We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Unisport

Unisport Logo
Ce que disent les clients: »Bestilte et windbreakersæt til...« »købte en liverpooltrøje om...« »Hej denne handske er helt i...« 422
Excellent
9.8 sur 10

422 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (422)

Super service.

Super service, god hjælp og top kvalitet

Top avis Unisport

Unisport

Perfekt oplevelse hos Unisport.

Hos Unisport købte jeg for et år siden et par fodboldstøvler, Adidas Adizero.
Jeg forudbestilte dem(som forresten er rigtig godt at Unisport har, for så sikre man sig at få støvlen i den rigtige størrelse) og de kom hjem til mig en dag efter udgivelsesdagen. Rigtig god service!

Nu har jeg så for nogle dage siden bestilt nogle nye fodboldstøvler, Puma Velocity v1.11.
Dem købte jeg da de var på tilbud, hvor jeg endda sparede hele 40%! - og sådan nogle tilbud har Unisport tit :-).
Som sagt så bestilte jeg dem, og det gjorde jeg kl. 14 en tirsdag aften. Og de bliver jo sendt helt fra København af og så helt til Aalborg. Men utroligt nok kom de allerede dagen efter kl. 9:30! - ekstrem hurtig levering!

Og så er Unisport i det hele taget gode, de kommer med nyheder fra hele verdenen og hjælper gerne en over chat, telefon eller e-mail.

Så 5 ud af 5 stjerner!

Mvh Christian

Henriette a trouvé cette évaluation utile

Unisport

Unisports service er endnu en gang kanon. Har nu bestilt der et par gange, og det hele er i top. Bestilte lørdag aften og har fået varen i dag. Varen var ovenikøbet en personaliseret produkt med tryk, men fik den lynhurtigt!

FANTASTIK..

super service....bestil en brøndby trøje til min niece torsdag kl 14 og har den fredag formiddag....som de lovet da hun skulle havde den som gave lørdag....og det var den sidst de havde i den str!...

Varekøb / Zippo`s.

Hurtig og særdeles tilfredsillende service. Super hurtig og særdeles pålidelig effektuering af ordre.
En fornøjelse.

Rigtig hurtig betjening

Bestilte en trøje m/tryk til min søn tirsdag aften, bliver ringet op onsdag formiddag pga. bestilt tryk var for langt til trøjestørrelsen (str. 128-140), konfererer med min søn efter skoletid og sender ny bestilling og vupti - torsdag morgen da jeg møder på arbejde kl. 8.30 havde posten været forbi med trøjen. Intet mindre end fantastisk!

Super hurtigt

Kan anbefaldes. Overholder aftaler og tidsfrister.

Service i top

Købte Barcelonas nuværende trøje samt en langærmet underwear. Jeg bestilte det søndag aften og fik det med posten tirsdag, lige inden CL kampen.

Premier league tryk

Jeg købte en Arsenal hjemmebane trøje med mit ejet navn på og det er original tryk og jeg synes at det så mega fedt ud..TAK UNISPORT!!! :D

Unisport

Efter kun knap 2 måneders brug af mine Adidas F50 skind var farven på siden af støvlen begyndt at krakelere, og de var gået op i snuden. Så sendte vi dem ind til Unisport, da der var 2 års reklamationsret på støvlerne. Vi sendte støvlerne om mandagen, og dagen efter fik vi en mail fra Unisport om, at de havde sendt mig nogle nye. SUPER SERVICE!

5 ud af 5 stjerner fra mig!

Unisport

Perfekt kundeservice og hurtig levering!!

Jeg bestilte fredag en Real Madrid spillerdragt til min søn, som var nødt til at være fremme dagen efter til det store brag El Clasico!
Unisports venlige og service-mindede medarbejdere fik sørget for at sende den så den lå i postkassen lørdag formiddag. Til stor glæde..

Super service, især når jeg stod med en haste ordre. Dette var de imødekommende overfor og løste opgaven 100%

Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Unisport.dk

Mvh
Carina

God side

Fik nogle gode støvler til god pris

hurtig levering

Hurtig levering med gode produkter.

Altid solid service

Har efterhånden handlet hos dem en del gange og service er altid i top.

• Anja
  • Roskilde, DK
  • 4 Evaluation(s)

God og hurtig ekspedition

Jeg bestilte et gavekort en sen tirsdag aften og modtog det torsdag med posten. Meget tilfredsstillende alt i alt.

Unisport

Kanon og super hurtig service og levering

Hej bestilt lige før påsken en fodbold trøje med tryk til min nevø ( dersværre for lille, da min storebror havde opgivet forkert str. - hans fejl og ikke Unisport.dk skyld). jeg ringede til Unisport.dk og spurgte om jeg kunne returnere trøjen selvom jeg godt vidste at deres regler siger ingen returret med trøjer med tryk på, men jeg var lidt på den. Jeg fik lov til at bestille korrekt fodbold trøje og fik kredit på fragt og tryk.. SÅDAN det er da god service og kan love min nevø at RM trøje er på vej med posten til ham.

Unisport

Prima service, så gør det ikke noget at ens støvler går i stykker!

I går sendte jeg en pakke til unisport med en trøje der skulle byttes og et par støvler der var gået i stykker, i dag har jeg fået to mails. I den ene står der at ombytningen af trøjen er afsluttet og den bliver sendt til mig inden 24 timer. I den anden mail står der at 1120 kroner er blevet sat ind på min konto fordi søvlerne var gået i stykker. Thumbs up til unisport, det fungerer bare! :)

Unisport

Mest personlige netbutik jeg nogensinde har oplevet

Unisport er fantastiske. Når man bestiller varer kommer de dagen efter. Er der nogen problemer løses det hurtigt. De gange jeg har haft brug for at tale med Unisport, har jeg fået en yderst personlig og professionel service. Det er næsten som en gammeldags købmandsforretning hvor man som kunde føler sig speciel.
Jeg kan specielt godt lide deres udgangspunkt at "kunden har ret" og de få gange jeg har haft brug for at returnere, ombytte eller reklamere er det foregået hurtigt, professionelt og til alle tilfredshed. Køb dine ting hos Unisport - det slår aldrig fejl!

100% danmarks bedste online sports butik :D

Har mange gang købt fodbold sko og fodbolde og al muligt høs unisport og i deres butik og der er altid god service og det hele ikke noget der :D

ganske fint

man for hvad man betaler for,deres kunder service er rigitgt godt flink og høflig og snakke med.

men de for kun 4 stjerner for mig,, man bestiller en " sølv" ring og på deres sider står der at det er sølv men skam kun kopper eller hva fan det er.. men ellers alt fint.

de ser mere til mig igen

Réponse de Unisport

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse af os og det glæder mig at erfare at du er glad for vores service og vores hurtige levering.

Dog er jeg ked af at vi ikke høster 5 stjerner. Så bare for en god ordens skyld, vil jeg lige vise dig at produktet er oprettet med en beskrivelse om at der er tale om rustfrit stål: http://www.unisport.dk/fodboldtroejer/manchester-united-spinner-ring-l/80526/

Jeg fornemmer at du er alligevel godt tilfreds med både ringen og de andre produkter du har købt hos os siden. Så vi glæder os til at se mere til dig fremover.

Med venlig hilsen,
Jimi Steen Petersen
Kundechef, Unisport A/S

• Maia
  • kastrup, DK

Helt igennem hurtig betjening

Super kundeservice De gladeste ever... MEGET hurtig levering.. selv når man returnerer varer, så er pengene på kontoen dagen efter... vil helt sikkert handle der igen... har aldrig prøvet noget lignende...imponerende
Vh Maia

God butik til fodbold...

Bestilte en pakke med to styk baselayer i, og nogle andre ting, var lidt overrasket over at der var et styk i pakken, fik det dog klaret hurtigt, ved at ringe til dem, og fik pakken et par dage senere, uden fragt.

Kunne dog godt tænke mig, at de havde fx håndboldsko, og håndbolde, da der ikke er nogle gode forhandlere af dette område på nettet...

Fantastisk service

Jeg har flere gange handlet på Unisport.dk, og jeg har kun fået en fremragende behandling.

Mit første køb var en meget nedsat fodboldtrøje. Jeg modtog pakken dagen efter, og med i pakken var både et fodboldblad samt en pakke pastiller uden beregning.

Ved et andet køb købte jeg 2 vildt billige fodboldtrøjer, men da jeg modtog dem var de alt alt for små. Jeg kontaktede kundeservice og fik lov til at sende trøjerne tilbage, så fik jeg målene på de forskellige størrelser og fik tilsendt 2 trøjer i den rigtige størrelse.

Jeg får ofte lyst til at købe noget på siden alene på grund af den fantastiske service og super hurtige levering :-)

Unisport

Trods ærgelig oplevelse får man en god service

Jeg en fodboldtrøje i julegave som desværre var en størrelse for lille. Da jeg ville bytte den fik jeg at vide at de ikke havde den hjemme i størrelse large. I stedet for fik jeg et gavekort og besked på at der ville komme nogle nye størrelse large hjem indenfor et par uger og at jeg så derfor selv kunne bestille hjem på nettet med gavekortet.

Efter at have været inde og kigge jævnligt blev tålmodigheden opbrugt i går aftes, og jeg besluttede mig derfor at tage kontakt til Unisport for at høre hvad der foregik. Selvom klokken var 19 kom jeg igennem til en medarbejder med det samme. Desværre var meldingen at man ikke ville få nye trøjer hjem før den nye sæson, så jeg var rimelig bitter på det tidspunkt. Hvis jeg havde vidst det da jeg var kommet retur med trøjen havde eg blot kunne få min penge igen og købe trøjen i den rigtige størrelse andetsteds.

Oplevelsen er dog blevet forsødet ved den gode service jeg har fået og Unisport har sagt at jeg blot skal komme forbi med gavekortet, så kan jeg få pengene udbetalt, så på det punkt er der tale om en rigtig god service som mange andre butikker kan lære noget af.

• Fania
  • københavn NV, DK

God service!!

Hurtig og god levering, gode sko, og ja.. alt er bare godt!! Kan klart anbefale UniSport! :)

Unisport

Unisport gør det perfekt!

Jeg fandt et par fede Nike Mercurial Victory II FG støvler til kun 300 kr. Jeg købte dem klokken 16, og de var allerede sendt afsted en halv time senere. Næste dag klokken 11 var de ankommet så jeg kunne hente dem. Kanon hurtig levering, synes virkelig i gør noget for en!

Hurtigt og professionelt

Udover den gode kvalitet og hurtige ekspedition er reaktionen på et tryk der løsner sig professionel og imødekommende. Ingen dikkedarer; fra første mail til modtaget erstatning gik der 4 dage INKL. forsendelse med postdanmark. Fantastisk. Unisport kan varmt anbefales.

Overskuelighed og service

God overskuelighed på sitet og super godt services i forbindelse med køb af klubtrøjer - Thumbs up herfra.

Nem handel, hurtig levering

Nem handel, hurtig levering

Sindsyg god butik :D !

Har altid fået tingene hurtigt og der har aldrig været problem med, NOGET SOM HELST af det jeg har bestil, så det er helt klart en butik man vender tilbage til :D !

Fantastisk service:-)

Skulle købe fodboldudstyr til min søn, der er 105 cm høj og dermed mindre end de mindste børnestørrelser. Unisports gode medarbejdere målte på eget initiativ benskinner før afsendelse og undersøgte andre tilgængelige størrelser, så vi fandt den bedst mulige løsning. Altid venlig og imødekommende betjening. Hurtig levering. Vi vil helt sikkert bruge Unisport igen og anbefale det til andre.

Fantastisk hurtig hjælp!

Jeg vælger altid Unisport, da de altid er til rådighed med et hurtigt svar hvis man har brug for hjælp!

• Naja
  • aabenraa , DK
  • 2 Evaluation(s)

super service

I forvejen har jeg været yderst tilfreds med hurtig leverance, nem og overskuelig hjemmeside- følgebreve med lidt "fodbold humor"! I dag skrev jeg en mail, da jeg ærgrede mig over en nedsættelse (-50%) af fodboldstøvler jeg lige har købt nedsat med -25%. Et par minutter efter fik jeg et gavekort på differencen. Altså det er da perfekt service.
Helt klart 5 ud af 5 stjerner:-)

Supergod kundeservice

Er trofast kunde hos Unisport og har kun haft positive oplevelser med mine handler. Jeg bestilte et par fodboldstøvler om eftermiddagen og næste dag ankom støvlerne. Jeg afgav dagen efter endnu en ordre og opdagede nu, at det første par støvler nu var sat ned. Jeg skrev til Unisport og blev samme dag kontaktet af en medarbejder, og naturligvis blev beløbet fratrukket min nye ordre. Se, det er god kundeservice og derfor naturligvis 5 stjerner. Nøgleord som hurtig og altid korrekt levering, gode tilbud, bredt udvalg, venlige og serviceorienterede medarbejder gør Unisport til en troværdig virksomhed.

• Eva
  • Roskilde, DK

Super tilfreds

Altid god service og hjælp at hente. Flere gange har jeg været ude i sidste øjeblik og alligevel er det lykkedes Unisport at få leveret varerne i tide. Super!!!!

Hurtig lervering

ja har købt et pat Metasox, snørrebånd og en bayern trøe hos unisport. Det hele er kommet på under 2 døgn. Efter min bestilling af Metasox gav de mig et gave kort på 40 kr. som svarer til fragt. Unisport giver super andmeldelser og svarer på alle en spørsmål. så kundeservicen kan man ikke sige noget til. kvaliteten er også god.

Kanon service

Jeg havde et par støvler som var gået i stykker, hvilket jeg var utilfreds med, jeg sendte støvlerne til Unisport for at få fuldt udbytte af reklamationen. Efter 1 dag, var min sag næsten løst og efter 2 dage, modtog jeg et gavekort, og jeg fik betalt fragten af støvler. Kanon arbejde Unisport. !

Unisport

hurtig levering, gode priser og god kvalitet

jeg købte et par strømper, støvler og en trøje, støvlerne havde jeg set og prøvet i en anden butik, men blev lidt skæmte af priserne, men så så at unisport havde et rigtigt godt tilbud på de samme støvler, det var næsten halv pris. jeg modtog varene den næste dag, og kvaliteten var bare i top

• Nick
  • Hillerød, DK

Hurtig og god service

Jeg startede ud med at have nogle spørgsmål vedrørende køb af støvler og benskinner hvilket blev klaret på fornemste vis via deres livechat. Da jeg et par dage senere så bestilte støvler gik der knap 16 timer fra bestillingen af støvlerne til pakken ankom på mit dørtrin. Jeg ved godt at de ikke kan styre PostDanmark men der gik kun 20 minutter fra jeg bestilte støvlerne til jeg fik en mail om at de nu var blevet sendt. Det er godt nok effektivt.

Bravo

Der er aldrig en finger at sætte på noget, når man handler på Unisport. I gør også utroligt meget for kunderne, med diverse anmeldelser, store udvalg, web-tv (live) livechat support. I er også aktiv på facebook bl.a. med konkurrencer, hvilket ikke er noget man forventer, så det er nice.
Thumbs up!

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer