[REPLY]
De bestelde producten zijn in goede orde ontvangen. De levertijd was echter vrij lang, maar wat mij nog het meest verbaasde is dat iets makkelijk door de brievenbus kan met een pakketdienst werd verzonden. Hierdoor heb je het gebruikelijke gedoe dat je het pakket elders moet gaan ophalen (omdat ze altijd langs komen als je niet thuis bent), terwijl dat voorkomen had kunnen worden door het als brievenbuspost te verzenden. Laat desnoods de klant hier voor kiezen.
Desondanks zou ik hier weer bestellen als dit de goedkoopste leverancier is voor wat ik wil kopen.
De artikelen die ik nodig had waren allemaal op voorraad en goedkoper dan bij de andere webshops die ik al had bezocht.
Per mail word je goed op de hoogte gehouden van het bestel-, en verzendproces. Snelle levering!
telefonisch besteld,
snel kunnen bestellen bij telefoniste.
Prima afwikkeling en factuur per mail.
Voorbeeld voor anderen !
Zeer tevreden, scherpe prijs,snelle levering, Top !
Super, een klein foutje, afhandeling prima
Het pakket werd goed aangegeven op mijn mail-adres.
Ik kon het volgen.
Het kado was goed verpakt en ik heb het nog niet uitgepakt.
Dit gebeurd pas op 1 juni.
Mijn order was maar klein,maar de levering geschiedde netjes zoals afgesproken.
ik ben tevreden over de snelle afhandeling en het tijdig leveren van mijn pakket.
Computermeubel besteld, prima op de hoogte gehouden in welke status de order zich bevond, en een week later binnen. Alles prima.
heb bij office deals twee linten besteld en het is zo gegaan als was beloofd alles keurig op tijd
mijn compliment ,heb het wel anders meegemaakt
ga zo door
groet henny
ik ben heeeel blij met mijn bestelling
het was er snel en het was goed verpakt
er kon niks misgaan
Ruime sortering, goedkoop, snel. Een foute bestelling werd in 'no time' geannuleerd, zodat een goede bestelling geplaatst kon worden. Netjes.
wij hebben het product tot op heden niet ontvangen, wel een briefje van de aflever service dat wij naar een bepaald nummer moeten bellen. tegen de tijd dat dat me lukte werd mij gezegd dat het product alweer teruggestuurd was naar Office Deals.
Wat een bizarre service, dat is toch niet meer van deze tijd. De bezorging had overigens gemakkelijk bij de buren afgeleverd kunnen worden, zoals zoveel andere bezorgers ook doen
Ik heb overigens geen idee wat nu verder de procedure is.
Zeer snel geleverd, goede produkt informatie
goed, de verpakking had iets kleiner gekund, verder geen problemen
Snelle levering en goede afhandeling, de levering is te volgen.
Fijn om een bestelling bij Office Deals te plaatsen.
Prima. Levering conform leverdatum zoals vermeld op de site. Snelle reactie op mijn vragen per email. Gewoon heel goed.
Tot nu toe niets dan goede ervaringen gehad. Zeer tevreden klant.
De prijs is de beste die ik heb kunnen vinden, maar ik kan niet bestellen om iets gegarandeerd over 2 of 3 dagen te hebben.
Scherp geprijsd, goede service. Enig minpuntje was dat de zending vertraagd was door een foutieve scan van het ontvangstadres. Werd netjes opgelost en duidelijk aangegeven wanneer ik het pakket kon verwachten. En dat klopte.
Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden.
Perfect! Hier zal ik zeker vaker bestellen, super!!
Correcte levering en na-levering
Snelle levering, goede producten. Een paar waren helaas een beetje beschadigd. Maar verder goede service en veel producten op de site!
Heb de versnipperaar gekocht voor thuis gebruik en die doet 't prima!
Ik ben blij met de snelle levering, de grote keuze aan producten en het prijsniveau. Kom zeker terug bij jullie.
Whiteboard + toebehoren. Ziet er allemaal prima uit.
De vervoerder had helaas het product beschadigd maar de klantenservice heeft dat snel en correct afgehandeld.
betaling met screenshot laten zien aan office-deals waarna uitlevering (met spoed) direct in werking werd gezet en ik spul volgende ochtend binnen had.
2 maand geleden besteld en betaald maar nog niks geleverd
Geachte meneer Hamminga,
Wij hebben u laten weten dat uw bestelling in backorder stond bij onze leverancier. U heeft ons daarna nog een mailtje gestuurd van wanneer u uw rekenmachines kon verwachten. Wij hebben u daarop laten weten dat het eind april ging worden dat de rekenmachines leverbaar waren. Wij hebben de rekenmachines op 26-04 binnen gekregen. Deze hebben wij toen direct naar u toe gestuurd. Op 27-04 is de bezorger van onze pakketdienst bij u aan de deur geweest en er was toen niemand. Daardoor heeft hij het pakketje weer mee terug genomen. Wegens koninginnedag had hij het extra druk op 02-05, daardoor heeft hij zijn route niet afkunnen maken, daardoor heeft het pakketje 1 dag extra vertraging opgelopen. U heeft daarna op 03-05 het pakketje ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice Office Deals.nl
Wanneer je een order plaatst krijg je een bevestigings e-mail. Daarna krijg je een e-mail als ze de order verzenden en met wie ze het verzenden. Je kunt je order ook nog volgen. Ik vond het snel en netjes bezorgd.
Een mening geven over een shopervaring is mooi.
Maar ik wacht nog steeds op de levering van het bestelde.
De opgegeven tijd zou ergens vorige week zijn.
Ik vrees dat ik erachteraan moet bellen.