[REPLY]
Solfilmgruppen har leveret og monteret solfilm og reklamer på alle vores firmabiler. Kvaliteten er i top, alle medarbejderne er flinke og meget servicemindede. Det var meget vigtigt for os, at alle aftaler blev fulgt til punkt og prikke, da vi er meget afhængige af vores firmabiler.
Vi kan kun varmt anbefale SolfilmGruppen til alle.
Fint levering dog manglede en batman skraber i første omgang, ringede ud for at melde det, og fik at vide at der fulgte noget monteringssæbe med men det fik jeg aldrig...
Ellers fint...
Køb af solfilter-film til montering på glasrude hos Solfilmgruppen har været en god oplevelse. Det var nemt at bestille varen og den blev leveret dagen efter. Jeg vil anbefale firmaet til andre.
udemærket personlig betjening
også var der en lille sjov ting med
(SLIKKEPIND)
HURTIG LEVERING
IKKE NOGET AT KLAGE OVER
Alt er gået fint, men fik aldrig nogen mail på hvornår min bestilling var afsendt, kun at min bestilling var modtaget, men havde pakken 3 dage senere, med alt MEGET forsvarligt indpakket, næsten ikke til at pakke ud for bobbelplast og tape.
Købte PerformX 05 solfilm til bilen, er meget tilfreds med prisen og solfilmen virker også til at være fin, er dog ikke monteret endnu.
Der er ikke så meget andet at skrive om Solfilmgruppen.dk
end at det bare har virket..
Gør det helt sikkert igen..
Solfilmgruppen leverer superprodukter og superservice
Jeg bestilte sent mandag aften, og fik det jeg havde bestilt onsdag middag.
Vi købte Sikkerhedsfilm. Vi fik grundig vejledning og sælgeren/ Brian gav sig god til at finde ud af om det var de rigtige produkter vi købte.
Varerne i orden, god og dygtig service. Kan klart anbefales.
D&R
Har købt solfilm. Alle vare kom som forventet.
Meget hjælpsomme i telefonen, og leverende dagen efter. Alt i skønneste orden :-)
Hurtig levering og god kontakt og så er de billige med den gode kvalitet.
Thomas Møller Rindal
Varen kom dagen efter den bestilt. Indpakningen var god. Kvaliteten af varen var helt i top. Helt sikkert at jeg prøver endnu et produkt fra solfilmgruppen næste gang.
Simon - Trimcar solfilm.
synes det var let og overskudeligt at bestille hos jer, ikke så meget diller daller..;-)
Det er lige meget hvem der tager telefonen når an ringer så får man en god betjenning og der er stor viden bag orderne.
Mine medarbejdere var ved at dø af varme og fandt frem til Solfilmgruppen.dk Jeg fortalte dem om vores problem og de fandt frem til en overkommelig prismæssig løsning og inden for 2-3 dage var solfilmen sat på vinduerne og jeg kunne slippe for at høre på mine medarbejderes brokken ;)