We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Seelen Care

Seelen Care Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Seelen Care et donnez votre propre opinion sur Seelen Care 183
Excellent
9 sur 10

183 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (183)

Nemt og hurtigt

Dog synes jeg, det er i overkanten at betale 30,35 kr. for en enkelt tragt til mit Heine otoskop.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Tragten du har købt er en specialfremstillet flergangstragt. Engangstragte er selvfølgelig billigere :-).

Har du brug for vejledning omkring valg af produkter, er du altid velkommen til at ringe.

Laila Schmidt, teamleder salgssupport

Top avis Seelen Care

Seelen Care

Intet mindre end fremragende.

Et par dage før jeg nethandlede hos Seelen Care, havde jeg oplevet at blive regulært og bevidst snydt hos et firma, der handler med samme varer som Seelen Care. Derfor bestilte jeg nu mine varer hos Seelen Care, som - uden at vide dette - viste sig som det perfekte sted at handle. Gennem den korrekte, hurtige levering og de absolut rimelige priser får man indtryk af et firma, der viser en personlig interesse for hver eneste kunde.
Jeg vil gerne påtage mig at anbefale firmaet meget varmt, og jeg glæder mig til også fremover at være kunde i dette reelle firma.

• Anja
  • 6 Evaluation(s)

Meget kundevenligt

Jeg har handlet hos seelen care flere gange. Denne gang havde jeg åbenbart glemt at krydse GLS pakkeshop af og chaufføren kørte derfor forgæves til min adresse. De ringede derfor og fik ordnet så pakken kom til en pakkeshop i stedet. Super service. Og hurtig levering vel at mærke....!!!

• Gurli

Problemfrit

Alt gik som det skulle og varerne blev leveret hurtigt.

• Belén

Effektiv og hurtigt

Kan anbefales

Seelen Care

Hurtig levering og god service

Jeg fik de varer tilsendt uden at betale fragt, som ikke var der ved afhentning.

Jeg er godt tilfreds.

Super hurtig levering af den rigtige varer - fint!
Kunne dog godt have tænkt mig, det var muligt at få varen leveret til min hjemadresse med flexlevering.

• Lau
  • Acheteur vérifié

hurtigt og nemt allerede første gang

jeg kan egentlig bedst lide at tale med en anden person, når jeg skal bestille nye varer til klinikken, men Seelens hjemmeside er nem at overskue og hurtig at bruge, og hvis der er tvivl kan man jo fortsat ringe op.

Uheldig

Første gang modtog jeg varer som jeg ikke havde bestilt og der manglede varer som var bestilt.
Seelen Care var søde og venlige, jeg retunerede de fejl leverede bøjler og modtog en ny pakke!!!!!! men desværre igen ikke min bestilling, denne gang modtog jeg, bøjler magen til dem jeg lige havde sendt retur??? jeg har nu skrevet en ny mail, og håber jeg snart modtager de varer jeg har bestilt og betalt for.

Hej Steen

Så har vi undersøgt sagen, der er kun at sige UNDSKYLD. Flere ting gik galt, og vi kan kun beklage.

Men nu er pakken leveret i din pakkeshop i dag kl. 11.20 - og vi har lagt lidt chokolade i som et plaster på såret.

Tak for din tålmodighed.

Lise von Seelen

• Helle
  • 3 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Vil klart handle der igen :)

Bestilte søndag og modtog pakken tirsdag. Derudover var prisen hos Seelen Care langt lavere end tilsvarende sites. Handler der helt sikkert igen :)

Super !!!

Let og hurtig ordre behandling.

Seelen Care

Hurtig, effektiv med en positiv oplevelse!

Nem og enkel ekspedition med en superhurtig levering!

hurtigt, nemt og præcist

hurtigt, nemt og præcist

god oplevelse

4 stjerner fordi ventetiden var mere end nogle dage.

Perfekt...

Hurtigt og nemt...

???????????

1. kontakt den 7.3. pr. tlf. "Hvis du bestiller varen på vores hjemmeside i dag, så har vi den her til afhentning, i starten af næste uge." Jeg bestiller varen, straks jeg er ved min PC.
2. kontakt onsdag den 14.3. hvor jeg ringer og spørger til varen, som jeg skal bruge torsdag. "Er desværre ikke kommet, men den er afsendt fra Sverige og skulle være her på fredag" 3. kontakt fredag den 16.3. "Varen er ikke kommet, men kommer måske senere. Nej, forresten.... vores lagerfolk er gået hjem, så det bliver ikke i dag. Mandag skulle den gerne komme."
4. kontakt, kører jeg forbi kontoret mandag ca. kl. 13.30, da jeg er tæt på i anden anledning. "Varen er desværre ikke kommet endnu, men måske senere i dag." Modtager senere en telefonbesked, at varen er kommet, men jeg er kommet hjem og skal køre 30 km for at hente den, så det blev ikke i dag.
Jeg bestilte varen den 7.3. og kan få den udleveret mandag den 19.3. (Det skal siges at de folk jeg har talt med, har været søde og rare :-)

Hej Thorbjørn

Vi har nu set nærmere på sagen.

Dit produkt var en bestillingsvare, som vi bestiller hos producenten. Her gik det galt fordi producenten i første omgang overså vores bestilling.

Vi gennemgår nu procedurerne for bestillingsvarer og leveringstider, så vi undgår lignende situationer i fremtiden.

Så tak for din henvendelse – den gør os kun endnu bedre.

Og så glæder det os, at du trods alt føler dig godt behandlet under hele forløbet.

Lise von Seelen

• AMS
  • 3 Evaluation(s)

Hurtig og god betjening

Det er godt at få varerne så hurtig som muligt. Hvis det er varer i rest ordre kommer der en forsendelse med varer på lager - det er dejligt, da man ved online bestilling kan se hvilke varer der i rest ordre og derfor kan tage sine forholdsregler ved senere levering.

Seelen Care

God kvalitet, hurtig levering og god pris.

Jeg er yderst tilfreds. Varerne er i orden, prisen er god og det hele er enkelt og ligetil.

Helt Perfekt

Nem overskuelig hjemmeside, plus god info mht levering over mail. Leveringstidspunkt overholdt. Så alt i alt intet at komme efter

• Mort
  • Mort
  • 4 Evaluation(s)

Virkede fint

Vil købe her igen.

Super

Nemt at bestille, hurtig levering

Fantastisk service

Du er altid hjælpsom, hurtig til at få sendt dine varer afsted, så vi i vores praksis ikke står og mangler noget.
Er der noget du ikke har på lager skaffer du det gerne - og det sætter vi meget pris på.
Alt i alt er vi meget tilfredse med dig.

Fint

Varene var som bestilt, levering hurtig. Kan kun være tilfreds

Seelen Care

super fint på alle måder

Nemt at finde det jeg ledte efter, simpel betaling og levering nøjagtig som planlagt

Det var som internet handel skal være - helt uden problemer og korrekte varer leveret

Tak for fin betjening

Perfekt betjening

Seelen Care har rigtig mange gode produkter til sportsfolk, og en hurtig ekspedition viste, at der er styr på tingene.

Jeg oplever god service hos Seelen Care

Jeg har handlet hos Seelen siden 1984. Jeg har oplevet god service. Hvis der en sjælden gang er sket fejllevering bliver dette rettet omgående.

• Hans

Helt OK

Bestilling let. Info om forsendelse OK.Afhentning OK.

korrekt og hurtig levering

korrekt og hurtig levering

• Anders

Proffesionet firma

God fin service og hurtig levering uden fejl og mangler.
Varene er i god kvalitet.

• Mark
  • Mark
  • 5 Evaluation(s)

Godt

Super gode tilbud og hurtig ekspedition.

Seelen Care

Super fin service, hurtig levering

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering.

Hurtig og præcis levering

Jeg bestilte mine vare hos Seelen care fomiddagen. Allerede lige over middag havde de afsendt pakken, endda i uge 7 hvor de fleste har vinterferie. Dagen efter kunne jeg afhente pakken.
Dertil er priserne helt i orden og deres hjemmeside er meget nem at navigere rundt på.
Jeg vil helt klart handle hos Seelen Care igen, og vil anbefale den til alle der måtte have behov for deres vare!

Hurtigt - og nem levering

Perfekt handel og helt igennem gnidningsløst

Bare Perpect

Det er som jeg gerne vil handle, varen kommer næste dag.
Det kan ikke gøres bedre.

• Poul

Nemt

Overskuelig nem hjemmeside

Pålidelig levering

Kompetent vejledning, funktionel hjemmeside og sikker levering

• Renate

Service i topklasse

Jeg kan absolut anbefale at handle med dette firma over nettet, super service og information hele vejen igennem og en meget hurtig levering. Jeg bestilte i fredags og fik pakken om mandagen. Nemt og bekvemt.

Seelen Care

Meget professionel og hurtig levering

Jeg ringede og fik super vejledning over tlf, derefter bestilte via internettet og dagen efter fik jeg af vide at min skinne var afsendt, og dagen efter igen fik jeg min skinne... nemt og meget smidigt...

• Kunde

Tilfreds

God samarbejdspartner

• Hudl

Levering til tiden

God og venlig information ved telefonisk henvendelse. Levering som aftalt.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer