We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Swingcar.dk

Swingcar.dk Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Swingcar.dk et donnez votre propre opinion sur Swingcar.dk 462
Excellent
9.7 sur 10

462 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (462)
Swingcar.dk

alt forløb som det skulle.

alt i fin stand og fremsendt omgående.

Top avis Swingcar.dk

Alt Ok!

Den billigste Puko cykel på nettet, på lager og leveret dagen efter.
Eneste lille problem er, at man ikke kan få leveret gratis til private adresser. GLS Pakkeshop er et ligegyldigt og ubrugeligt produkt! Hvis jeg var indstillet på at køre ned til en pakkeshop, kunne jeg lige så godt køre ned og hente cyklen i en forretning.
Jeg løste selv problemet ved at bruge vores ejendomsforenings cvr nummer, men det burde ikke være nødvendigt. Er man ok, med at får varen sendt til sin arbejdsplads (ikke muligt for mig), så er firmaet til 5 stjerner.

Jeg har, efter det positive svar fra Swingcar.dk, rettet anmeldelsen til 5 stjerner.

Réponse de Swingcar.dk

Hej Jeppe

Tak fordi handlede med os og tog dig tid til at bedømme os.

Du nævner at "GLS Pakkeshop er et ligegyldigt og ubrugeligt produkt!"

Det er jeg ikke enig i. Det er et genialt koncept (efter min mening) at man kan hente sine pakker - ofte flere forskellige steder i byen, til langt udover normal åbningstider på posthuset, hvis det da ikke er lukket. Det giver også mange kunder udtryk for. Problemet med Post Danmark, og de store pakker vi sender, er at prisen hos dem er 3 gange så høj!

Man kan sagtens få sin pakke leveret hvor man vil, blot skal der være nogen hjemme når han kommer. Det gør vi stort set hver dag. Vi har netop gjort det lettere at vælge denne løsning ved at anføre man kan skrive 8x* i stedet for cvr nr. Måske vi kan gøre det tydeligere, det vil vi kigge på.

Tak for at du egentlig bedømmer os til 5 stjerner overordnet set.

Swingcar.dk

Super service og hurtig levering

Har købt på swingcar for første gang, men ikke sidste. Det var en super oplevelse med fin service, hurtig levering og perfekt produkt.

• Lasse
  • Acheteur vérifié

Nem hjemmeside og hurtig levering.

Super fine leverings muligheder, hvor man selv kan vælge, hvor pakken leveres. Fin service, at det er fragtfri ved køb over 500,-

Fuld pålidelig

Beskrivelse af vare, pris og forsendelse er OK.
Levering som oplyst

Swingcar.dk

fuldt ud tilfreds kan kun anbefales!!!!!!!!

en rigtig god service, hurtig levering og en rigtig fin kvallitet løbecykel.
Handler gerne her igen, tak for denne gang.

• foTex

Hurtigt, præcist, perfekt

Det er anden gang jeg køber alu-løbecykel til et barnebarn. Og det er sikkert ikke sidste!

Fantastisk

En helt perfekt handel. jeg bestilte varen og dagen efter var den her JUBIII

• Klamer
  • Herlev, DK

Godt og præcist

Det fungerede bare optimalt!!

• LH
  • 11 Evaluation(s)

Kan ikke blive bedre

Fantastisk service og produkter.
Ringede da vi havde bestilt en styrt pude ekstra. Fortalte mig at den fulgte med produktet så vi kunne spare penge. Det er klasse service. Kan kun anbefale Swingcar.

lever op til forventningerne

Rigtig fine ting, hurtig levering og god kommunikation undervejs.

Perfekt behandling

bestilte en dukkevogn om aftenen, dagen efter var den på vej til mig, kunne hente den 1 dag efter bestilling, det kalder jeg service samt at det var nemt at afhente den.

Linda Andersen

• Lene

Nem bestilling, hurtig levering

Vil helt sikkert anbefale jer til venner og familie

Super Perfekt

Varen hurtigt leveret, en lille ekstra gave med, som overraskelse. Super perfekt for min dreng :-) god pris og dejligt med gratis fragt! Bliv ved med at være som i er :-) god pris, hurtig levering og gratis porto er super perfekt :-) Har i mere jeg kan bruge handler jeg helt sikkert hos jer igen.

• sasja
  • Acheteur vérifié

Bestilte en løbecykel og kunne afhente den dagen efter! Super service!

Swingcar.dk

Rigtig fin og informativ handling af min ordre

Jeg kan på det bedste anbefale at handle hos/med Swing-car. Fin orientering og ordrebahandling. En god betjening og info omkring leveringen.

Perfekt og hurtig handel

I løbet af tre dage var varen leveret på det sted jeg ønskede og varen var i orden.

• led
  • 3 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

God telefonservice - hurtig og effektiv levering

Efter at have fået kvalificeret vejledning pr. telefon, bestilte jeg varer sent mandag aften og de var klar til afhentning onsdag. Hurtigt og effektivt og med løbende information om status. Virker som om der er styr på tingene hele vejen igennem.

• Karen

2 dages levering og alt var bare perfekt

Hurtig, billigt og sikkert

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle med swingcar. To dage efter min bestilling havde jeg varen og i sikker indpakning. Derudover var det, det billigste produkt jeg kunne finde på nettet. Kan helt sikkert anbefales til andre. Mange tak for en god handel:)

Swingcar.dk

Fik det bestilte indenfor få dage.

Vi fik det bestilte inden for få dage. Det var en løbecykel PUKY til en 2 årig. Og den blev brugt i timevis og har stor legeværdi.

Rigtig fin webshop.

Jeg ville bestille en håndfuld varer, men var i tvivl om nogle detaljer ved et af produkterne. Derfor ringede jeg til butikkens service-telefon, og da de ikke umiddelbart kunne svare på spørgsmålene, ringede de videre til deres leverandør, hvorefter de ringede tilbage til mig med svar.
Jeg fin en rigtig fin service, og selve handelen forløb også uden nogen som helst problemer.

• Peter
  • Kastrup, DK

Nemt, billigt og hurtigt

Nemt, billigt og hurtigt...normalt får man maksimalt to af disse opfyldt, men Swingcar formår det hele:)

Swingcar.dk

Super god og hurtig handel

Super god og overskuelig hjemmeside.
Gode muligheder mht betaling og forsendelse.
Hurtig forsendelse og god information hele vejen igennem!

Kan absolut anbefales!

Swingcar.dk

Super service, tog telefonisk kontakt til mig vedrørende et spørgsmål om levering - og dagen efter stod en fin løbecykel hos os.

Swingcar.dk

super vare og lynhurtig levering

Det er nemt at bestille, og wupti! 2 dage efter kan pakken afhentes i den lokale GLS shop. Jeg kan godt anbefale Swingcar til alle, begge de gange, jeg har handlet med dem, er alt gået legende let, samtidig med at Swingcar har været de billigste på markedet for de produkter, jeg har søgt.

Swingcar.dk

Alt som lovet. Bestilte søndag og fik varen tirsdag morgen

• Lotte
  • Acheteur vérifié

Afsendt samme dag - super service

Jeg bestilte en PUKY cykel og fik en mail 2 timer senere om at den var blevet afstedt. Super hurtig levering!
Derudover var swingcar det absulut billigste sted jeg kunne finde - og det eneste med fri fragt over 500 kr.
Kan helt sikkert anbefales!

Swingcar.dk

God service og hurtig levering

Alt gik smertefrit. Hurtig levering via GLS!

• Marie

super hurtig og god

Vi fik en fin puky cykel og der var bestemt ikke noget at sætte på noget. Den var som beskrevet og fik fin service. Kan bestemt anbefale at handle hos swingcar.dk

• Mads

Planmæssigt

God hjemmeside, let at bestille og leveringstider overholdt.

Handel hos Swingcar

Det er et super godt firma, god personlig behandling og dejlig måde det bliver sendt på og billigt ( kan godt anbefales)

super godt.

Godt firma som har styr på deres sager. bestilte en cykel og støttefod, hvor de ringede tilbage og fortalte at man ikke kunne sætte den på den lillecykel, som jeg havde bestilt. De sendt den bare ikke med, men fandt en ringklokke i stedet.

Dejlig oplevelse

Skulle bruge en reservedel til en vare jeg ikke engang havde købt hos dem. De skaffede mig den til en rigtig flot pris.
Meget hjælpsomt firma. Holder hvad de lover. Jeg havde varen allerede dage efter. FLOT!!!!

• ghb
  • k, DK

Lynhurtig levering :)

Lynhurtig levering, god pris og ingen problemer :))

• Rikke

detaljeret beskrivelse af produkt

hej Swingcar, har købt en løbecykel, og det var en stor hjælp til at finde den rigtige størrelse, gennem jeres detaljerede beskrivelse / ikon der kategoriserede str. og alder.
I skal også have et plus, for at have fragt med GLS, det er super hurtigt og stabilt.

Hurtigt levering

Vi har været glade for den pakke vi har modtaget fra Swingcar.dk og handler der gerne igen

Hurtig og effektiv

super bestilte en aften næste aften var pakken nået til GLS i Kolding
og første hverdag kunne vi hente pakken efter både at ha' modtaget sms og mail om at pakken kunne afhentes

• Han
  • 7 Evaluation(s)

Super hurtigt!

Min bestilling ankom dagen efter bestilling og med gratis levering! Kunne ikke være bedre :-)

• Sara
  • 3 Evaluation(s)

Ingen problemer

Vi modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var som det skulle være.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer