We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de SmartGuy.dk

SmartGuy.dk Logo
Ce que disent les clients: »God side med meget tøj og god...« »God service, lækkert tøj og...« »Det er første gang jeg har købt...« 5745
Excellent
9.2 sur 10

5.745 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (5.745)
SmartGuy.dk

altid god betjening og priser

det er fedt tøj og altid nyheder og stort udv m.m

Top avis SmartGuy.dk

SmartGuy.dk

Absolut et af de bedste net-butikker jeg har handlet hos.

Deres service er super god. Min søn havde købt en ny hue, og bad om at få den sendt hjem til hans mormor, da han var på vinterferie hos hende. Men den kom aldrig frem, trods det er når vi søgte den hos Post Danmark, fik vi oplyst at den var afleveret. SmartGuy tilbød herefter at sende en ny, og uden beregning, fordi son de skrev til mig: dette bliver kun en sag mellem SmartGuy og Post Danmark, du skal naturligvis have din nye hue (uden ekstra omkostning) SUPER GOD BEHANDLING

Dennis Hansen et Thomas Vinkler a trouvé cette évaluation utile

Hurtig

Altid hurtig og problemfri service

SmartGuy.dk

Hurtig levering, god kvalitet, god pasform!

Alt var som det skulle være. Var bange for at det måske ikke ville passe som håbet, men alt (to tshirts, et par bukser, og en trøje) passede perfekt, og var leveret på to dage. Gratis levering endda. Super butik

• Zanne

Rigtig fin handel :)

Kan kun anbefale smartguy, gode tilbud, hurtig levering og rigtig fine vare :)

SmartGuy.dk

Hvorfor stå i kø, når man har en af de største, bedste og billigste tøjbutikker lige ved hånden?

Jeg har absolut kun positivt at sige om SmartGuy. Der er MASSER (!!) af varer at vælge imellem. Kvalitetsmærkevarer, og endda en stor del af dem på tilbud! Jeg var på udkig efter en vest, og hos SmartGuy fandt jeg side op og side ned med forskellige modeller og mærker, modsat så mange andre sider der kun havde max 10 forskellige at vælge imellem. Handelen foregik nemt og lige efter bogen, og få dage efter tikkede en SMS ind, om at jeg nu kunne hente min pakke på aftalte pakkecentral.. SUPER nemt og ikke en finger at sætte på denne netbutik!

Altid godt

Super god netshop. God kundeservice, gode tilbud, gode varer og hurtig levering. Har aldrig haft problemer.

Fin mulighed

Købet fungerede let og gnidningsfrit!

• Thomas

Perfekt som altid...

Har kun ros til smartguy.dk, de leverer hurtigt og varerne er altid i orden...

Ubeskrivelig godt

SmartGuy.dk er jo for vildt, ALT for fedt tøj de har og mega feeed andre vare. Servisen er helt i top, de lever enes var hurtigt. De har fornuftige priser, alle kan være med på. Der er ikke noget man kan sæt en finger på. Tip top her fra :)

• Henrik

Troværdig

God net butik som var hurtig med at sende ens vare, med det sammen.

• hugo

3 rigtig og en forkert

Bestilte 4 x medium og fik 3 medium + 1 lange. God og overskuelig web side, hurtig behandling og troværdig lager statestik.

Perfekt.

Jeg fik pakken 2 dage efter bestillingen, og det hele var perfekt, selv om noget af tøjet var for stort, men det var jo min egen fejl ;) Returneringen gik ligeså hurtigt, de sendte et nyt par bukser med det samme de havde fået min pakke retur, og fik det 3 dage efter jeg havde sendt dem pakken.

Nå! Så den har i ikke?

Jeg har handlet op til flere gange på smartguy og er meget tilfreds med kundeservice og næsten alt andet. Jeg savner dog en enkelt ting, og det at at man bliver noget hurtigere underrettet om, at en vare man har bestil ikke er på lager og det skyldes at forsendelsen er 5 dage forsinket. Jeg bestilte for nylig nogle produkter, men pga at en ikke var på lager, blev hele forsendelsen udskudt, med det resultat i at jeg ikke har fået min sidst vare.
Der til skal det så siges at det er godt i går ind og siger at, jeg kan få en anden uden at skulle betale for forsendelse.

Godt

Købte en skjorte og den kom 2 dage efter de havde sendt den :)

• Jane

nem og overskuelig bestilling

Det eneste jeg ikke var helt tilfreds med var, at jeg ikke kunne finde ud af, hvad det var der manglede. Jeg havde bestilt for x antal kroner og da pengene blev trukket, var beløbet et andet. Og først da jeg modtog mine varer, kunne jeg se hvad der manglede. Ellers ingen problemer.......

SmartGuy.dk

Masser af varer og lynhurtig levering

Dejlig hjemmeside med masser af varer. Dejlig hurtig levering

Super handel.

Det er nemt og hurtigt, at handle ved SmartGuy.dk.
Der er god service og hurtig ekspedit på varerne.

SmartGuy.dk

Super netbutik og hurtig levering.

Har handlet på Smartguy flere gange og det fungerer upåklageligt hver gang!

Jeg kan varmt anbefale Smartguy til alle!

Super service

Kan kun varmt anbefale smartguy.
Hurtig levering, god service og stort udvalg.

Ingen Problemer

God hjemmeside og hurtig levering af aftalte vare.

God og hurtig

God og ok levering.

Super!

Hurtig levering - som altid :)
Ingen klager overhovedet

udmærket

Får altid mine varer uden problemer..

• søb

hurtig levering

Alt fungerer OK fra bestiling er afgivet til varen modtages.

Forslag til forbedring: det er for bøvlet at returnere varer som af den ene eller anden grund ikke passer i str eller lignende. Varene bør sendes i kuvert/kasse som også kan bruges til returnering.

• Linda

Alt var tip top

Varene kom hurtigt og alt var i orden. :-)

Superhurtig levering

Jeg havde brug for en gave med det samme. Og jeg fik varen jeg bestilte dagen efter med Posten. Perfekt.

Stort udvalg

Smart Guy har et stort, bredt og godt udvalg af herretøj, - og så har de meget hurtig levering på det bestilte. Har handlet her før, og handler her helt sikkert igen.

Nemt og praktisk....

Med iPad i hånden hjemme på sofaen...så bliver det vist ikke nemmere...

Stort plus - men også ?

Jeg syntes det gik rigtig hurtigt med at få varen leveret. Alt til 5 stjerner.
Til gengæld kan jeg ikke forstå at jeg intet har hørt efte at jeg returnerede varen den 16.5.2012

• Helen
  • Acheteur vérifié

Den bedste online køb jeg har gjort i år

kære smartguy, det er simpelthen en fornøjelse at handle på din hjemmeside - god oversigt, mange valgmuligheder, altid gode tilbud og altid billigere end i forretningerne. Jeg har en søn som præcis ved hvad han vil have og så tænker jeg på dig Smartguy og må lige tjekke om det er noget som du forhandler og ved du hvad der er ikke mange gange hvor du ikke har det:-) Jeg har aldrig prøvet at skulle bytte noget, men det har min datter som også handler hos jer og det gik fuldstændig uden noget øvle bøvle. Hendes beløb kom ind på kontoen som skrevet og det nye blev sendt ved ny bestilling og det kom også meget meget hurtigt! Det bedste er at jeg ikke behøver at være hjemme når varen kommer men at jeg kan vælge et sted som er så tæt på min bopæl - det er jo fantastisk!!!. Jeg har anbefalet dig til mange og sagt hvis du kender størrelsen og mærke så tjek lige Smartguy før du handler i butikkerne, og skulle du ikke kende størrelsen så find ud af det via en butik og gå så hjem og bestil. Det er hurtigt, bekvemt og vupti så har du varen i hånden.Hvor svært kan det være - ikke særligt svært hvis du vælger Smartguy!!

SmartGuy.dk

det kunne er være bedre .

Det er den beste servis jeg har fået og meget hurtig.

• Anita
  • 5 Evaluation(s)

perfekt

intet at klage over

Super!

God service, godt udvalg, hurtig levering.
Hvad med en aftale med Post Danmark om flex-levering? Det er træls at skulle hente sin pakke på posthuset når man betaler for at få den hjem...

We trust you!

Man får det man betaler for og det man forventer!

• Oliver

Billigt, nemt og hurtigt

Det er god service at man kan ringe om aftenen og få svar på spørgsmål. Der er ingen problemer med at få byttet eller returnere varer og det er billigere end andre netbutikker jeg kender til.

• Martin
  • Acheteur vérifié

Super service og nem hjemmeside

Kanon hjemme side og gode priser.. Man får gode vare til gode penge syntes jeg.. Vil klart bruge siden igen.

Alt som forventet

Fik pakken til tiden, varen er god, prisen var god, alt i alt, intet og klage over, er meget tilfreds, vil helt sikkert handle tøj på nettet igen!

SmartGuy.dk

SmartGuy er lig med produkter med stor brugsvædi

Varerne lever op til beskrivelse og billeder, leveres hurtigt og til konkurrendygtige priser.

Total god servce

Som sædvanlig når man skal have nyt tøj og skal bruge det lige om lidt,så er det iorden når man bestiller hos smart guy, man ringer bare
og siger man skal bruge det hurtigt så kommer 2 dage efter;-)
god service.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer