We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Plus-Kids.dk

Plus-Kids.dk Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Plus-Kids.dk et donnez votre propre opinion sur Plus-Kids.dk 126
Excellent
9.5 sur 10

126 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (126)
Plus-Kids.dk

Perfekt levering, perfekt behandling.

Vi er glade for at handle med butikken. De sender varerne hurtigt og de har billige priser. Kvaliteten på tøjet er fint.

Top avis Plus-Kids.dk

• Jackie
  • 2 Evaluation(s)

Fantastisk service !

Aldrig før har jeg fået så flot service fra et firma ! Det er første gang jeg har bestilt fra Plus-Kids , men bestemt ikke sidste gang . Jeg fik nogen rigtig fine varer , og de to ting der var udsolgt , blev erstattet af rigtig fine alternativer , og så fik jeg endda en ekstra vare med , og en håndskreven hilsen :-)
Alt er foregået hurtigt og effektivt , og jeg kan bestemt kun anbefale at handle med Plus-Kids på de varmeste !

Dejlig net-butik.

God, serisø butik, hjælp når der er brug for det, troværdigt og nemt.

Rigtig god webbutik

Super hurtig levering! Dejligt, at der endelig er et sted, hvor jeg kan købe bukser til min dreng, som sidder godt :-) og så oveni købet til en fin pris

Superb firma

Nem og stort overblik på hjemmesiden. Super hurtig levering, alt i alt en superb behandling. Har allerede anbefalet til andre med "runde" børn og børnebørn

Perfekt

God butik med varer man ikke kan få andre steder og super service

Kanon service

Tøjet kom få dage efter jeg havde bestilt, meget fin service.

• Eva
  • Fjenneslev, DK

God netbutik

Der er super service og hurtig levering.

Perfekt

Det er første gang jeg handler hos Plus-Kids.dk. Hurtig levering og pæne varer. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

Super hurtig levering-skønt

Vi havde fået ene af tøj der ikke passede i julegave. Så gik vi ind på jeres hjemmeside og fandt bukser og bluse. Og det passede. Skønt drengen var super glad. Det er ikke sidste gang vi handler der
Stina handberg

Plus-Kids.dk

super service hurtig og nemt

rigtig fin service hurtigt og nemt

• Helle

God oplevelse i levering

Jeg bliv overrasket over hurtigheden i leveringen og synes det er dejligt.

Meget god service

Jeg er fuldt ud tilfreds med Plus-Kids. Jeg oplever at der bliver givet en ekstra service hvis der ikke er den vare på lager, som jeg har bestilt.
Det sætter jeg stor pris på :)

Fin service

Efter lidt forviklinger med noget refundering som nu er på plads, vil jeg gerne give topkarakterer for god handel og fin service.

Plus-Kids.dk

Jeg er blevet fast kunde.....

Efter flere år med problemer hvad ang tøj til min datter, var jeg så heldig at finde pludkids. Jeg har bestilt en hel masse hverdags tøj til min datter og det kom efter 3 dage.

Og vi er super glade for tøjet. Det passer og min datter føler sig som en prinssesse. Hun har mange mange gange været udsat for nyt tøj der ikke passer og som skulle byttes....men denne gang sad alt tøjet perfekt. En super oplevelse for min datter.

Jeg vil altid handle tøj hos pluskids fremover og jeg har sendt hjemmesideadressen vidre til familiemedlemmer, så de ved hvor de skal handle det rigtige tøj til pigen.

Super service.

mange tilfredse hilsner fra Tina og Amanda.

super service!!

det var rigtig nemt at handle hos plus-kids.dk

Jeg fik meget hurtigt mine varer og det bedste af det hele var, at der var en personlig besked med i pakken. Det var dejligt og "overskudsagtigt" og gjorde det hele meget mere personligt!

Jeg må desværre returnere nogle af bukserne til en anden størrelse, men jeg ved, at det kun gør min oplevelse endnu bedre!

Det er IKKE sidste gang jeg handler det !!

Plus-Kids.dk

God kundeservice og fornuftige priser

Jeg har handlet en del hos Plus-Kids og har hver gang oplevelsen af, at der sidder et kompetent og meget serviceorienteret menneske og styrer slagets gang i butikken i Beder! Der er altid hjælp at hente, hvis man ringer med tvivlsspørgsmål; varerne bliver leveret til tiden og der er absolut ingen problemer med hverken bytning eller penge retur.

5 stjerner...

Rigtig god og personlig service. Også i forbindelse med ombytning eller lign. Min søn er utrolig gladfor tøjet, der sidder perfekt og får ham til at føle sig godt tilpas.

super butik

Bor heldigvis tæt på pludskids, så det er nemt at tage forbi og hente tøjet selv. Og min søn kan prøve bukserne. Og her er det altid dejligt at komme. Dorte er sød og hjælpsom og klar med gode tilbud. Skønt med en butik hvor man kan få bukser der både passer i længde og livvide :o)

Upåklagelig service

Jeg fik det jeg havde bestilt i de rigtigt størrelser og tøjet passede.

God service

Første handel hos Plus-Kids, et par skibukser.

Lidt forvirring i leveringsbetingelserne, da der et sted står 3-5 hverdage og et andet 2-3 hverdage.
Efter 3 hverdage uden "varen er afsendt mail" forsøgte jeg at kontakte forretningen både på mail og mange gange på telefon uden at komme igennem. Begyndte at blive lidt nervøs :-)
Fik på 4. hverdag en meget sød mail fra Dorthe, som undskyldte med ferie og straks havde afsendt varen med pakkepost. Den modtog jeg dagen efter med en meget fin ekstra gave i.
Bukserne faldt i god jord hos både mor og barn, og vi ser begge frem til en vinter uden klagen over skibukser der strammer i maven. Vil helt sikkert handle hos Plus-Kids igen.

Super fin service

Lynhurtig levering - denne butik kan klart anbefales !!

Altid super service!

Hurtigt tilbagemelding og hjælp til at løse tøjkriser.....

super side

Super god butik at handle i. Overskuelig nem og god service. vi fik vores pakke ret hurtig. Vi gik gennem Dubli.com og ind på plus-kids.dk dejlig nemt og overskueligt.

Super service

Jeg bestilte varerne og fik dem et par dage senere. Størrelserne passede og alt i alt en god oplevelse som jeg varmt kan anbefale til andre nye kunder.

Fantastisk

Fik de bestilte varer efter bare 2 dage i de rigtige størrelser og det hele. Gid alting i livet kunne foregå ligeså glat.

God service

Kan godt anbefaling,at købe tøj fra Plus-kids.

Rigtig god butik.

God butik, med et rimeligt udvalg af smart børnetøj til de lidt større børn. Leveringen er fantastisk hurtig, der gik kun to dage efter bestilling, til tøjet blev leveret. Eneste minus er, at returnering ikke er fragtfrit. (det har dog heldigvis ikke været nødvendigt endnu) Plus Kids kan kun anbefales.

super service

Dejlig nemt og ligetil. Hurtig levering og rigtig fin service. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne og kvaliteten er rigtig god. Selve sortimentet måtte gerne være bredere men først og fremmest mere "stabilt". Jeg søgte efter drengebukser str 134 da det altid er bukser der er problemet iforhold til den ekstra livvidde og der var meget lidt at komme efter. De fleste produkter var helt udsolgt og andre ikke at finde i størrelsen, så her kunne jeg godt tænke mig et sortiment hvor man var sikker på at kunne finde og vælge mere end et enkelt eller to par bukser.
Man kunne måske også forestille sig en mængderabat således at man med fordel kunne bestille fx 2x3 par af favoritbukserne - det ville jeg ihvertfald gerne og det ville jo også være nemmere at administrere.

de varmeste anbefaldinger

jeg har kun handlet 2 gange ved plus-kids (venter i øjeblikket på efterårskollektionen, så vi kan handle en 3. gang). og hver gang har servicen været i tip top: varerne kommer 2-3 dage efter de er bestilt. Er den bestilte vare udsolgt sendes et forslag + evt returkuvert. Varernes kvalitet oversteg også mine forventninger; der har ikke været noget at sætte en finger på :-). Jeg har oplevet en bedre service her end jeg har fået ved personlig betjening i diverse butikker - vh Mischa B. Lund

Super Service

Jeg og min søn har handlet mange gange hos Plus-Kids, vi har altid fået en super service og den hjælp vi skal bruge.
Kan kun anbefale Plus-Kids.

for mange gamle varer

jeg er stoppet med at handle,d er er alt for mange gamle varer, varer der e r over 3 år gamle... og rigtig tit ryger de på fuld pris...min søn gider ikke det samme tøj igen og igen...så farvel shop, det holde rikke

Super godt

Første gang vi handlede ved plus-kids, men bestemt ikke sidste,super
hjemmeside, hvor alle varer er godt beskrevet og nogle gode billeder.
Virker meget personligt,selvom vi er i den anden ende af landet..
Super godt

Bedre service findes ikke

Jeg har efterhånden købt en del tøj hos Plus-kids og hver gang har servicen bare været helt i top.
Ingen problemer ved retunering og altid hjælp at hente ved spørgsmål om størrelse og andet.
Det kan bare ikke være bedre......SUPER

Plus-Kids.dk

Super sted og perfekt kundeservice

Har handlet der en del gange og servicen er bestemt ikke bliver ringere,
tværdigmod. Hurtig levering som altid.
Kan varmt anbefale at handler der.

Købt bukser

Super hurtig levering, god hjemmeside

• Nulle
  • Nulle
  • Allerød, DK
  • 10 Evaluation(s)

Som altid helt i orden

Vi har efterhånden købt tøj hos Plus-Kids nogle gange og det er formentlig ikke noget vi stopper med. Plus-Kids har et godt og bredt sortiment og så er Dorthe det mest hjælpsomme jeg har mødt. Har vi købt noget, der ikke passer, er det bare at returnere det. Ingen problemer eller sure miner.

Super service

Nemt, hurtigt og personlig betjening. Gode billeder af modellerne, så det er rimeligt nemt at finde rundt.

Nemt og hurtigt

Nemt og overskueligt, og man slipper for at gå i butikker

• Pia

Super service

Rigtig god hjemmeside med gode ting.

Hurtig og god service.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer