturen van het papierwerk krijg je nog een informatieve mail over de afhandeling van je aankoop en daarna is het angstvallig stil. In je account kun je in het logboek netjes alle verlopen stappen volgen.

In de mail staat vermeld dat dit in je logboek zal worden bijgewerkt wanneer de auto wordt afgeleverd. Helaas gebeurde dit niet.

Aan de hand van de afleverprocedure mail (17april) had ik nog een vraag uitgezet met betrekking tot de verwachte levertijd/afleverdatum.Na een maand wachten nog een mail erachter aangestuurd (13mei) of ze mijn mail hadden ontvangen en deze willen behandelen. Vandaag (21mei) nog steeds geen reactie ontvangen.

Als NAK nog wat nazorg zou besteden, en dan met name het afhandelen van vragen inzake de afleverprocedure, aan zijn klanten dan werkt dit uiteindelijk ook in hun voordeel (mond-op-mond-reclame) Misschien tussentijds een (wekelijkse/maandelijkse?) update in het logboek verwerken zou prettig zijn. Al is het alleen maar dat je als klant het gevoel hebt dat NAK actief bezig is met je aankoop.

Verder wachten tot dat de afleverdatum bekend wordt en dan de review aanvullen.

Groet,

Alexander

Nieuweautokopen.nl

ik heb nog geen auto maar wel al een beoordelingsformulier. Dat kan niet de bedoeling zijn.

de voorbereiding was goed. Flexibele houding en vriendelijkheid zijn woorden die passen.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Bert, klopt! Wij vragen het twee keer, 1x na bestelling en 1x na aflevering vandaar! Als er nog vragen zijn dan horen wij het graag!

• Jack

T o p !!!!!!!!M!

Waar een wil is is een weg! Vriendelijk, normaal en geen onzin verhalen enof biedingen!

Gewoon vertrouwd zaken doen!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Jack, daarom "kan niet" Bestaat niet!

Snel en duidelijk

Leuk contact, netjes alle vragen goed en snel beantwoord.
Openings tijden zijn prettig.

Maar vooral een goede deal !

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Ronald! bedankt voor de deal! Wij zijn er blij mee!

Aanrader

Goede service, scherpe prijzen en ook nog thuis afgeleverd, wat wil je nog meer als autokoper?

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Beste John, bedankt voor je review en business! Wij zijn er blij mee!

Nieuweautokopen.nl

Prima bedrijf, netjes geholpen.

Wat volgens mij belangrijk is dat je je eerst goed oriënteerd bij een dealer in de buurt. Vooral duidelijk te krijgen wat het plaatje wordt via de gewone kanalen. En een proefrit rijden is vooraf wel van belang waardoor je een gedegen keuze kunt maken. Ook de opties moet je al hebben bepaald. Dan contact opnemen met nieuweautokopen.nl en goed over de prijs onderhandelen. Dit is naar volle tevredenheid gelopen waardoor ik een voordeel van 1500 euro wist te bereiken.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte familie Kloosterboer, Bedankt voor uw order voor uw nieuwe auto en heelveel plezier gewenst!

• Co

naar verwachting

kort maar krachtig antwoord op mijn tegenbod, tel. contact gehad en daarna de telefonisch gemaakte afspraken tot nu toe goed nagekomen en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Co, daar doen wij het voor!

Nieuweautokopen.nl

Prima service ook als er eens iets niet goed gaat

Op basis van de aangeboden auto's kwam ik tot een keuze.
Nu bleek er een fout op de site van nieuweautokopen.nl te staan. Om mij niet de dupe te laten zijn van genoemde fout heeft nieuweautokopen.nl mij naar volle tevredenheid gecompenseerd.
Kijk en vergelijk en maak een keuze bij nieuweautokopen.nl en je bent beter uit dan bij de dealer.

Nieuweautokopen.nl

Blij met de nieuwe auto!

Het was fijn om zaken te mogen doen met Nieuweautokopen.nl
Een gunstige prijs; een relatief snelle levering en een keurige afhandeling.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

HoI Corrie, bedankt voor de review, het was leuk zaken doen met je hele gezin! Veel plezier met de Fiat Panda!

Nieuweautokopen.nl

Helemaal voldaan aan de verwachtingen

De lijntjes zijn kort waardoor er snel geschakeld kan worden. Duidelijke afspraken. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Zo hoort het ook! Bedankt voor de respons en zaken en tot de volgende keer!

• M.Pantlin
  • Hoofddorp, NL
  • 2 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Goede prijs, matige communicatie rondom aflevering

Over het algemeen ben ik tevreden met de koop en levering van mijn Prius. Wel valt er veel te verbeteren rondom communicatie met de klant.
Tijdens het bestel proces vond ik het lastig om de informatie te vinden en krijgen die ik nodig had, vooral betreffende de afspraken over de inruilauto.
Na de bestelling werden de gegevens over de bestelling niet op de website bijgewerkt.
Bij aflevering bij mijn lokale dealer ging veel mis in de communicatie waardoor de auto minstens een week later is afgeleverd dan nodig. Mij werd zeer weinig verteld over het afleverproces en hoe dat zou gaan en wat van mij verwacht werd. Helemaal niets werd verteld over het inruilen van de oude auto. Of de miscommunicatie bij de dealer of NieuweAutoKopen.nl lag weet ik niet. Bij afrekening bleek een klein verschil in prijs en was voor mij geen factuur beschikbaar. Ik moest zelf achter zien te komen wat het kenteken was. Kortom heel warrig allemaal. Niets op de website te vinden over de details van het afleverproces.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Bedankt voor uw review! Ontzettend veel rijplezier met uw nieuwe Toyota Prius Wagon gewenst! Verder u heeft gelijk. Ons grootste verbeterpunt is de communicatie aan onze klanten nadat de verkoop is gesloten en de periode tot aan de aflevering. Dit moet en kan veel beter! In dit geval hadden we nog geen ervaring met de leverende dealer Louwman in Hoofddorp wat niet echt handig was, dit dienen wij voor de klanten beter te stroomlijnen. Bedankt nogmaals voor uw business en veel plezier met uw nieuwe Toyota.

Vernieuwend en Verrassend....

Na wat "shoppen"en informeren bij dealers nam ik plaats achter mijn computer en.."ontdekte" mijnnieuweauto.nl.(.) Sneller, "afstandelijk", maar persoonlijk en slagvaardiger dan "traditioneel" gewend, werd het snel hoogste bod op mijn auto bepaald en mijn nieuwe Dacia-Duster/Delsey besteld....Plannen voor een nieuwe auto ?
Kijk op internet naar revieuws over en de werkwijze van mijnnieuweauto.nl en bespaar een hoop gedoe en "reizen".
Ook samenwerking met ANWB zegt veel over het nieuwerwets autokopen....

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Wij nemen uw complimenten graag aan en verwijzen uiteraard iedereen graag door naar Nieuweautokopen.nl!

Nieuweautokopen.nl

De klant wordt als klant behandeld

NAK heeft snel, goed en scherp gereageerd op de offerte aanvraag, ook een 2e versie was geen probleem. Geen ellenlange mailwisselingen/telefoontjes over de korting maar direct en to-the-point. So far, so good.
Nu nog de aflevering afwachten, kijken of dat even goed gaat. Ben speciaal benieuwd naar de nazorg door NAK want een (merk)dealer heeft niet veel verdiend aan deze verkoop en zal dus niet staan te trappelen om nazorg/garantie af te handelen.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Ook voor de aflevering zullen wij correct verzorgen! Wat betreft de nazorg en service, bij elke merkdealer bent u van harte welkom! In de after-sales kan men voor omzet zorgen.

Nieuweautokopen.nl

tevreden, contact is goed, wel soms onduidelijk

Ik ben over het algemeen erg tevreden, ik ben telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden over de auto, deze is ook erg goed geleverd. De levertijd was ook erg prettig en voor mij ook de reden om bij nieuwe autokopen.nl mijn auto te kopen.

Negatief puntje is de lage inruilwaarde die ik kreeg voor mijn vorige auto, bij de dealers waar ik langs ben geweest kreeg ik ong 4000 euro voor mijn auto, bij nieuwe autokopen.nl 2750 euro. Maar tegen de korting en de snelle levertijd was dit snel vergeven.

Ook was het uiteindelijk onduidelijk hoe er betaald moest worden, ik had daar verschillende medewerkers over gesproken en daar was niet echt een duidelijk antwoord voor. Het is goedgekomen door de flexibiliteit van nieuweautokopen dat dit toch prettig verlopen is

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte heer Van der Gun, bedankt voor uw review en wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Veel plezier met uw nieuwe auto.

Nieuweautokopen.nl

bestelde auto geleverd met verkeerde opties

De auto die ik besteld heb,bleek bij levering geen radio/cd aansluiting en afstandsbediening te hebben.Daarna had ik slecht contact met hen.Er werd beloofd terug te bellen,maar dit gebeurde niet, Er wordt niet gereageerd op mailtjes, wat mijn vertrouwen in ANWB schaadt.Er is mij mondeling beloofd dat er een nieuwe auto besteld is, maar kan dit niet meer opvolgen via de site. Ondertussen mis ik de voordelen van een nieuwe auto:geen wegenbelasting en minder verzekering en moest mijn auto toch nog een APK keuring hebben.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte mevrouw Versteeg, naar aanleiding van ons gesprek bij ons op kantoor hebben wij voor u de nieuwe auto besteld. Zoals wij toen hebben toegezegd zullen wij de gemaakte kosten bij de APK vergoeden. Wij verwachten u met zes weken de nieuwe Fiat Panda te leveren en zullen bij de aflevering het feest compleet maken.

Goede deal!

Duidelijke site en goede deal gekregen met inruil van huidige auto. Levertijd helaas wat vertraagd, maar goede tussenoplossing geboden!!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Beste Jan Pieter, Bedankt voor je review en vertrouwen in het medium "nieuwe auto kopen via internet"

Nieuweautokopen.nl

Eenvoudige snelle manier om een auto te kopen.

Direct zaken doen, zonder rond de pot te draaien. Goede inruilprijs gekregen, goed informatie op papier voor wat betreft order en afspraken. Iets minder goed communicatie over het verloop van de order, waardoor je online verder niet kunt volgen of alle details goed worden uitgewerkt. Heeft bij ons tot een verschil bijgedragen in het interieur. Is wel een nette regeling voor getroffen.
Overall een zeer positieve ervaring waarbij ik ook een goed gevoel heb zowel voor de levering als voor de prijs (en de kortingen).

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte familie Kerskes, Bedankt voor uw feedback en gratis advies! Het laatste stapje heeft bij ons alle aandacht zodat ook die informatie voorziening nog beter gaat en kan.

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Goede service, goed contact, overzichtelijke site met update van order.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte heer Van Bunderen, bedankt voor de review!

• Ellen

helemaal goed

Ik heb naar volle tevredenheid mijn auto gekocht via de ANWB bij nieuweautokopen.nl.
Alle medewerkers die ik telefonisch gesproken heb, waren allemaal even aardig en geduldig.
Ook de aflevering was prima.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

HoI Ellen, bedankt voor je positieve feedback!

Uitstekende aflevering Toyota Verso

Dit is mijn beoordeling van de uitstekende aflevering door "nieuwe autokopen" op 4 april 2012 van mijn nieuwe Toyota Verso te Almere.
Eind goed, al goed!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Beste Hans, bedankt voor de review en bedankt voor het vertrouwen en geduld! Zie ook de leuke video van de aflevering! http://youtu.be/MoS315bFBS0

• anja

prima

goed; vooral via website op de hoogte houden werkt uitstekend.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Anja, bedankt voor je feedback, wordt gewaardeerd!

Koopplezier, wat is dat?

Ik zal mijn review kort en bondig houden over de aanschaf van onze nieuwe Kia Rio via nieuweautokopen.nl. De eis vanuit ons was om de deal aan te gaan: een korte levertijd.

- nieuweautokopen.nl had de goedkoopste prijs t.o.v. plaatselijke dealer. Scheelde ruim 700 euro.
- Tijdens verkoopproces veel en goed contact, eerste indruk zeer positief.
- Levertijd werd tijdens de verkoop gezet op twee weken.
- Uiteindelijke levertijd bedroeg 8 weken, circa 10 telefoontjes en 16 mailtjes verder om duidelijkheid te krijgen over een exacte leverdatum, die kreeg ik pas na 7 weken. Zeer spijtig.
- Op moment dat contract was getekend verliep het contact vele malen stroever, de vragen werden niet serieus beantwoord.
- Tot tienmaal toe hebben we de toezegging gekregen dat de auto MORGEN binnenkomt. Dit bleek 9 keer niet te kloppen. Auto was volgens nieuweautokopen.nl niet goed te plannen wegens logistieke problemen in de haven van Rotterdam.
- Kia Nederland heeft deze problemen ontkracht en gaf in week 6 na 1 kort telefoontje keurig aan waar onze auto stond en wanneer deze werd geleverd, dit bleek achteraf te kloppen.
- Nieuweautokopen.nl wil graag veel auto’s verkopen en vergeet hierbij soms de service tussen de koop en de levering. De toezeggingen tijdens de verkoop blijken niet te kloppen.. Erg jammer, gaan ten koste van het koopplezier.
- Nieuweautokopen wil graag positieve review op trustpilot, gezien dat in onze situatie onmogelijk was heeft nieuweautokopen.nl een leenauto aangeboden in week 5. Daar hadden we geen behoefte aan, we wouden gewoon een leverdatum.
- Nieuweautokopen.nl leverde een taart op mijn verjaardag.
- Nieuweautokopen.nl leverde de auto voor de deur. Als extra service om de slechte communicatie e.d. goed te maken. De levering ging erg snel en niet compleet. Er moest meteen betaald worden en er werd geen aandacht besteed aan de auto zelf. Je wil eigenlijk de auto even bekijken en dingen uitgelegd krijgen voordat je gaat betalen. De auto stond nog op de trailer en de pinautomaat al op tafel. Was best een bizarre situatie.
- Persoon die de auto leverde zei tevens tegen mijn vriendin dat autoverkopers erg vrouwonvriendelijk zijn. Het grappige is dat hij zelf ook niet echt vrouwvriendelijk was. Bos bloemen werd auto zijn auto gehaald en nonchalant aan mijn vriendin gegeven met gemompel ‘owja dit is voor jou ofzo’. Tevens heeft hij niet 1 keer met mijn vriendin gesproken, focus lag vooral op mij. Erg irritant.
- Bij de aflevering zat een kaartje met daarop de toezegging voor een slipcursus. Leuk!
- Week na de aflevering mailde ik nieuweautokopen.nl met de vraag hoe & wat die slipcursus. Na twee weken had ik hier nog geen duidelijkheid over. Via Twitter en via de mail kreeg ik onvolledige opheldering over de slipcursus, daaruit meende ik te begrijpen dat het bedrijf die de slipcursus leverde op zich liet wachten.
- Mijn vriendin en ik hebben recent een slipcursus gedaan en gezien er nog geen waardebon o.i.d. binnen was en de de waardebon moeilijk te leveren was dacht ik ‘laat ik nieuweautokopen.nl er op attenderen dat een Tomtom ook zeer op prijs wordt gesteld en wellicht makkelijker te leveren was. Hier werd niet op gereageerd.
- Na 3 weken was er nog geen duidelijkheid. Ik wou het hoofdstuk met nieuweautokopen.nl graag afsluiten. Ik vroeg wederom om opheldering.
Nieuweautokopen.nl ging erachteraan. Na vijf dagen nog geen opheldering gekregen.
- En toen ging ik mijn eerder geschreven review aanpassen en die lees je nu. Door het leveren van de auto voor de deur, de taart, een slipcursus en een grote bos mooie bloemen durfde ik eigenlijk geen negatieve review te schrijven. Je wordt als het waren een beetje omgekocht. Gezien de slipcursus ook weer zorgt voor frustratie heb ik de review aangepast naar hetgeen zoals het daadwerkelijk is gegaan. Volgens nieuweautokopen.nl doe ik dat omdat ik perse een Tomtom wil in plaats van een slipcursus terwijl dat absoluut niet mijn doel is. Je gaat toch niet maanden wachten op het antwoord hoe je je cadeau kan afhalen. Na drie weken en vijf mailtje had ik nog geen opheldering. Dan is mijn klomp echt gebroken als je kijkt hoe in welke stijl de Rio is geleverd…

Conclusie: wil je goedkoop een nieuwe auto? Dan moet je absoluut zijn bij nieuweautokopen.nl Maar zoals altijd geld: iets wat te mooi om waar blijkt te zijn heeft haken en ogen. In het geval van nieuweautokopen.nl betekent het dat tijdens de verkoop ze zeer goed hun best doen, mocht er daarna iets mis gaan dan moet jezelf in gaan grijpen en is het erg lastig om informatie en duidelijkheid te krijgen. Ook de aflevering was niet zoals je het verwacht. Bij nieuweautokopen.nl loop je dus het risico minder koopplezier te hebben dan bij de plaatselijke dealer. Dat moet je absoluut meenemen in de overweging om met hen in zee te gaan. En wie weet heb je mazzel en gaat alles wel vlekkeloos. Want zoals ik al aangaf: als het niet vlekkeloos gaat wordt je getrakteerd op een boel goedmakertjes je wel een positieve trustpilot schrijft. Zoals nieuweautokopen zelf zei ‘we gaan voor vier sterren, niet voor drie’ en daaruit vloeide al die extra’s. Ik vraag me dus af hoe objectief alle geschreven reviews zijn op trustpilot.

In de toekomst hoop ik gewoon een auto te kunnen kopen bij de plaatselijke dealer, waarschijnlijk een stukje duurder en moet je best doen om een goede korting te krijgen maar geeft uiteindelijk misschien wel de verwachtte koopplezier.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Stephan, Jammer van je herziene ervaring! Wij doen het inderdaad niet voor 3 sterren en zeker niet voor 2. Gezien onze uitgebreide conversaties en de manier hoe deze op het laatst gevoerd zijn is dat jammer. Jammer voor jouw en je koopplezier en voor onze inspanningen die niet hebben geleid tot een betere ervaring. Gezien andere ervaringen is dit niet een normale aflevering die wij gewenst hebben.

Nieuweautokopen.nl

Goede begeleiding bij de aanschaf van een auto.

Deskundige medewerkers die je kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Kan je trouwens ook een redelijke korting op de aanschafprijs opleveren!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Hans, vanuit ons verleden met SsangYong, toch weer leuk om elkaar van dienst te zijn!

Nieuweautokopen.nl

Een klantvriendelijke en vlotte bemiddeling!

Na eerst bij een aantal dealers offertes te hebben aangevraagd, dacht ik in de eerste instantie dat nieuweautokopen.nl niet veel meer zou kunnen betekenen, dit bleek niet het geval! Na alles te hebben ingevuld en doorgemaild kreeg ik binnen 24 uur al een aanbod, ook mijn inruil was geen probleem. Ik ben een aantal keer door verschillende medewerkers per mail en telefonisch op een zeer klantvriendelijke manier benaderd en kreeg op alle vragen een helder een duidelijk antwoord, kreeg zelfs ook nog een extra korting. Ik ben zeer tevreden betreffende de snelle, vakkundige en klantvriendelijke manier van werken. Via deze site heb ik de goedkoopste deal kunnen sluiten met dezelfde garanties e.d. als bij de dealer. Deze manier van kopen zou ik aan iedereen aanraden. De levering moet nog plaatsvinden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Rinus, wij gaan uiteraard ook voor een perfecte aflevering! Bedankt voor je order en feedback.

Nieuweautokopen.nl

Wij zijn erg tevreden met de aankoop

Nadat wij een offerte hadden aangevraagd, werden wij spoedig daarna gebeld.
Zowel de inruil van ons vorig auto als de aankoop van de nieuwe auto konden wij goed per telefoon bespreken.
Ook de datum van de levering was zoals wij hadden gevraagd en wij konden de auto ophalen en inleveren bij de dealer. Ook daar was de service erg goed.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Beste Tom en Frieda, Bedankt voor jullie business en review! Wij hebben het ook als plezierig ervaren.

Prima prijs en kwaliteit

Was al verschillende dealers af geweest toen een collega mij tipte voor de ANWB.
In principe was ik er al uit welke auto ik zou nemen dus even op de website van de ANWB gekeken en daar zag ik de auto met veel meer korting.
Ik nog even bellen en kreeg op al mijn vragen snel en goed antwoord
Dus de bestelling gedaan en alles was in een uurtje voor elkaar.
Met het volg syteem kan je alles goed in de gaten halen waar en wanneer de auto komt.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Jan, Bedankt voor uw review! Wij zijn er blij mee.

Uitstekend

Het gehele proces is uitstekend verlopen, vanaf het eerste contact tot en met het opleveren van de auto.

Ze stellen zich pro-actief op, zijn goed bereikbaar en weten een goede offerte neer te leggen.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Peter, Bedankt voor je feedback en business! Wij zijn er blij mee!

Nieuweautokopen.nl

Eenvoudig en snel een nieuwe auto kopen

Voor minder geld dan bij de dealer en met goede inruil voor onze oude auto hebben wij via de ANWB/Nieuweautokopen een nieuwe Kia Picanto aangeschaft. De levering was zelfs sneller dan verwacht en alles is keurig afgehandeld. Wij zouden het zo weer doen!!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Kijk, daar doen we het voor!

Nieuweautokopen.nl

hoewel mij oorspronkelijk iets anders was beloofd, is alles uitstekend opgelost.

Ik zou een auto uit voorraad krijgen maar later bleek "mijn auto" nog op de boot te staan. Maar de persoonlijke aandacht van Marcel van Gog en de oplossing die hij bedacht, nl een leenauto om de tijd tot de levering te overbruggen, heeft het helemaal goed gemaakt. De beloofde taart is weliswaar nooit gearriveerd, maar dat mag de pret in het geheel niet drukken. Ik ben al met al heel erg tevreden en de nieuwe auto is heerlijk.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Marga, bedankt voor je review! Je snapt uiteraard dat de taart er nu wel aankomt!

professioneel snel zaken doen

uitstekende behandeling

• Marv

Erg behulpzaam

Ik ben heel tevreden met hoe ik ben geholpen. Echter heb ik na 8 weken nog geen auto en moet ik waarschijnlijk nog 4-6 weken. Opzich niet erg, maar wel fijn als je je erop in kan stellen.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Marv, Bedankt voor de review. Jammer dat de importeur nog geen daadwerkelijk update heeft kunnen geven. Wij werken er hard aan om dit te bewerkstelligen! Aan ons zal het inderdaad niet liggen.

geweldig

Vooral makkelijk, omdat bijna alles voor je geregeld word

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Yvonne, Top en bedankt voor je feedback!

• Esther

tot nu toe perfect..

als je een auto zoekt, ga eerst de dealers langs en dan daarna naar nieuweautokopen.nl
Ik weet zeker dat je er dan een betere deal uitsleept!

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Esther, zo is het! Eerst bij de dealers langs en bij ons kopen! Wij zijn er wel blij mee...

Uitstekend

Bij Nieuweautokopen weten ze hoe je een klant hoort te behandelen! De beste prijs gehad voor mijn inruilauto en de meeste korting op een nieuwe. Van de klantgerichtheid bij Nieuweautokopen kunnen heel veel dealers nog wat leren.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Hoi Robert-Jan Bedankt voor de complimenten!

Nieuweautokopen.nl

als de tweede koop net zo goed afgehandeld wordt als de eeerst teken ik ervoor

goede service en prima afhandeling

Hoi Gerard
Bedankt voor je positieve feedback! En bedankt voor de tweede order.

• Wil
  • Acheteur vérifié

Goed maar minder "dwingend" mag!

Ik heb voor een goede prijs mijn auto gekocht, niks mis mee.
Communicatie verliep vlot en soepel, met daarbij wel de opmerking dat verkooptechniek in de vorm van "dwingende"mailtjes en/of telefonische vragen wat mij betreft wat minder mag. (Nieuweautokopen laat niet los...)Je wordt er mee overvallen. Voorbeeld: je krijgt al heel snel "herinnerings" mail dat je nog niets besloten hebt, of tijdens een telefoniesch ondehoud wordt afgesloten met: "Dus de wachttijd kan vervallen" , terwijl dit onderwerp tijdens het gesprek niet ter zake was of ook niet aan bod was gekomen.
Nu wist ik heel goed wat ik wilde en laat mij niet gek maken, echter dit zou wel wat klantvriendelijker mogen gebeuren. Geef de klant de ruimte om zelf zijn eigen koers te bepalen en ondersteun daar waar nodig is....

Hoi Wil,
Bedankt voor je review! We gaan direct kijken wat we aan de automatische mails kunnen doen. Wellicht dat we een andere tekst gaan maken hiervoor.

Klantgericht, duidelijk en servicegericht

Bij het afhalen van onze splinternieuwe bolide werden we vriendelijk ontvangen met een kopje koffie.

Gelijk werd er gezocht naar een scherpe verzekeringsactie polisdirect.nl.
voordat we uiteindelijk bij nieuweautokopen.nl zijn beland hadden we diverse dealers om offerte gevraagd.

Geen ene dealer kon zo'n scherpe prijs bieden.....alleen bij nieuweautokopen.nl

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Top! Bedankt voor uw vertrouwen familie Rahmoe!

• M. Bax
  • Acheteur vérifié

Behulpzaam, maar wisselend van informatie.

Alles kan altijd beter en dat geldt ook voor nieuweautokopen (NAK).
Inzet is goed, kennis iets minder. Te veel verschillende merken?

Informatie: wisselend. Dan weer zoveel dagen levertijd, dan weer opeens zoveel weken...

Klant wil duidelijkheid.

Réponse de Nieuweautokopen.nl

Geachte heer Bax, Bedankt voor uw business! Toch leuk, binnenkomen voor een gebruikte toyota en weggaan met een nieuwe Kia! Wij nemen morgen contact met u op om de onstane onduidelijkheid inzake de levertijd van uw nieuwe auto weg te nemen. Paul de Vries

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer